بلهنقل قول:
eirib.ir
مال صداو سیماس بالاترین سرعت دانلود رو داره
Printable View
بلهنقل قول:
eirib.ir
مال صداو سیماس بالاترین سرعت دانلود رو داره
نقل قول:
مدل خوبیه اما فقط رنج محدودی از کاربران حاضرن بالای 200 برای مودم هزینه کنن (و حق هم دارن , خیلی ها به قابلیتهای پیچیده نیازی ندارن) اما نظر من اینه که دیگه تو این
رنج و بالاتر خوبه بریم سراغ برندهای بهتر مثل لینک سیس . یکی دو مدل برند خود سیسکو هم آوردن بازار شبکه .
خوب این مدل بدون usb همون 8968 هه و باقی چیزها یکسان. بقیه مطالب رو که تو pm پرسیده بودید ارسال شد .نقل قول:
برودکام. سوال rhetorical بود؟!نقل قول:
نقل قول:
دادا دو مگ مخابرات گرفتم محدود سرعت دانلود هم 240
دوستان نگفتین سرعت شبانه پارس انلاین چطوره؟!! محدودیت و اینا نداره که مثلا بعد 20 گیگ سرعت بیاد پایین و از اینجور حرفا؟سرعتش چجوریه؟
عجیبه خط تلفن من نمیدونم چرا اینجوره؟!:n13:
با مودم 2730 چیپست برودکام snr بین 6-14درنوسانه ولی با مودم 2750چیپست ریلتک ثابت میمونه رو 18
با 2730مشکی هم دان استریمو وقتی بالاتر میبرن باز رو 14-6میمونه عجیبه که اصلا snr تغییری نمیکنه ولی همین مودم2730 رو یه خط تلفن دیگه تست کردم snr با 2750یکی بود
مشکل از کجاست؟
با سلام
برای ثبت نام و راه اندازی سرویس،چه مدارکی میخواهند؟اگه صاحب خط خودش نباشه با کارت ملی کار راه میفته؟
ممنونم
فکر کنم من رو هم محدود کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوسط سرعت دانلود شبانه ای که داشتم 500 بوده که الان همین 500 هست اما با یه تفاوت عمده که در طول دانلود خیلی مکث ایجاد میشه و همین باعث میشه کلی از دانلود عقب بیفته
سه روزی هست اینطوری شده و دانلود شبانه ما رو خراب کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم دانلودم از 6 گیگ رسیده دو گیگ :n15:
نقل قول:الآن که روی دو مگ مخابرات هستی، خیلی خطت خیلی تعریفی نداره. چون با پروفایل 2 مگابیت (همون 2095kbps ای که تو عکست نشون میده)، وضعیت نویزت چندان رضایتبخش نیست. مارجین Snr 19.6 برای داوناستریم روی این پروفایل یعنی تو پارسآنلاین نمیتونی 9 مگ بگیری. البته خطت تا 6 مگ رو باید بکشه ولی پارسآنلاین فقط پروفایل 4مگ و 9مگ و جدیداً 16 مگ به صورت استاندارد داره و بین اینا رو به راحتی بهت نمیده.نقل قول:
اگه شرایط خطت با اومدن به پارسآنلاین تغییری نکنه، 4 مگ که برات ببندن مارجین نویزت احتمالاً میآد روی 12 تا 14 دسیبل.
البته یکی از عوامل ایجاد نویز هم میتونه تجهیزات خود ISP باشه که ممکنه اگه شما از مخابرات بیای به پارسآنلاین وضعیتت بهتر بشه یا بدتر. دیگه اون مونده به وضعیت مرکز مخابراتی شما.
بچه واسه من چند روز خط تلفن قطع بود حالا که وصل شده سرعتم اینطوریه :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا ممکنه سرعت شب 400 باشه ( با اینکه هیچی نمیخوام دانلود کنم :n02: )
نقل قول:نقل قول:خط ایشون الآن روی 2مگابیته تو مخابرات. (2095kbps که تو عکس زده.) بنا به دلایلی با وجود این که فاصله چندانی با مرکز مخابراتی نداره، اما وضعیت نویزش خیلی جالب نیست. با این پروفایل SNR Margin داوناستریمش 19.6 دسیبله که خونه پرش بهترین سرعتی که بتونه باهاش بگیره، 6 تا 6.5 مگابیته.نقل قول:
خود مودم هم الآن حداکثر ریت قابل دستیابی رو تو مدولاسیون ADSL2+ زده 8مگابیت که بعید میدونم در عمل به این سرعت برسه.
البته فقط یه ملاحظه هست و اونم تغییر نویز به دلیل تغییر تجهیزات بین دو تا ISP مختلفه. یعنی ممکنه وقتی از مخابرات کوچ میکنه به پارسآنلاین وضعیت نویزش بهتر از این بشه یا بدتر از این.