کدوم قسمته؟نقل قول:
Default Route رو Yes زدین و یا No؟
Printable View
کدوم قسمته؟نقل قول:
Default Route رو Yes زدین و یا No؟
دوستان گرامي سلام.
مم به تازگي سرويس اينترنتم رو از 2مگابيت به 8مگابيت ارتقا دادم. اما با افت شديد SNR مواجه شدم كه الان بين 5.2 تا 6 هست. سرعت دانلود هم بين 300 تا 350 كيلوبايت. همه راه هايي كه براي بررسي نويز خط بود انجام دادم. تست سر خط هم گرفتم. اما حتي از سر خط هم SNR همونقدره و بهتر نميشه. به نظرتون ممكنه اشكال از مودم باشه؟
بعد يه نكته جالب اينكه زنگ زدم به شركت سرويس دهنده، گفتن رو 8مگابيت جواب نمي ده، برات روي سرعت هاي پايينتر تست مي كنم. خلاصه روي 6 و 4 تست كرد گفت نميشه، بعد روي 2 و نهايتا روي 1 مگاببيت و آخر گفت حتي 1 مگابيت هم نميشه! در صورتي كه قبل از تغيير سرويس من 2 مگابيت داشتم و هيچ مشكلي وجود نداشت! فكر كنم يه ذره ديگه كارشناس پشتيباني پيش مي رفت و ميگفت دايل آپ هم رو خطم جواب نميده!
نظرتون چيه؟ چيكار كنم؟ مودمم ASUS AM602. سال 86 خريدمش. ممكنه از مودم باشه؟
سلامنقل قول:
اصلا خط شما رانژه هست؟
سلامنقل قول:
شماره SNR زمانی که پهنای باند رو کمتر کرد چه قدر بود؟
شما وقتی خط رو 8 مگ بسته شد بدون مشکل دانلود کردید ولی پشتیبان میگه خط شما 1 مگ هم نمی کشه
عجیبه!
یکم شفاف تر توضیح بدید
سلام من یه مودم siemens sl2-141-i خریدم اما نمیدونم وایر لسشو چطوری نصب کنم؟!؟!
لطفا راهنماییم کنید
اما وقتی ازطریق وایرلس وصل میشم هیچ سایتی را باز نمی کنه ، لطفا کمک کنید
سلام.نقل قول:
با تشكر از جواب شما. وقتي 2مگ داشتم SNR روي 13 بود. و راحت با سرعت 260 تا 270 كيلوبايت دانلود داشتم.
زماني هم كه پشتيبان به صورت نرم افزاري داشت پهناي باند رو كم مي كرد، بازم روي 2مگ به 13 رسيد و روي 1مگ به 17. اما مي گفت نميشه. من فكر مي كنم عدد و رقم هايي كه شاتل به عنوان معيار در نظر ميگيره خيلي ايده آله.
بعد من يه سوال دارم، الان وقتي خط من با پهناي باند 8 مگ داره نزديك 4مگ رو جواب ميده. وقتي پهناي باند كم بشه SNR بهتر ميشه ديگه. بايد روي خود 4مگ بتونه 4مگ رو جواب بده. شاتل ميگه نه. من اشتباه مي كنم؟
راستش من خودم خط جالبی ندارمنقل قول:
ولی یک سوال
شما لینکت که نمیره؟
سلام
دوست من اول بایدبااستفاده ازدرایور(همان سی دی)که همراه مودم هست رابه کامپوتری که usb به ان وصل است نصب کنی سپس مودم رابه کامپیوتر کانکت کنی
سلام دوستان من سر راه خط اسپلیتر هم گذاشتم اما وقتی کسی زنگ میزنه اینترنت قطع میشه / حتی اگه تلفن نباشه بازم کسی زنگ بزنه قطع میشه به نظرتون از چی میتونه باشه
روی خط. تلفن دیگه یا فکس نیست؟ سر راه اونها هم باید اسپلیتر بگذاریدنقل قول:
تلفن بیسیم ندارید احیانا؟ پریز تلفنتون ضد برق نیست؟!
نویز خط را چک کنید سر خط و جای کنونی
سلام خدمت دوستان
نمیدونم سوالو جای درستش مطرح میکنم یا نه
من میخواستم برای یه پژوهش سرای علمی دانشجویی به مساحت 200متر مربع اینتر نت بگیرم که در تمامی نقاط پوشش خوبی داشته باشه و حدود 10 عدد لب تاپ رو با سرعت متوسط ساپورت کنه
پیشنهادتون برای مودم چیه؟چه شرکتی ؟ چه سرعتی؟
در ضمن فضای باز هم هست و دیوار های زیادی نداره
حداکثر بودجه بین 500 تا 600 نهایتا برای مودم و 6 ماه اینترنت
مدل های DSL-2730U/U1 و DSL-2730U از برند D-Link چه فرق میکنن؟
و کدوم بهترن؟
و اینکه این مودم تو بازار با گارنتی هستن یا نه؟ اگه آره کدوم شرکت؟
قیمت هر دو مدل هم لطف کنید ممنون میشم
سلام. من جدیدن از شاتل سرویس گرفتم، دیروز اس ام اس داد که سرویس خط شما فعال شده واسه نصب باهاتون هماهنگ میکنن. حالا میخواستم ببینم خودم الان چه تغییراتی باید بدم تو تنظیمات مودم که دیگه نیازی نباشه از خود شاتل کسی بیاد. قبلن صبانت داشتم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
تغییرات خاصی وجود نداره
فقط user /passجدید رو باید وارد کنید
که شرکت بهتون نمیگه تا یه نفرو بیاره و یه پولی بگیره
عوضش صبانت تمامی یوزر هاش شماره تلفنه خونست و پسوردشم همون شمارست یا برعکسش یا11223344
میشه بپرسم چرا شاتل گرفتید؟اخه من صبانت دارم و خیلی راضی هم
256 نامحدود دارم سرعت دانلود 230kb/s
نقل قول:
هزینه ی نصب رو گرفته قبلن، پس یعنی تماس بگیرم باید بگن یوزر و پس رو؟
توی اصفهان من پرسیده بودم صبانت نامحدود نداشت.
بله.نقل قول:
یوزر پس رو بگیرید و جایگزین کنید
من میخوام مودممو از کابل شیکه به وای فای تغییر بدم فقط باید مودم بی سیم بگیرم کانفینگ کنم یا باید تغییراتی از طرف شاتل هم لحاظ بشه؟
سلام
من 2 روز پیش از مخابرات adsl گرفتم و دیروز زنگ زدن وصل شد. بعد از اینکه زنگ زدن چراغ status روشن شد و ثابت هم هست.
وقتی مودم رو به خط وصل میکنم downstream و upstream هم میگیره (512 گرفتم ولی 156 و 78 میگیره که فک کنم برا 128 هست.)
مودم رو وقتی کانفیگ میکنم و vpi و vci درست رو میدم status مودم میره توی ppp down در غیر اینصورت روی unknown هست (اینو گفتم که بگم اشکال از کانفیگ مودم نیست. با همین مودم هم قبلا به مخابرات وصل شده بودمه توی خونه دیگه)
اما مشکل
چراغ lan و status روشن کامل و چراغ مربوط به send و recive مدام داره چشمک میزنه (نمیدونم چی داره رد و بدل میکنه) ولی وضعیت توی مودم روی ppp down باقی میمونه. اصلا به چک کردن user و pass نمیرسه.
در کل همه چی درسته انگار و چراغا روشن و send و recive بدون اینکه کاری بکنم هی روشن خاموش میشه ولی adsl وصل نیست.
توی windows 7-8 خطای 651 میده(این خطا میگه مودم یا دستگاه دیگه ای ارور میده :-/) توی ویندوز xp هم خطای 678 رو میزنه
یا 2 تا مودم هم امتحان کردم. دیگه نمیدونم چی کار کنم، مخابرات هم میگه مودم رو درست کانفیگ نکردی که احتمالش نزدیک به صفره.
snr ی که فعلا میزنه 37 هست
نه نیازی نیست،فقط مودم وایرلس بگیرین.نقل قول:
یه عکس از تنطیمات و یه عکس هم از صفحه استتوس مودم بذارین.نقل قول:
بعد 2 روز سر کار گذاشتن باز امروز که زنگ زدم میگن که ببخشید اشتباه کردیم vpi و vci رو باید بگذاری رو 8 و 81
فک کنم از عمد این کار رو میکنن که پول نصب بیان بگیرن. دیدن 2-3 روز گذشت دیگه از خیرش گذشتن.
حالا باز باید دعوا کنم تا سرعتم رو درست کنن. 512 گرفتم بعد downstream رو روی 156 بستن.
درود بر شما
یه سوال در مورد مودم tp-link داشتم
تو شرکت یه مودم داریم که نمیتونیم از wifi استفاده کنیم نه از طریق تبلت و نه از طریق موبایل،مشکلش اینه که نام مودم رو میشناسه اما کانکت نمیشه همین دیروز هم دوباره مودم رو عوض کردیم اما بازم مشکل پابرجاست!؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
نقل قول:
برین به قسمت مدیریت شبکه های وایرلس در ویندوز و کانکشنهای موجود رو ریموو و کانکشن جدید رو بصورت دستی ایجاد کنید و کانکت رو بزنین،احتمالا حل میشه.
سلام من یک دستگاه فکس و دو تا کارت خوان و یک مودم دارم
یک تبدیل دوتایی به سیم اصلی وصل هست
حالا روی این اسپلیتر دوتایی یک قسمت خط مودم و قسمت دوم خط تبدیلی دیگر(اسپلیتر) 3 تایی وصله
رو اسپلیتر 3 تایی دستگاه فکس و یک کارت خوان وصله
از طرفی پشت فکس قسمت ext یک خط به کازت خوانی دیگر وصله
آیا مشکلی رو سرعت نت یا روی 2 دستگاه کارت خوان یا روی فکس با مرور زمان پبش نمیاد؟
خیر.نقل قول:
برای هر دستگاه تلفن یا فکس یک اسپلیتر جدا نیاز هست.
ببخشين مودم من تازگيا قاطي ميكنه چراغ اينترنتش روشن نميشه دسترسي ب نت ندارم ميخوام ببينم مشكلش چيه چرا بايد هي كانفيگ بشه؟؟
و سوال دومم ك خـيـلـي مهمه اگه ميشه برام توضيح ب صورت تـصـويـري بدين ك چجوري كانفيگ كنم مدل اي دي اس الم tp-kink 8816 هسته اگه ميشه درست حسابي توضيح بدين
چراغ اینترنت خاموش میشه؟نقل قول:
لینکت برقراره؟
آموزش استفاده از Modem Router TD-W8901N را دارید؟
من با وایرلس وصل مسشم ولی ب کابل نمیتونم
معمولا در جعبه مودم دفترچه آموزش هستنقل قول:
از سایت شرکت هم می تونید ببینید
بله چراغ اينترنت خاموش ميشه كلا ديگه دسترسي ب اينترنت دارم باقي چراغا روشنن
اگه اموزش كانفيگ رو هم بهم بگين ممنون ميشم
در صورتی که مشکلاتی از قبیل نویز خط و یا قطعی از طرف آی اس پی نداشته باشین با آپگرید کردن فریمور مودم مشکلتون حل میشه.نقل قول:
برای کانفیگ مودم ابتدا در ادرس بار مرورگرتون 192.168.1.1 رو تایپ میکنین و اینتر رو میزنین بعد ازتون یوزر نیم و پسورد ورود به تنظیمات مودم رو میخواد که اگه تغییرش نداده باشین بصورت پیشفرض admin هست هم یوز نیم و هم پسورد.
بعد اینکه وارد شدین InterfaceSetup رو انتخاب میکنین،حالا باید مقدار VPI ,VCI رو بدونین(اگه نمیدونین باید زنگ بزنین و از آی اس پی تون بپرسین مقدارش رو) ،حالا بر اساس اون مقادیر یکی از PVC ها رو انتخاب میکنین(دقت کنین اگه VPI شما 1 هست و VCI هم 32 اون PVC رو انتخاب کنین که بصورت پیش فرض اون مقادیر رو داشته باشه)
در مرحله بعد از قسمت Encapsulation گزینه PPPoA/PPPoE رو تیک میزنین(چون میخوایم بدون نیاز به کانکشن و مستقیما به اینترنت وصل بشیم)
حالا در قسمت Servicename یه اسمی رو خودتون انتخاب کنین،بعد یوزر نیم و پسوردی رو که موقع ثبت نام آی اس پی تون بهتون داده و برای اتصال به اینترنت به اون احتیاج دارین رو در قسمتهای مربوط به خودشون وارد میکنین.
NAT رو روی Enable و Default Route رو هم روی YES قرار میدین و در نهایت دکمه Save رو فشار میدین و به اینترنت متصل میشین.
بقیه تنظیمات رو هم دست نخورده باقی بذارین.
سلام دوستان .سوالي داشتم اگه تكراريه به بزرگواري خودتون ببخشيد. از ديروز اينترنتم قطع بود (معلوم نيس تو مخابرات چه خبره!:n03:) امروز كه دوباره وصل شده يه سري از سايتها رو باز نمي كنه يعني لود بار اصلا جلو نميره . چند وقت پيش هم همين مشكل پيش اومد كه زنگ زدم به اپراتور گفت بايد آي پي شما عوض بشه كه خودشون تو مركز انجام دادن . حالا راهي نيست كه خودم اين كارو انجام بدم . چون هر چي زنگ ميزنم گوشي رو جواب نميدن. نكته جالب هم اينه كه سرعتم دوبرابر روزاي قبل شده .ممكنه اين هم به آي پي مربوط باشه؟
باتشكر :n16:
چک کن ببین فقط سایت های خارجی باز نمیشهنقل قول:
معمولا در جعبه مودم دفترچه آموزش هستنقل قول:
بله چراغ اينترنت خاموش ميشه كلا ديگه دسترسي ب اينترنت دارم باقي چراغا روشنن
اگه اموزش كانفيگ رو هم بهم بگين ممنون ميشم
از سایت شرکت هم می تونید ببینید
سایتای خارجی مشکلی نداره. بعضی از سایتای ایرانی رو باز نمیکنه.
مشکل DNS نداری؟نقل قول:
DNS در حالت داینامیکه و اگه بخوام دستی وارد کنم چه اعدای رو باید بزنم؟
یکی رو از پابلیک دی ان اس های گوگل مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.4نقل قول:
و دیگری رو هم زنگ بزنین از آی اس پی تون بگیرین که مال خود شرکت باشه.
از هرجا سرویس میگیری برو تو تاپیکشنقل قول:
بگو درخواست DNS دارم
تا یک DNS معتبر بدن
توجه کن
معتبر
دیدم ولی نشد.............نقل قول:
من يوزرنيم و پسوردم رو گم كردم بدرد كسي ك نميخواره سواستفاده نميشه ديگه؟؟؟