این تست سرعت من همین الان بدون هیچ گونه شکننده بعد از روشن وخاموش کردن مودم خط512 -9مگ
واقعا موندم تو کار اینا
باز باید برم 195 و کلوپ وزیر شکایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تست سرعت من همین الان بدون هیچ گونه شکننده بعد از روشن وخاموش کردن مودم خط512 -9مگ
واقعا موندم تو کار اینا
باز باید برم 195 و کلوپ وزیر شکایت
بسیار ممنون از راهنماییت زنگیدم پارس انلاین ردیفش کرد الان نویزم رو 13 هستش همون که 6 بودنقل قول:
شما الان تغیری داری توی سرعتت؟نقل قول:
عزیز چه کاریه... سرعت به این خوبی... شما میخوای برنامه NetLimiter نصب کن بعد سرعتت رو روی هرچقدر دوست داری محدود کن....نقل قول:
دست به خطت نزن... کفر نعمت میخوای بکنی؟ :n02:
اخرین فریمور مدم رو بزن اینجوری میشه.بفرما داداش اینم مودم من بعد اینکه اخرین نسخه فریمور که ماله هند هست رو ریخیتم و از اون وقت ریت رو کم میکنه خط هم روی 10 بسته شده ولی هی قعطی یا پرش لینکی نیست.نقل قول:
خط خوبی دارید یا تاثیر اپدیدت فریموره؟
من نمیدونم اپدیت کنم یا نه تاثیر خاصی داره؟
داداش خط داغون بود ولی از مخابرات روی 10 بسته بودنش که مشکل پرش لینک و قعطی زیاد بود زنگ زدم پشتیبانی گفت باید روی 4 ببندی گفتم روی 6 نمیشه گفت یا روی 4 یا روی 9 منم فریمور مودم رو اپدیت کردم که به جای افزایش ریت snr رو زیاد میکنه و خیلی خوب شده این قابلیت تا جایی که من میدونم توی فریمورهای 2014 مود مودمهای دی لینک هست.نقل قول:
مودم من hw/v1 2740u هست فریمویر هم 26 jul 2014 هست ولی همچین چیزی نداره شما مودمت چیه دقیقش همراه با پارت نامبرش و چرا از هند ریختی من از دی لینک ایران ریختمنقل قول:
مودم مدل 2730 سفید هست.چون ایران ورزنش قدیمی بود مال 2012 از هند رو ریختم.روی 2750 هم بعد از اپدیت فریمور اینطوری شد.شاید چون مودم شما مشکی و چیپش برودکام هست اینجوریه چون 8811 منم همینطوره snr حدود 7-8 هست.نقل قول: