من که سیم مستقیم امده از جعبه تو اتاقم
سیمشم خود سیمبان اورد میگفت سیمش خوبه مشکی و قطوره
نمیدونم چیز بهتریم هست یا نه
عو ضکردن پورت مخابرات تاثیر داره؟
Printable View
من که سیم مستقیم امده از جعبه تو اتاقم
سیمشم خود سیمبان اورد میگفت سیمش خوبه مشکی و قطوره
نمیدونم چیز بهتریم هست یا نه
عو ضکردن پورت مخابرات تاثیر داره؟
مال من مستقیم اومده تو اتاق. مودم و تلفن رو هم یکجا بهش وصل کردم. و سیمی هم باهاش موازی نیست. این خیلی مهمه. چون اگه سیم کشی معیوب باهاش موازی باشه باز اون تاثیر نویزش رو روی این یکی سیم جدید میندازه. این چیزیه که خودم قشنگ تست کردم و به خاطرش مجبور شدم قید سیم کشی قدیم رو بزنم و کلا از مدار خارجش کنم و تلفن رو بیارم نزدیک مودم بزارم.نقل قول:
تعویض پورت معمولا اثری نداره تا اونجا که میدونم.
نقل قول:
ممنون داداش دمت گرم فعلا که درخواست دادیم برای پارس انلاین خداکنه مشکلی پیش نیاد
البته داداش استریم همیشه 17 نیست بعضی وقت ها 30 بعضی مواقع 12 توی تایم روزانه خیلی تغییر میکنه
دوست عزیز تقشه اتصال خط تلفن به مودم رو گذاشتم ببینید ایرادی نداره؟نقل قول:
سایر دوستانم نظر بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب! با این وضعیت، شما باید بگردی دنبال منشاء نویزت.نقل قول:
اگه بعد از وصل شدن سرویس پارسآنلاینت بازم همین مشکل رو داشتی اگه تونستی با مودم از دم در خونه مستقیم وصل کن به کابل تلفن، ببین تغییری تو وضعیتت داده میشه یا نه.
گر چه به نظر میآد مشکل نویز خط شما بیرون از خونه باشه و ربطی به سیمکشی خونه نداشته باشه. که اون وقت باید از مخابرات پیگیری کنی برای رفع نویز.
برای تست نویز از مخابرات کجا باید مراجعه کرد؟
اخه زنگ میزنی امور دیتای مخابارت میگن ما با ای اسپی های دیگه کاری نداریم خودنمایندشون باید بیاد پیگیزی کنه
مبارکه داداش. یه عکس از وضعیت خطت تو مودم میتونی بذاری.نقل قول:
خطت رو روی 16 مگ بستن؟
Atten داوناستریم خط من هم مثل شما 32 دسیبله. اما SNR Margin ام روی 9مگابیت، 13 دسیبله. با این حساب خط من حداکثر روی 12مگ جواب میده.نقل قول:
شما دقیقاً چی گفتی برای 16 مگ؟ من چند هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی گفت دست ما نیست.
پ.خ شد........نقل قول: