خطم تقریبا لب مرزه و اس ان رو 6-7 هستش
تی پی لینکه دو انتنه حدود 130 قیمتش
Printable View
خطم تقریبا لب مرزه و اس ان رو 6-7 هستش
تی پی لینکه دو انتنه حدود 130 قیمتش
داداش یه عکس از Status مودمت بزار.نقل قول:
دوستان میخام خط پارسم رو تخلیه کنم از مخابرات دارم کیفیتش خیلی خوب شده ولی حجم دزدی توش زیاده نمیصرفه الان از کدوم شرکت بگیرم که روزانش خیلی عالی باشه و پینگ و وبگردی هم مشکل نداشته باشه؟؟؟؟ اینم دو مگ مخابرات کرمان :n05: که شبانش هم همیقدره و برای شبا عالیه ولی روزانه نمیصرفه 1 ساعت وبگردی کنی 300 مگ دود شده رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 8817 دارم سفید رنگ البته الان 2740 استفاده میکنم اون گذاشتم کنارنقل قول:
دقیقا یادم نیست ولی احتمال میدم سربرگ acses managment باشه حالا شما بزن بعد پایینش چند تا گزینه میاد یکیش مربوط به adsl هست حالا یا adsl setting یا خالی همون رو بزنید بعدش دو تا گزینه هست که به صورت کشویی باز میشه اولی مربوط به مود mudulation هست دومی هم مربوط به annex یکم بگردین راحت پیدا میکنید انتخاب کنید سیو کنید بعد یکم طول میکشه تا دوباره وصل بشه
راستی یک بار روی adsl2 امتهان کنید و یک بار هم روی g.dmt
از شاتل بگیر بدون شبانهنقل قول:
سرویس ecco light منظورته؟؟؟؟؟؟؟؟ 128 بگیرم رو چند میبندن؟؟؟نقل قول:
سلام
از دوستانی که پارس آنلاین شیراز دارند میخواستم بپرسم وضعیت دانلود شبانه به چه صورت هست. سرعت دانلودش در چه حدی هست.
من اینترنت صبانت دارم ولی این اواخر زیاد راضی نیستم و میخوام از شرکت دیگری بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مودم های دی لینک یه خاصیت دارن که نمیزارن snr زیر 10 بیاد و به جاش از مکس ریت کم میکنن.شما هم خطت لب مرزه بهتره چیپش بروکام باشه البته بازم سلیقه خودته.نظر من روی 2750 هست حداقل از مودم الانیت قویتره و مشکلی نخواهی داشت در ضمن امکانات خوبی داره مثل اینکه میشه بهش هارد وصل کنی و........نقل قول:
والا هرچی گشتم اینجا چیزی پیدا نکردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]