mass recruiting عاقبت نداره ها
Printable View
بپا خودت دیس میس نشی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یول
به من دسترسی دادید:evil:
چقدر زود به دیگران اعتماد می کنید
فردا صبح شاید همه اعضای ترایب از ترایب کیک شده باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته ؟؟؟ می دونستی همون ترایب شوکولاتتون هم همین کارو کرده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترایب پرشیا مال کدوم --یه ؟
نمی دونم !! :دينقل قول:
می گم من ورداشتم استچیو رو ساختم ! نمی دونستم خوبه یا نه ! حالا خوبه یا نه ؟؟؟ فک کنم الکی امتیازمو برد بالا !
اقا چرا هیشکی تو ترایب ما عضو نمیشه ؟ : دی
آره
بهترین کارو کردی
من اشتباه کردم
سریع یه پالادین بساز و شروع به فارم کردن کن
تو این ورلد هایی که باربارین ها رشد می کنن
آپگرید کردن ساختمونای ریسورس معنی نداره:2:
اونها همشون توی کا 44 هستن 1نقل قول:
ترایب جدید مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از روی همین فکر ساختم ! ولی الان هیچی ریسورس ندارم ! تا 6 ساعت دیگه پالاداینم ساخته می شه ! ولی خوشبختانه یه روستای باربارین چسبیده بهم ! :دينقل قول:
آره
بهترین کارو کردی
من اشتباه کردم
سریع یه پالادین بساز و شروع به فارم کردن کن
تو این ورلد هایی که باربارین ها رشد می کنن
آپگرید کردن ساختمونای ریسورس معنی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]