قیمتای مخابرات خوبه و سرویساشم همش نامحدوده ولی ارزش داشتن یا نداشتنشو نمیدونم
Printable View
قیمتای مخابرات خوبه و سرویساشم همش نامحدوده ولی ارزش داشتن یا نداشتنشو نمیدونم
من که چندین شبه قطعی های طولانی دارم! حالا قبلا لااقل شبها یه آب باریکه ای بود ...
از دوستان خواهش می کنم اگر مشابه این عکس رو تو چندین پست قبلی یا تو سایت دیدن لطفا بگید.
کد:http://www.imageurlhost.com/images/u1ok7xrouv6qituxtl4.jpg
من دیشب با 220 دانلود کردم
خیلی سرعت خوب بودش
دیگه خیلی پر رو شدن حتی 23099 و پشتیبانی کرج هم تلفن رو برنمیدارن.
دوستان این سایت speedtest هم از دست شاتل قاط زده من بزور میتونم یه صفحه رو باز کنم ولی ببینید نتیجه تست چی شده
لینک مستقیم میزارم که نگین دستکاری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که سایتهائی نظیر rapidshare و مشابه ، شبها دانلود می کنند سرعت چطوره؟ من که از 15 بالا نمی ره ولی بعضی سایتها همون 56 هست. مثلا دیشب برای تست رفتم فایرفاکس رو دانلود کنم با 56 دانلود کرد.
البته من اصفهان هستم و منطقه ولی عصر
آقا باید عنوان خواستتون رو عوض کنید.
هی نگید باید سرعت رو زیاد کنن.
باید محدودیت ها رو بردارن!!!
سلام
كساني كه آرت 1 هستند امروز پنجشنبه كه رايگانه سرعتشون چطوره ؟باز هم رو يك مگ هست ؟
این شاتل بد جور داره اعصاب خرد کن میشه من اکو 512 دارم شبی 500 تا بزور دان میکنم
ولی داداشم اکو 128 داره هر شب راحت 1200-1300 دانلود میکنه تازه مرکز تلفنمون یکی هست و تو یه خیابون هستیم.
سلام به همه..
دوستان من eco 128 دارم .. حالا میخوام مودمم رو عوض کنم.
زنگ زدم به شاتا گفت linksys & tplink& dlink رو ساپورت نمیکنیم!!!!!
میخواستم بدونم کسی linksys داره؟
مخصوصا با سیستم eco هیچ مشکلی نداره؟
من دوستم dlink بی سیم داره بعد از بروزرسانی فیرمور بدون مشکل چندماهه با شاتل داره کار میکنه. لینکسیس خودم تجربشو نداشتمنقل قول:
از filehippo که میگیرم اره یک مگ استنقل قول:
فکر کنم امشب من رو محدود کنن دوباره دو شب خوب دانلود کرد سیستم ولی فکر کنم امشب کلا قطع بشم :5:
کسی لینکسیس نداره؟؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
تو ساختمان ما هم یکی اکو 128 داره هر شب با 60 دار دانلود میکنه من که 512 دارم الان دو شب هست یه کم خب شده
خدا به خیر کنه اشب رو :31:
واقعا سرعت چرت شده !
حالام به هم میخوره اگه صبا تو منطقمون پورت داشت میگرقتم 100% اون حداقل میگن فقط شبانش خرابه این روز هم هیچ غلطی نمیشه کرد
تا 1 هفته بعد از 22 بهمن هم صبر کنید شاید درست بشه
من لینکسیس دارم.نقل قول:
خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نداره. حتی به نظرم از ایسوز بهتر هم هست.(من قبلا AM602 ایسوز داشتم ولی 5 ماهه فروختمش و بجاش وایرلس لینکسیس خریدم و خیلی بهتر از ایسوز هست)
منم لینک سیس دارم WAG54G2 هیچ مشکلی هم ندارم دیشب هم یک گیگ حدودا 200 دان داشتمنقل قول:
شما هنوز هم داری یا 12 دانلود میکنی؟؟؟ من که اوضاعم خیط شده از 15 بالاتر نمیره فکر کنم همش زیر سر این عاطف باشه :((نقل قول:
مودم خیلی مهم نیست.من یک مودم 33 تومانی خریدم.اسمش microlink هست.سرعتشم مثل بقیه هست.ازش راضیمنقل قول:
برا من اينجوريه كه پشت مودمم يه سوراخ ريز داره كه بالاش نوشته reset. اگه يه سوزن رو داخل سوراخ كني و 4 5 ثانيه نگه داري ريست ميكنهنقل قول:
شما رو نميدونم ، من بخوام برم نمايندگي شاتل تو تهران ، بايد يه تهران تا قم تو راه باشم(خونمون شرق تهرانه) :17:نقل قول:
امروز اخرین روز دوره ام هست افتادم به جون دانلود..:31:
چه میکنه این اکو 128..
دوستان سرعتی که IDM نشون میده مبنا نیست. پرینت اسکرین از DUmeter بزارین!
آره IDM لحظه ای نشون میده و بدرد نمیخوره. 15 دقیقه با StopWatch نرم افزار DuMeter تست بگیرید و فقط رو نتیجه اون میشه قضاوت کرد.نقل قول:
مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/dbae1c1c40.jpg
من با سرویس اکو دیشب اینقدر دانلود کردم 1,016,411KB یعنی 1 گیگ :31: همش هم رپیدشر بود ! ( البته من تهران نیستم ) ولی گاهی اوقات مشکل شما رو داشتم !
اکو حال نمیده ! همش سرویس آدم باید روشن باشه !
من برای ماه بعدی آرت میگیرم !
با تشکر
هر چقدر بیشتر بذاری دقت میانگین سرعت رو بالاتر نشون میده.2 دقیقه کمه:46:نقل قول:
مودمت رو خاموش روشن کن .شاید بهتر بشه.نقل قول:
من از ظهر تا حالا بد نیستم !
واقعن پررویی و وقاحت هم حدی داره. من 3،4 روز قبل بهشون زنگ زدم طرف گفت من گزارش می کنم، یعد یک روز درس شد. 2 روز طبیعی بود سرعتم، از بعد از ظهر امروز دوباره خراب شده. الان تو این شرکت 60*24*365*1000 پشتیبانی، کسی گوشی رو حتی ور نمی داره. من سرعتم توی روز هم خرابه. گندش رو درآوردن
از دوستان کسی هست که 128 اکو داشته باشه و مشکل داشته باشه
من سرویسم داره تموم میشه اگر ببینم 128 اکو مشکل نداره اونو بگیرم
با مودم مشکل داره !:31:نقل قول:
هر وقت خاموش روشن میکنم میره رو 60 سرعت دانلود !
ولی دیشب فقط 39 مگ دانلود کردم ! :31:
نه میشه گفت خوب ونه بد ! ولی شبا که اصله کاریه سرعت گنده ...... از راپید گو دانلود میکنم سرعتم از 10 بیشتر نمیشه
من صبح زنگ زدم و غر زدم از صبح دارم از رپید با اکانت با 117 دانلود می کنم ...
اصلا به زنگ زدن شما ربطی نداره. شانسی این طور شده. حتی اگر چند بار پیاپی هم اینطور شده باشه.
زنگ بزنی الکی یه چیزی میگن تا ردت کنن. مثلا: باشه گزارش میکنم, باشه میگیم پهنای باند منطقه شما رو زیاد کنن, باشه میگیم هوا رو بهتر کنن, باشه میگم ....
آخر نفمیدیم تعریف دقیق پهنای باند چیه؟!
چیزی که بیشتر از همه کفر من رو در میاره, این کله خری اون هاست که اگر بهشون بگی چرا سرعت بعضی سایتها بالاست و بعضی ها پایین, میگن ملاک ما اون ها نیست و اونها ما رو تحریم کردن و مشکل از سرور هست و ما نمیدونیم چرا اینطور هست و...
نشستن فکر کردن و از این مسائل روز کشور, مثل تحریم دارن نهایت استفاده رو میبرن علیه مشترکان.
می دونم. منظورم نبود به خاطر زنگ زدنه من بوده ولی شده اینجوری
الان دارم با پشتیانی صحبت می کنم گفته پینگ بگیر پینگ گرفتم بهش می گم شده 50 ولی باز افت سرعا دارم! می گه مشکل از طرف ما نیست!
شاتل خودشم نمی دونه داره چیکار می کنه
من آرت هوم دارم
سرعتم بین 3 تا 10 نوسان داره
تو روز 3-4 بار قطع می شه
مودمو روشن خاموش می کنم درست می شه
زنگ می زنم می گه مودمتو ریست کن و بعد دوباره کانفیگ کن
نه عزیز با مودم مشکل نداره هر وقت روشن خاموش کنی یه آیپی جدید میگره بعضی رنج های آیپی شاتل خلوتن و دانلود خوبه بعضی رنج هاشم ترافیکشون بالاست و دانلود کم می دن:41:نقل قول:
با کشیدن سیم تلفن و وصل کردنشم می تونی این کارو بکنی بدون اینکه لازم باشه مودمو خاموش کنی.
نمیدونم این پست رو بزنم یا نه ( میترسم ) :31:
ولی هم دیروز هم امروز در طول روز درست شده سرویس من
ولی شب ها به قوه خود باقست
نه رایگان ها نه
ساعت 10 شب میره مرخصی
برای اون دوستانی که پیش خودشون میکن روز ها که خوب هست این دیگه پست زدن نداشت هم بگم جای من بودید افسردگی میگرفتین به خصوص تو این time ها :
10 تا 12 ظهر
4 تا 7 عصر و جدیدا هم 10 تا 12:30 شب
سرویس من الان درس شده :18: