خواهش میکنم خیلی وقته خطم رو انداختن روی 16 مگ ولی تازه سرعتش خوب شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خواهش میکنم خیلی وقته خطم رو انداختن روی 16 مگ ولی تازه سرعتش خوب شدهنقل قول:
آره منم دو سه هفته پیش زنگیدم گفتن دست ما نیس. بیخیال شدم تا اینکه دیروز جمعه عصر زنگ زدم گفتم الان خلوته وقت خوبیه. گفتم میخام 16 مگ کنید. نگاه کرد گفت احتمالا کشش داره برات درخواست میدم به قسمت بالاتر. یه نفر دیگه امروز خودش زنگید و گفت رو 14 میندازم برات. الانم اوکی ه.نقل قول:
من خودم این کار رو نکردم. اما تو همین تالارها دیدم دوستان دو تا راه پیشنهاد داده بودند:نقل قول:
1. یا سبیل اون سیمبان منطقهاتون رو باید چرب و چیلی کنی که پاشه بیاد واسهات تست کنه.
2. یا این که یه شکایت بذاری تو سامانه شکایات خود شرکت مخابرات. ظاهراً از اون بالادستیا میترسن و آدم میفرستن واسه پیگیری مشکل.
حالا شما هم امتحان کن ببین این راهها برات جواب میده یا نه.
---------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن.: ربطی به این مطلب و شما نداره. کلمه «امتحان» رو اینجا نوشتم، یه دفعه یاد این افتادم که خیلیا تو همین تالار این کلمه رو این جوری مینویسن: «امتهان». حالا نمیدونم سهویه یا تعمدی یا چیز دیگهای! ... بگذریم.
البته الآن هم دیگه همه جا دارن تبیلغ 16مگ میکنن. باید رسمی شده باشه. منتها پارسآنلاین خیلی از بابت که تنوع نداره کارش، بده. یعنی من فکر میکنم خطم 12 مگ رو بکشه. اما پارسآنلاین میگه یا 9 مگ یا 16 مگه. بینابین هم باید کلی پاپی بشی پیله کنی تا برات ببندن.نقل قول:
بالأخره آدم دلش به همین 1 - 2 مگ بیشتر هم خوشه دیگه.:n06:
الآن که خطم روی 9مگه، هیچ وقت سرعت دانلودم از 8مگابیت (1مگابایت) بالاتر نرفته. تو تستهای اسپیدتست هم از سرورهای داخلی 7.8مگابیت بالاترین ریتی بوده که گرفتم. حالا اگه روی 12مگ میبستن احتمالاً سرعتم به 10مگابیت میرسید. بازم 2مگابیت افزایش داشت که خودش میشد 25 درصد افزایش سرعت.
خیلی دمت گرم داداش.نقل قول:
تو وضعیت خطت از من بهتره. با این اوصاف من خونه پرش 12مگابیت رو اونم ناپلئونی بتونم بگیرم.
اره واقعا خیلی باید پیله کرد تا انجام بدن. من اصلا فکر نمیکردم 14 مگ ببندن! اصلا اون پست رو گذاشتم تا دوستان هم متوجه بشن بین 9 و 16 چیزای دیگه هم میبندن فقط باید یکم اصرار کرد. شما هم بزنگ اصرار کن که رو 12 بندازن برات.نقل قول:
دوستان وضعیت خط ـت من چطوره؟
ممنون:n16:
خطط بد نیست ولی چرا گزاشتی روی T1.413 روی g.dmt و adsl2 و adsl2+ هم امتهان کن بیبین چجوری میشهنقل قول:
با فاصله ی زیادی که داری حداکثر 9 مگ بکشهنقل قول:
بدون توجه به نویزت
دوستان یک سوال برای ثبت نام جدید سرویس رو که انتخاب میکنی فقط 3 ماه 6 ماه و یکساله هست
اینا رو هزینه اش رو یک دفعه میگیرن؟:n02: