دستيار سوم وينگادا فردا وارد تهران ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور اورنالدو كوكواستا به عنوان مربي بدنساز خود خبر داد.
او اعلام كرد اين مربي بدنساز فردا ساعت 12 وارد ايران خواهد شد.
دستيار سوم وينگادا فردا وارد تهران ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور اورنالدو كوكواستا به عنوان مربي بدنساز خود خبر داد.
او اعلام كرد اين مربي بدنساز فردا ساعت 12 وارد ايران خواهد شد.
شدار كميته انضباطي به مسئولان سرخابي:
تخلف كنيد به اشد مجازات محكوم مي شويد
به گزارش خبرگزاري فارس در اين جلسه كفاشيان، تاج، نبي، واعظ آشتياني، عباس انصاري فرد، مسئولان كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس، عزيز محمدي، عباس بهروان (عضو كميته داوران) و شريفي؛ رئيس كميته انضباطي حضور داشتند.
در اين جلسه مسائلي پيرامون ديدار پرسپوليس و استقلال و آگاه سازي ليدرهاي دو باشگاه نسبت به شرايط مسابقه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
همچنين مقرر شد در صورتي كه بازيكنان و كادر فني كاري كنند كه باعث تحريك تماشاگران شوند با اشد مجازات مواجه خواهند شد.
كميته انضباطي به مسئولان 2 باشگاه پرسپولسيس و استقلال اعلام كرد كه در بازي روز جمعه مراقب رفتار و اعمال خود باشند در غير اين صورت برخورد شديدي با آنها صورت خواهد گرفت.
وينگادا: من اخراجي نيست
نلو وينگادا در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: قرارداد من در تاريخ 31 دسامبر يعني 11 دي با تيم ملي اردن به اتمام رسيد. با توجه به شرايط تيم ملي فوتبال اردن، رئيس فدراسيون اردن از من خواست كه در دو بازي ديگر آنها را تنها نگذارم.
وي افزود: من هم قبول كردم كه در خدمت اين تيم بمانم اما آن زمان هم آزاد بودم و ميتوانستم به تيم ديگري بروم.
وينگادا ادامه داد: به هيچ وجه من اخراجي نيستم و با مسئولان فدراسيون اردن تعامل لازم را داشتم. آنها ميتوانند اين موضوع را تاييد كنند.
اين مربي پرتغالي يادآور شد: متاسفانه شرايط طوري شد كه با تيم ملي اردن مقابل تايلند و سنگاپور با وجود شايستگي نتايج خوبي نگرفتم. البته اين مسئله جزئي از فوتبال است.
وي در خصوص پيشنهاد باشگاه پرسپوليس گفت: هر حرفي كه با باشگاه پرسپوليس زدم پس از ترك كادر فني اردن بود. من پيشنهادات خوبي داشتم اما حضور در پرسپوليس برايم جذابتر بود و فكر ميكنم تصميم خوبي گرفتم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: تيمهاي عربستاني را به خوبي ميشناسم. الشباب و الرفاه قويترين تيمهاي عربستان هستند اما ما نيز پرسپوليس ايران هستيم و باور داريم كه ميتوانيم جزء دو تيم صعودكننده باشيم.
وينگادا اظهار داشت: دربيهاي مختلفي ديدم اما وينگادا هيچ وقت با فكر باخت به ميدان نميرود. فوتبال حرفهاي است و هر كس بخواهد برنده شود بايد دقت كند. من هم سعي ميكنم با شناخت خوب در چند روز آينده تركيب ايدهآلي در بازي مقابل استقلال پيدا كنم.
وي تصريح كرد: در خصوص قهرماني نبايد زود قضاوت كرد. اجازه بدهيد فعلا تمركزم روي دربي حساس ايرانيها باشد. من در فوتبال حرفهاي ياد گرفتم كه در هر بازي كه پيش رو دارم فقط به آن فكر كنم. اما همين قدرمي گويم كه آينده پرسپوليس درخشان است.
وينگادا در جواب سئوالي مبني بر ميزان اطلاعاتش از پرسپوليس تاكيد كرد: من فوتبال ايران را تا حدودي ميشناسم. از سال 1996 كريم باقري و علي كريمي را ديدهام. آنها بازيكنان بسيار خوب و با كيفيتي بالا هستند.
وي اضافه كرد: سال گذشته در مردادماه با تيم ملي اردن در مقابل ايران به ميدان رفتهام و روي هم رفته شناخت كافي دارم اما سعي ميكنم باز هم بيشتر از اين تيم بدانم.
وينگادا خاطرنشان كرد: براي حضور در ايران مشاورههاي خوبي گرفتم و ميدانم پرسپوليس تيم بزرگ و محبوبي است و هواداران بسياري در ايران و آسيا دارد.
وينگادا عنوان كرد: خوشحال هستم مسئولان باشگاه پرسپوليس به من اعتماد كردند. ميدانم كار سختي دارم و اميدوارم ماموريتم را به خوبي انجام دهم.
وینگادا از تمرینات پرسپولیس دیدن کرد
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز با حضور در تمرینات این تیم، از نزدیک عملکرد شاگردان خود را زیر نظر گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، نلو وینگادا که بامداد امروز برای انعقاد قرارداد با پرسپولیس وارد تهران شده است، ظهر امروز به همراه خوان آرنالدو کوبیرا کاروانهو، دستیار پرتغالی خود، در زمین چمن خیریه عمل حضور پیدا کرد و از نزدیک عملکرد بازیکنان پرسپولیس را زیر نظر گرفت.
عباس انصاریفرد، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، این مربی پرتغالی را در این بازدید همراهی می کرد.
این در حالی است که در تمرین امروز افشین پیروانی و احمدرضا عابدزاده هم حضور داشتند.
عقد قرارداد 18 ماهه،
نلو وينگادا وارد تهران شد
سرمربي پرسپوليس: اهميت داربي را درك ميكنم
نلو وينگادا پرتغالي بامداد امروز وارد تهران شد تا به طور رسمي هدايت تيم پرسپوليس را برعهده بگيرد.
به گزارش ايسنا، وينگادا 55 ساله بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني (ره) شد تا پس از مراسم معارفه عصر امروز كار خود را با اين تيم آغاز كند.
وينگادا ساعت 14 امروز به بازيكنان اين تيم معرفي ميشود.
مدت قرارداد باشگاه پرسپوليس با وينگادا يك سال و نيم است. به طوري كه پس از توافق طرفين در پايان فصل هشتم ليگ برتر قرارداد به مدت يك سال ديگر تمديد ميشود.
وي پس از ورود به تهران گفت: از مرداد سال پيش که با تيم اردن به ايران سفر کردم از فوتبال ايران شناخت بدست آوردم.
وي در رابطه با شناخت از پرسپوليس گفت كه بازي اين تيم برابر داماش گيلان را تماشا كرده است. من با شناخت کامل وارد ايران و تيم پرسپوليس شده ام و مي دانم که در پرسپوليس هواداران و مديران باشگاه از من برد مي خواهند، پس با تمام وجود به پرسپوليس کمک مي کنيم.
وينگادا درخصوص وضعيت کادر فني تيم پرسپوليس گفت: يک دستيار و مربي بدنساز به كادر فني اضافه ميشوند. مربي بدنساز سه شنبه وارد ايران خواهد شد.
وي درخصوص ديدار با استقلال گفت: پيش از ورود به تهران فيلم بازي استقلال برابر راه آهن را تماشا كردم.اهميت اين بازي را درك ميكنم و اين بازي براي من نيز از اهميت زيادي برخوردار است.
ادواردو مانوئل مارتينيو وينگادا ملقب به نلو وينگادا كه اصليتي برزيلي دارد در 30 مارسي 1953 در پرتغال متولد شده است.
اين مربي در سالهاي 1989 و 1991 دستيار "كارلوس كوئيرش" در تيم ملي زير 20سالههاي پرتغال بود؛ كوئيرش در حال حاضر دستيار "الكس فرگوسن" در تيم منچستر يونايتد است.
او در سالهاي 1996 و 1997 سرمربيگري تيم ملي عربستان را برعهده داشت و قهرماني با اين تيم در سال 96 در جام ملتهاي آسيا را ميتوان مهمترين افتخار كارياش دانست.
وينگادا از سال 1999 تا 2003 نيز سرمربي تيم "سي. اس. ماريتيمو" پرتغال بود و پس از آن در فصل 2004- 2003نيز سرمربيگري تيم "الزمالك" مصر را بر عهده گرفت.
اين مربي پرتغالي در فصل 2005- 2004 در تيم "آكادميكا كويمبرا" مربيگري كرد و سپس تا سال 2007 نيز سرمربي تيم ملي المپيك مصر شد.
وي مدتي از سال 2007 را با سرمربيگري در تيم الوداد مراكش تجربه كرد كه پس از شش هفته از سمت خود استعفا داد و سرمربي تيم ملي اردن شد. پيش از اين "ناصرالجوهري" سرمربي تيم اردن بود.
او بعد از افشين قطبي و افشين پيرواني سومين مربي اين فصل پرسپوليس است.
پرسپوليس روز جمعه و در داربي حساس تهران با استقلال روبرو ميشود و قرار است وينگادا به روي نيمكت اين تيم بنشيند
فريدون معيني : "وينگادا" مربي باتجربهاي است
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت : تغییر سرمربی یک ریسک است که می تواند سرانجام مثبت یا منفی داشته باشد.
فريدون معيني پيرامون شرايط فعلي تيم فوتبال پرسپوليس و تغييراتي كه در كادر فني اين تيم صورت گرفته، اظهار كرد: معتقدم شرايط و مشكلات فعلي تيم فوتبال پرسپوليس فقط بحث فني نيست و نميتوان به طور قطع انتظار داشت كه با تغيير سرمربي تيم، نتايج به سود آنها خواهد بود.
وي افزود: تنها بخشي از مشكلات موجود به وضعيت مربيگري تيم برميگردد و بخش مهم ديگر به خود مجموعه باشگاه مربوط ميشود؛ فكر ميكنم بحراني كه اكنون پرسپوليس را فرا گرفته در نتيجه مجموعه عوامل متعددي است كه مهمترين آنها مصدوميت شديد چندين بازيكن كليدي تيم بود.
وي گفت: پرسپوليس ليگ امسال را خوب شروع كرد و بازيهاي قابل قبولي را هم برابر حريفاني چون سايپا، پاس و... به نمايش گذاشت اما آسيبديدگي شديد ميثاق معمارزاده و پس از آن مهدي واعظي و البته مصدوميت خليلي و بادامكي، لطمه جدي به روند اين تيم زد؛ البته ممكن است عدهاي بگويند ساير بازيكنان سالم پرسپوليس هم نفرات برجسته فوتبال ايران هستند، اما بايد بدانيم كه هميشه حضور مجموعهاي از بازيكنان برجسته عامل موفقيت تيم نيست؛ براي مثال آ.ث ميلان زماني بهترين بازيكنان را جمع كرد اما در رقابتهاي همان سال يكي از كانديداي سقوط به دسته پايينتر بود.
معيني ادامه داد: پرسپوليس اكنون خوب بازي نميكند و معتقدم هنوز به مهارتهاي تيم لازم دست پيدا نكرده است. اين مهارتها در برخي مواقع به سرعت براي يك تيم حاصل ميشود و زماني هم دير بدست آمده يا در نهايت دستخوش ناملايمات و شرايط موجود تيمي شده كه اصلا حاصل نميشود.
اين كارشناس فوتبال افزود: دورانديشي و پيشبيني واقعيات يكي از اصول اصلي مديريت در باشگاهها و تيمهاي مختلف است؛ بالاخره ممكن است بازيكنان هميشه سالم نباشند و بايد پيش از هر حادثه شرايطي را پيشبيني كرد يا اينكه برنامههايي براي مديريت در مقاطع بحراني و حساس در دست داشت.
وي با بيان اينكه تغيير سرمربي پرسپوليس در مقطع كنوني، يك ريسك بزرك است، گفت: معمولا انتظار ميرود با انجام چنين تغييراتي به تيم شوك وارد شود اما بايد پذيرفت كه سرانجام قطعي اين تغييرات مشخص نيست؛ اكنون ميبينيم تيم برق با تعويض سرمربي خود همچنان شكست ميخورد اما در مقابل سايپا با مايليكهن موفق شده است.
معيني گفت: از بين رفتن مشكلات و قرار گرفتن در يك سير صعودي نياز به عميقتر فكر كردن، با برنامه بودن، دورانديشي و در نظر گرفتن واقعيات است كه ميطلبد در باشگاه بزرگي چون پرسپوليس لحاظ شود وگرنه نبايد انتظار كسب موفقيتي بزرگ داشت. تغيير مربي شايد خوب باشد اما همه كار نيست و بايد مسايل مهمتر ديگري چون نيروي انساني، حل مشكلات مالي، هماهنگي بين بخشهاي مختلف، انجام وظيفه هر فرد در جايگاه خودش را هم در نظر داشت و اينكه با جديت روند جاري را كنترل و نظارت كرد. مشكلات در هر مجموعهاي بايد در مسير و با كمترين اتلاف وقت حل شود وگرنه بدون شك ما شاهد عميقتر شدن آنها خواهيم بود.
وي افزود: براي مثال تيم بزرگي چون منچستر يونايتد اگر يك بازي را در ليگ برتر با شكست مواجه شود، در كمترين زمان علت و مشكلات عامل اين شكست را شناسايي و رفع ميكند؛ آنها پيش از شروع مسابقات شرايط مختلف را پيشبيني ميكنند و الفباي مديريت بحران را به خوبي ميدانند اما متاسفانه در باشگاههاي ورزشي ما ديده ميشود كه اكثر به دنبال وصله زدن هستيم و كار را با واقعبيني و برنامهريزي به صورت بنيادين پيگيري نميكنيم. فكر ميكنم در تيمي مثل پرسپوليس اگر شرايط را در زمانهاي لازم كنترل ميكرديم، چه بسا پيرواني ميتوانست با اين تيم نتيجه بگيرد اما ما حالتهاي بحراني را به سرعت و در زمان خود كنترل و دفع نكرديم.
معيني همچنين با بيان اينكه هنوز فرهنگ مشاوره در كشور ما جايي ندارد، گفت: متاسفانه بحث مشاوره خصوصا در بخش ورزش حضوري كمرنگ يا بيرنگ دارد؛ شنيدم كه قرار است "توميسلاو ايويچ" براي دادن مشاورههاي فني به مربيان پرسپوليس عازم اين تيم است؛ اين تصميم بسيار خوبي بود اما به واقعيت تبديل نشد. واقعيت اين است كه هنوز فرهنگ مشاوره در بخش ورزش و فوتبال ما جاي خود را پيدا نكرده است؛ براي مثال "الكس فرگوسن" كه مربي بسيار بزرگ و شناخته شدهاي در سطح فوتبال جهان است، جداي از دستياراني كه در تيم منچستر دارد، از چهار مشاوره حرفهاي هم براي تمامي مسابقات و برنامههاي تيمش كمك ميگيرد. اين اصلا عيبي ندارد كه ما از ديگران مشاوره و كمك بگيريم و سرانجام تصميم نهايي با خودمان باشد.
وي افزود: در حال حاضر هم اين رويه به طور طبيعي در باشگاه پرسپوليس هم وجود دارد و به اندازه كافي نسبت به بحث مشاوره توجه نميشود. بنده رييس كميته فني باشگاه هستم و تنها در مواقعي كه نظري از من خواسته شد، آن را بيان كردم. شكل كار ما به گونهاي است كه هر زمان احساس نياز شده و درخواستي باشد، صحبتها و نظرات مختلف مطرح ميشود.
رييس كميته فني پرسپوليس با رد هرگونه دخالتي در تصميمات فني اين باشگاه، در اينباره گفت: بنده هيچ وقت در تصميمگيريهاي فني پرسپوليس دخالتي نداشتم چرا كه اصلا كميته فني به خودي خود نميتواند ايجاد تصميم كند؛ بايد مسوولان از ما بخواهند تا مسايل و صحبتهايي مطرح شود. كميته كمك ميكند تا راه هموار موفقيت تيم هموار شود اما معتقدم در جايگاه تعريف شده واقعياش در فوتبال روز دنيا به آن شكل لازم فعال نيست.
معيني پيرامون حضور "وينگادا" در تيم پرسپوليس نيز اظهار كرد: شناخت زيادي از اين مربي ندارم اما در همين حد هم فكر ميكنم يك مربي باتجربه است كه ميتواند از اين نظر كمك خوبي براي پرسپوليس باشد؛ در مجموع همان طور كه گفتم تاثيرات مربي بخشي از برطرف كردن موانع و تقويت تيم است و بخش اصلي ديگر به شرايط داخل مجموعه برميگردد.
آتسو: برای شکست استقلال صد درصد آماده ایم
مرجع خبری پرسپولیس: مدافع تیم پرسپولیس در آستانه بازی این تیم مقابل استقلال گفت: پرسپولیس صد در صد در مقابل استقلال پیروز می شود.
فرانک آتسو خاطرنشان کرد: برای دیدار مقابل استقلال آماده هستم و تمرینات بسیار خوبی را هم در حال حاضر انجام می دهم. همه شرایط در پرسولیس بسیار خوب است و تمام بازیکنان تیم با اتحاد زیاد دوست دارند تیم استقلال را شکست دهند تا پرسپولیس دوباره بتواند به شرایط قبلی خود بازگردد.
وی افزود:
من تمام سعی خود را انجام می دهم تا در صورت حضور در ترکیب تیم بتوانم برای پرسپولیس موفق عمل کنم و در نهایت نیز پیروز شدن مقابل استقلال را در میدان ببینم.
مدافع تیم پرسپولیس عنوان کرد: کادر فنی تیم تمام تلاش خود را برای انجام مستمر تمرینات و آماده کردن بازیکنان تیم انجام می دهد ضمن آنکه برنامه ویژه ای نیز برای بازی در مقابل استقلال داریم.
آتسو اظهار داشت: بازی سختی در مقابل تیم استقلا ل داریم و باید در این دیدار بسیار هوشیار عمل کنیم و در چند روز باقی مانده تا دربی روی نقاط ضعف و قوت خود کار می کنیم تا بتوانیم آنها را پوشش دهیم
منصوری: باید تمام تلاشمان را برای پیروزی دربی انجام دهیم
مرجع خبری پرسپولیس:هافبک تیم پرسپولیس در آستانه برگزاری دربی بزرگ پایتخت گفت: بازیکنان پرسپولیس باید با تمام وجود برای پیروزی بجنگند.
محمد منصوری خاطرنشا کرد: تمرینات بسیار خوبی را انجام داده و تمام بازیکنان پرسپولیس برای بازی در مقابل استقلال روز به روز آماده تر می شوند.
وی ادامه داد: بازی با پرسپولیس و استقلال همیشه ویژگی های خاص خود را داشته و این بازی به دلیل وجود شرایط ویژه ای که دارد و هواداران زیادی که دوتیم را تشویق می کنند همیشه جدا از بازی های لیگ محسوب می شود.
وی افزود:
بازیکنان ما در این دیدار باید جان خود را برای پیروزشدن در مقابل استقلال فذدا کنند زیرا برای رسیدن به روزهای خوب و برگشت اقتدار پرسپولیس نیاز مبرمی به 3 امتیاز این مسابقه داریم.
منصوری با اشاره مصدومین تیم پرسپولیس عنوان کرد: درست است که چند نفر را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما پرسپولیس یک تیم بزرگ است و این به اندازه کافی مهره دارد که جایگزین بازیکنان باشند.
وی در پایان اظهار داشت: استقلال در این هفته ها بسیار خوب کار کرده اما در مقابل ما بازیکنان این تیم روز سختی را خواهند داشت و مامی توانیم برتری خود را در این بازی به آنان اثبات کنیم.
مرجع خبری پرسپولیس : آيا افشين همان پرسپوليسي دوآتشهاي است كه خودش ميگويد يا يك مربي سابق كه نسبت به تيمش سرد شده و شكست و پيروزي تفاوتي برايش ندارد؟
افشين پيرواني يك نكته را به وضوح ميداند، نكتهاي كه شايد روشنتر از آن را هيچگاه در زندگيش نديده باشد. پيرواني در شامگاه جمعه 25 بهمن و تحت هر شرايطي ديگر سرمربي پرسپوليس نخواهد بود اما اين بركناري ميتواند با سناريوهاي مختلفي نوشته شود. پيروزي در داربي و سپس خداحافظي، ميشود همان سناريويي كه افشين قطبي پس از قهرمانيش نوشت. او رفت تا بازار كارش وسيعتر شود و قيمتش بالاتررود. حالا پيرواني هم ميتواند با برد استقلال، اين استقلال كه پنج هفته است مثل گرگي كه به قافله ميزند و هر حريفي را پاره پاره ميكند، يك خداحافظي خاطرهانگيز را رقم بزند و البته به وينگادا ثابت كند كه بايد به اين ايراني جوان بيشتر توجه كند. پيرواني حتي با اين برد ميتواند تا پذيرفتن نقش آلترناتيو شاغلام در فجر هم صعود كند. اما روي ديگر سكه هم وجود دارد، باخت در داربي پايان همهچيز است. هيچ كس نتيجه داربي را به پاي مرد پرتغالي نمينويسد و اين هنرمندي پيرواني خواهد بود كه باقي ميماند. خيليها معتقدند عصاره ماندگاري اسطورهاي مثل جان وين، ديالوگهايي بوده كه ايرج دوستدار در دهان او گذاشته و حالا هم ميتوان به افشين پيرواني و وينگادا با اين دو نفر نگريست. وينگادا اگر بازنده داربي باشد بعيد است اندك اعتمادي به پيرواني داشته باشد و خود افشين هم ميداند كه شكست در مقابل استقلال پايان همهچيز خواهد بود. پيرواني حالا در گوشهاي نشسته و فكر ميكند:«من، افشين پيرواني، سرمربي پرسپوليس در داربي. كارنامهام را چگونه پايان ميدهم؟»
مطلبي كه روز گذشته يكي از خبرنگاران نزديك به افشين پيرواني در يك روزنامه ورزشي نوشته بود، برزخ اين مربي را نشان ميداد. او درحاليكه از آينده خود مطمئن نيست و احتمالا علاقهاي بهكار كنار وينگادا ندارد، بايد امانت پرسپوليس را به بهترين شكل تحويل مرد باتجربه پرتغالي بدهد تا در ذهن هواداران به عنوان يك مربي بزرگ باقي بماند.
در واقع از هر طرف كه نگاه كني، پيروزي در داربي به سود افشين است. او ميتواند ادعا كند تيمش به جز بازي ذوبآهن و ملوان در تمام مسابقاتي كه با امضاي او در ميدان حاضر شد، خوب كار كرد. البته اين چيزي است كه در ذهن ما ميگذرد ولي مشخص نيست كه پيرواني كه از امروز بايد با وينگادا بسازد، چه ديدگاه و نيتي دارد. راستي جمعه براي او، چگونه خواهد بود؟ آيا افشين همان پرسپوليسي دوآتشهاي است كه خودش ميگويد يا يك مربي سابق كه نسبت به تيمش سرد شده و شكست و پيروزي تفاوتي برايش ندارد؟
مديران پرسپوليس علاقه زيادي دارند تا از افشين پيرواني در كنار وينگادا استفاده كنند. به هر حال پيرواني از روز اول با اين تيم بوده و شناخت او ميتواند كمك فراواني به وينگادا بكند. اما خود افشين هنوز تصميم نگرفته و بين ماندن و ايفاي نقش ابتداي فصل و يا رفتن و منتظر يك فرصت جدي بودن، مانده است.
مرجع خبری پرسپولیس : تماشاگران: پيرواني حمايتت ميكنيم
هوا سرد است و باران ميبارد، ولي نه آنقدر شديد كه سرخپوشان را براي تمرين ناكام بگذارد. ساعت 10:10 دقيقه صبح روز يكشنبه است كه پرسپوليسيها يكي يكي با اتومبيلهايشان وارد زمين درفشيفر ميشوند. ابراهيم توره كه تيتر اول روزنامههاي ديروز بود، هم در جمع حاضر است. پيرواني بازيكنان را به خط ميكند و نيمساعتي با آنها حرف ميزند.
ليدرها براي داربي متحد شدهاند و هواداران را كه تعدادشان به 100نفر ميرسيد، از گوشه و كنار زمين روي سكوهاي مجاور زمين هدايت ميشوند.
در اين مدت حرفهاي پيرواني به پايان رسيده و حالا كماسي بدنساز قبراق تيم كارش را كه گرم كردن سرخپوشان است، شروع ميكند. اين شايد آخرين گرمكردن كماسي و حضور او در تمرينات پرسپوليس باشد؛ البته شايد.
حمايت از پيرواني
وينگادا شب گذشته ساعت يك بامداد وارد تهران شد و قرار است كه امروز در تمرين سرخپوشان حضور داشته باشد.
اين موضوعي بود كه تمام ليدرها از آن اطلاع داشتند ولي همچنان براي نشان دادن حسن نيتشان، پيرواني را به شدت تشويق ميكردند و از او ميخواستند كه هر طور شده استقلال را با نتيجه خوبي ببرد و پيروز از زمين بيرون بيايد. آنها گرچه در افكار عمومي شكست خورده به نظر ميآيند، اما هر چه كه باشد داربي، طبيعت خاص خود را دارد. شايد همين پيرواني، قهرمان اصلي روز شنبه باشد؛ گرچه به نظر، او تمرين را سخت نميگيرد و انگيزه گذشته را در زمين نشان نميدهد؛ اما وقتي صداي طرفداران ميآيد كه :«پرسپوليس تاج سوراخ كن!» يعني اينكه بايد جدي باشي، گرچه آمدن سرمربي خارجي غم همه دنياست...
آقا این جریان تماس با توره چیه ؟ همه جا حرفش هست مثل اینکه یکی از این مدیرای استقلال با مدیر برنامه های توره تماس گرفته قرار گذاشتن که توره اخطار بگیره تا محروم بشه
از یک آفریقایی که چند هفته تیم را تو اون بحران ول کرده بود هیچ کی انتظار تعصب نداره و هیچ بعید نیست که از استقلال پول گرفته باشه...
در تمرین امروز رخ داد؛ پرتاب نارنجك در حضور وينگادا
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 14:10 امروز در زمين مجموعه ورزشي خيريه عمل آغاز شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات كششي، كار با توپ، حفظ توپ، پرسينگ، پاسكاري و شوت به دروازه پرداختند.
* نلو وينگادا به همراه دستيارش حضور پيدا كرد و در ابتداي تمرين جلسه معارفه او با بازيكنان برگزار شد. وينگادا به دقت از كنار زمين نظارهگر تمرين بود.
*بازيكنان ملي پوش غايب بودند.
*نبي ا... باقري ها به دليل مصدوميت تمرين نكرد وبا لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد.
* در ابتداي تمرين احمدرضا عابدزاده، نعيم سعداوي و افشين پيرواني به مدت 10 دقيقه با وينگادا گفت و گو كردند.
* حدود 500 هوادار حضور داشتند كه عليه قلعه نويي، واعظ آشتياني و انصاري(عضو هيات مديره استقلال) شعارهايي سر دادند و به شدت كادر فني و بازيكنان پرسپوليس را تشويق كردند.
*عباس انصاري فرد؛ مديرعامل باشگاه پرسپوليس حضور داشت و پس از نيم ساعت تمرين را ترك كرد.
* علي كريمي و محسن خليلي پس از نيم ساعت تمرينات اختصاصي با دكتر زرينه به رختكن رفتند.
* پرويز كماسي در هنگام صحبتهاي وينگادا در گوشهاي از زمين به تمرينات اختصاصي پرداخت.
* هواداران در شعارهاي خود خواستار حضور علي كريمي و رحمان رضايي در تيم ملي شدند.
* در تمرين امروز شمار زيادي از خبرنگاران و عكاسان نسبت به پوشش اخبار اقدام كرده بودند.
* ابراهيم توره به مدت 10 دقيقه با پيرواني گفت و گو كرد.
* اتوبان نيايش به دليل تراكم ماشينهايي كه براي تمرين پرسپوليس آمده بودند با ترافيك مواجه شده بود.
* 10 خانم از پشت نردههاي ورزشگاه خيريه عمل نظارهگر تمرين بودند.
* در پايان تمرين بازيكنان پرسپوليس در قالب دو تيم به انجام فوتبال در مقابل چشمان وينگادا پرداختند.
* پرتاب دو عدد نارنجك از سوي افراد ناشناس باعث شد دقايقي تمرين پرسپوليس دچار حاشيه شود كه با تلاش ليدرها اين موضوع خاتمه يافت.
* پاداش بازيكنان پرسپوليس به هر كدام به مبلغ 400 هزار تومان پرداخت شد.
باقریها: وينگادا تيم را متحول مي كند
کانون هواداران پرسپولیس : اطمينان دارم كه وينگادا اين توانايي را دارد كه پرسپوليس را به روز هاي اوج برگرداند ولي براي رسيدن به اين هدف بايد نسبت به بازيكنان و تيم شناخت كافي را بدست بياورد كه اميدوارم اين قضيه بسيار سريع اتفاق بيافتد تا فرصت ها را از دست ندهيم.
نبي ا... باقري ها ، مدافع تيم پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق تأكيد كرد: آرزو مي كنم كه در دربي پايتخت پرسپوليس موفق باشد تا از اين طريق دل هواداران نيز شاد شده و ناكامي هاي گذشته را فراموش كنند و البته اگر پرسپوليس در اين رقابت حساس موفق شود بدون شك در آينده تغييرات اساسي در جدول رده بندي نيز صورت مي گيرد.
وي افزود: در بازي مقابل داماش به شدت دچار آسيب ديدگي شدم و ميزان آن به حدي بود كه متوجه شدم مدت ها نمي توانم براي پرسپوليس وارد ميدان شوم.
در حال حاضر نيز قادر به انجام بازي نيستم و نمي توانم در دربي نيز مسابقه بدهم.
باقري ها گفت: بازي در دربي پايتخت برايم از اهميت بسياري برخوردار بود كه متأسفانه اين فرصت طلايي را از دست دادم اما اميدوارم بتوانم در ساير بازي ها براي پرسپوليس وارد مسابقه بشوم.
عابدزاده دروازهبانان پرسپوليس را مجبور به گرفتن خروس كرد
کانون هواداران پرسپولیس : مربي دروازهبانان تيم فوتبال پرسپوليس؛ پس از پايان تمرين امروز واعظي، حقيقي و الياسي را مجبور كرد با دويدن در محوطه تمرين چند خروس كه در آن محل وجود داشتند را بگيرند.
اين تمرين عجيب عابدزاده تعجب حاضران در مجموعه ورزشي خيريه عمل را در پي داشت.
سه دروازهبان پرسپوليس براي دقايقي اين كار را انجام دادند و پس از آن محل تمرين را ترك كردند
باقري: اوج قدرت فوتبالم را برابر كره جنوبي نشان ميدهم
کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري اظهار داشت: بازي سختي مقابل كره جنوبي پيش رو داريم اما من در اين ديدار تلاش ميكنم با اوج قدرت برابر حريف بازي كنم.
وي در مورد علت افت بدنياش در ماههاي گذشته گفت: يك بازيكن فوتبال نميتواند همواره در طول فصل در اوج قدرت به ميدان برود. من در سه ماه گذشته به لحاظ بدني افت كرده بودم اما در دو مسابقه اخير عملكرد بهتري داشتم و احساس ميكنم كه وضعيتم مطلوبتر خواهد بود.
باقري تاكيد كرد: روز چهارشنبه بازي سرنوشتسازي خواهيم داشت. از تماشاگران ايراني ميخواهيم كه با حضور پرشور خود ورزشگاه آزادي را پر كرده و تيم ملي را حمايت كنند.
نيكبخت به بيمارستان رفت
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي به همراه چند بازيكن ديگر و شماري از ليدرهاي باشگاه پس از تمرين امروز به بيمارستان پارس براي ديدن ليدر مصدوم باشگاه پرسپوليس است.
گفتني است اين ليدر پس از بازي مقابل پيام مشهد به دليل تصادف از ناحيه كمر دچار مصدوميت شده است.
داور دربي پايتخت ايراني خواهد بود
کانون هواداران پرسپولیس : قرار بود امروز بعد از جلسه مسئولان فدراسيون با اعضاي كميته داوران، نام داوران دربي مشخص شود. البته نتيجه نهايي اين جلسه به دليل عدم حضور مسعود عنايت به فردا موكول شد؛ اما تصميم قطعي براي استفاده از داوران ايراني در دربي گرفته شد.
به گفته طاهريان يكي از اعضاي كميته داوران فدراسيون، فردا با حضور عنايت در جلسه از بين سعيد مظفري زاده، خداداد افشاريان و محسن تركي يكي به عنوان داور دربي66 انتخاب مي شود.
فدراسيون فوتبال براي جلوگيري از تنش هاي احتمالي، نام داور انتخابي را تا روز پنجشنبه اعلام نخواهند كرد.
مرجع خبری پرسپولیس: جلسه هماهنگي ليدرهاي دو تيم استقلال و پرسپوليس با حضور مسئولان فدراسيون و سازمان تربيت بدني تشكيل شد.
از ساعت 11:30 صبح امروز جلسه هماهنگي ليدرهاي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با حضور 25 نماينده از هر دو تيم در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در اين جلسه نمايندگان سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال و مسئولان فرهنگي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس حضور داشتند و پيرامون ساماندهي هر چه بهتر تماشاگران در ديدار هاي تيم ملي ايران مقابل كره جنوبي و همچنين دربي 66 به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در اين جلسه مقرر شد ليدرهاي دو تيم با لباس هاي متحدالشكل در ديدار چهارشنبه تيم ملي ايران مقابل كره به ساماندهي تماشاگران بپردازند.
مرجع خبری پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: وينگادا تا پايان فصل با قدرت به كارش ادامه ميدهد
عباس انصاري فرد در تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه وينگادا با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور پيدا كرد و معرفي شد. او فردا به صورت رسمي كار خودش را با پرسپوليس شروع ميكند.
انصاري فرد افزود: هدايت تيم فوتبال پرسپوليس از امروز به بعد با وينگادا است. افشين پيرواني نيز نقش مهمي براي كمك به او و آشنايي با جو پرسپوليس دارد.
انصاري فرد ادامه داد: يك دستيار با وينگادا به ايران آمده و دستيار ديگر كه بدنساز است تا فردا به پرسپوليس ميپيوندد. فعلا با پيرواني و عابدزاده در كنار وينگادا توافق كرديم و در خصوص سعداوي، سرمربي تيم بايد نظر بدهد.
وي در جواب سئوالي كه از چه زمان به فكر حضور سرمربي خارجي بوديد؛ گفت: مسئولان باشگاه از وقتي كه قطبي رفته بود به فكر حضور سرمربي خارجي بودند و خوشحال هستم كه با تلاش و كوشش به خواسته خود رسيديم.
وي تاكيد كرد: به فكر اين نيستيم كه وينگادا احتمالا 4 يا 5 بازي ببازد و او را عوض كنيم؛ بلكه تا آخر فصل به او فرصت دادهايم.
انصاري فرد عنوان كرد: قرارداد ما با وينگادا يك سال و نيم است اما در صورتي كه تا پايان فصل از او رضايت نداشته باشيم قرارداد را فسخ خواهيم كرد.
انصاري فرد در خصوص اهداف خود گفت: اهداف من بلند مدت است اما نبايد از نتايج غافل شويم چون هواداران ما بسيار حساس هستند و هيچوقت دوست ندارند كه مورد بيتوجهي قرار بگيرند. اين باشگاه متعلق به مردم است و ما مطمئن هستيم كه با تلاش وينگادا به مقامهاي بالاتر ميرسيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب اين سئوال كه آيا دوست داريد داور دربي ايراني باشد يا خير؛ گفت: به نظر من بايد كمتر به اين مسئله دامن زد؛ چون اشتباه است. داور خارجي يا ايراني براي ما فرقي ندارد. ما تابع فدراسيون هستيم و هر تصميمي كه آنها بگيرند ميپذيريم.
وي افزود: چون ميدانم داوران هميشه زحمتكش هستند به بازيكنان گفتهام نبايد معترض باشند. آنها بايد از حاشيهها دوري كنند چون اشتباه داوري در همه جاي دنيا وجود دارد.
وي در خصوص غيبت مسئولان باشگاه پرسپوليس در فرودگاه در مراسم استقبال از وينگادا گفت: همه باشگاه نبايد به خاطر يك مربي به فرودگاه بروند. هيچ جاي دنيا اين كار را تائيد نمي كنند. مديرعامل جايگاه خودش را دارد. به جاي من عواملي بودند كه اين كار را انجام دادند. پس مشكل خاصي وجود ندارد.
انصاري فرد در جواب سوالي كه آيا حاضر است از بازيكنان پرسپوليس تست دوپينگ گرفته شود؛ تاكيد كرد: ما صددرصد آماده هستيم. اگر قرار است آزمايش انجام شود اصلا ناراحت نمي شويم چون قانون رعايت شده است.
وي در خصوص دربي 66 گفت: از هواداران ميخواهم تيم خود را تشويق كنند تا شاهد يك بازي زيبا و لذتبخش باشند. من هم به آنها قول ميدهم توقع آنها را برآورده كنيم. من هم به عنوان مديرعامل پرسپوليس انتظار دارم كه تيمم برنده باشد.
انصاري فرد درباره حضور نوري صبري در پرسپوليس گفت: تمام كارهاي حضور نوري صبري در پرسپوليس انجام شده بود اما وينگادا او را تائيد نكرد. به همين دليل با او به توافق نرسيديم و حضورش در پرسپوليس منتفي است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص كناره گيري مجيد فرخزادي از سخنگويي باشگاه اظهار داشت: من چون دسترسي به تمام مسائل باشگاه دارم تصميم گرفتم خودم صحبت كنم. ما هيچ كس را بركنار نكرديم و فرخزادي همچنان مانند قبل با قدرت به كارش ادامه مي دهد.
وي درباره ابراهيم توره گفت: من عادت دارم به شايعات توجه نكنم اما اميدوارم مسئله صحبت توره با استقلالي ها دروغ باشد در غير اين صورت مسئله فرق مي كند.
کریمی: احتمالات در فوتبال تعيين كننده نيست
کانون هواداران پرسپولیس : كريمي گفت: هر چند كه اكثر كارشناسان گفته اند كه شانس استقلال در دربي بيشتر است اما معتقد هستم كه در فوتبال احتمالات هرگز در نتيجه تعيين كننده نيست و پرسپوليس با توان و پتانسيلي كه دارد پيروز اين ميدان مي شود.
علي كريمي ، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس ، تصريح كرد: متأسفانه بعد از بازي مقابل داماش به شدت از ناحيه كمر دچار درد شدم و از آن زمان تاكنون از طريق فيزيوتراپي تلاش مي كنم كه سلامتي خود را بدست بياورم اما دقيقاً مشخص نيست كه در مقابل استقلال مي توانم بازي كنم يا خير.
وي ادامه داد: هر چند شرايط مساعدي ندارم اما تلاش مي كنم در اين مدتي كه فرصت داريم شرايط رابه گونه اي برسانم كه براي پرسپوليس بازي مفيدي انجام دهم و اطمينان مي دهم براي اين هدف از هيچ كوششي دريغ نمي كنم .
كريمي تأكيد كرد: تمرينات آماده سازي خود را به صورت منظم دنبال مي كنم تا مشكل كمر درد خود را رفع كنم اما در نهايت براي شركت در بازي مقابل استقلال تهران اين پزشك تيم است كه نظر نهايي را صادر مي كند.
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بزرگان پرسپوليس را ميشناسم و اميدوارم راه پروين را ادامه دهم.
نلو وينگادا در پايان تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حضور در پرسپوليس براي من يك چالش بزرگ است كه دوست دارم روسفيد از آن بيرون آيم.
وي افزود: بزرگان پرسپوليس را ميشناسم و اميدوارم جايگزين خوبي براي علي پروين باشم؛ چون از او شناخت كافي دارم.
وينگادا تاكيد كرد: براي من بسيار مهم است كه سابقهام در پرسپوليس درخشان باشد. مربيگري در پرسپوليس بسيار سخت است.
وي در خصوص كادر فني حال حاضر پرسپوليس گفت: كادرفني فعلي نتايج قابل قبولي گرفته است. آنها زحمت كشيده اند. حالا من جزيي از باشگاه پرسپوليس هستم و در كنار آنها با احساس راحتي كار ميكنم.
اين مربي يادآور شد: سعي ميكنم در چند روز باقيمانده استراتژي تيم را براي بازي روز جمعه آماده كنم. ميدانم استقلال صدر جدول است و بهترين خط حمله را دارد اما ما هم نااميد نيستيم و ميتوانيم با تلاش به جايگاه خود در جدول ليگ برتر ايران برسيم.
وينگادا در خصوص سيستم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علاقه زيادي به فوتبال هجومي دارم و اين چيزي است كه هواداران ايراني دوست دارند. من در مواقعي كه فوتبال بازي ميكردم عاشق گلزني و حمله كردن بودم. اميدوارم با تيم پرسپوليس اين كار را ادامه دهم
کریمی: اول استقلاليها تست دوپينگ بدهند
نون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قرار نيست در مورد دربي مصاحبه كنيم اما بهتر است اول استقلالي ها تست دوپينگ بدهند و بعد سراغ پرسپوليسي ها بيايند.
علي كريمي در گفت و گویی،عنوان كرد: بازيكنان پرسپوليس ممنوع المصاحبه شدهاند و قرار نيست كري بخوانيم اما در مورد تست دوپينگ بايد تذكر بدهم كه بايد اول استقلال كه در هر بازي 5 گل مي زند تست دوپينگ بدهد و بعد سراغ ما بيايند.
وي ادامه داد: هنوز هم حضورم در ديدار دربي مشخص نيست و بايد از دكتر زرينه بپرسيد اما تمام تلاشم را انجام مي دهم كه به اين بازي حساس برسم.
كريمي خاطر نشان كرد: من نه در مورد وينگادا و نه در مورد مديريت پرسپوليس هيچ مصاحبهاي نمي كنم چون وظيفهام چيز ديگري است و فقط به مديريت تيم فكر مي كنم
مرسی بابت خبرا
مطمئنم کریمی به بازی میرسه
اینا بخشی از جنگای روانی قبل دربی هستش
اره حتما بازی می کنه
بردیا جان سلام
مشکلت حل شد
نقل قول:
من دقیقآ صحنه ای که توی بازی با داماش کارت گرفت رو یادمه
خیلی مسخره بازی بود
والله منم شک کردم از روی عمده یا نه
ولی از سرپرست استقلال همه چیز امکان داره
ماجرای اولروم رو قبل از بازی با ابو مشلم که یادتون هست
منم فکر میکنم جریان توره الکیه. آخه مگه دیوونست! اینکه بیاد تو بازی با استقلال تو برگشت هم 1 گل بزنه (چون فکر کنم گل بازی رفت رو هم خودش زد ، نه؟) باعث میشه مثل فصل قبل خلیلی بین هوادارها محبوب بشه. دیوونه که نیست!
گل بازی رفت که علی کریمی چپوندنقل قول:
بازی رفت توره اصلا خوب کار نکرد و یک تک به تک هم از دست داد
ولی به نظر من هم از عمد کارت گرفت و خیلی تابلو توپ شوت کرد بیرون اونم تو شرایطی که تیم یک گل جلو هست
نه بابا این توره پسر خوبیه من خیلی ازش خوشم میاد
از نزدیک هم دیدمش خیلی دوست داشتنی بود
پارسال توی پیکان که حاشیه نداشت دیدید چه خوب گلزنی میکرد
بعضی بازیکنها توی تیم های پر حاشیه نمیتونند خوب کار کنند و عصبی میشند
این حرکاتش هم به خاطر نبود آرامش در داخل تیمه ، خیلی بعید میدونم ابراهیم تبانی کرده باشه
اگه تیرک هایی که زد گل شده بود الان آقای گل بودش
بچه ها یادتون نره بازی ایران ، استادیوم رو پر کنیم و حال کره رو بگیریم
من که خیلی زود میرم تا بتونم جایگاه بشینم
»ن قصد داشتم برم ولی نمی تونم
توی خونه نگاه می کنم
ولی بازی با استقلال ورزشگاه ظرفیت خاصی رو به هواداران اختصاص نداده
باید دید اون بازی چی میشه
راستی دو تا تاپیک درباره دربی بود اونا چی شدن
؟
انصاری فرد: در دربي با هدايت مستقيم وينگادا بازي مي كنيم
کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: بدون توجه به تمام شايعاتي كه اين روزها مطرح ميشود امابايد عنوان كنم كه پرسپوليس اردويي را رهبري كامل وينگادا به ميدان خواهد رفت.
عباس انصاري فرد در گفت و گویی، عنوان كرد: پروسه سرمربي خارجي از زمان حضور افشين قطبي پرسپوليس مطرح شده بود وينگارا نيز يكي از گزينههاي اصلي ما بود وينگادا يك مربي حرفه اي با كارنامهاي عالي است كه ميتواند در اين شرايط پرسپوليس را به موفقيت نزديك كند.
وي ادامه داد: وينگادا قراردادي يك سال و نيم با ما دارد كه در پايان فصل جاري اگر از عملكرد وي راضي باشيم حتما قراردادش را تمديد مي كنيم.
انصاري فرد خاطر نشان كرد: وينگادا دو دستيار همراه خود به ايران مي اورد كه ايران مربيان در كنار پيرواني كار خود را دنبال مي كنند.
مديرعامل پرسپوليس گفت: اهيمت دربي را براي وينگادا شرح دادهايم و او نيز مي داند كه اين بازي تاثير به سزايي در سرنوشتش دارد
عليرضا نيکبخت: هواداران تيم را حمايت كنند
کانون هواداران پرسپولیس : بدون شك قضاوت بازي پرسپوليس – استقلال ساده نيست اما در داخل داوراني داريم كه بتوانند آن را قضاوت كنند اما در گذشته داوران خارجي زماني كه اشتباه مي كردند بعد از بازي كشور را ترك مي كردند ولي داوران داخلي اين شرايط را ندارند.
عليرضا نيكبخت واحدي ، مهاجم پرسپوليس ، ضمن بيان مطلب فوق تأكيد كرد: تيم پرسپوليس در چند مسابقه اخير توانسته تمامي امتيازات را كسب كند و جايگاه سوم ليگ برتر باعث شده كه همچنان اميدوار براي كسب عنوان قهرماني باشيم اما اگر تماشاگران و هواداران به خوبي تيم را مورد تشويق قرار دهند اين توانايي را داريم كه استقلال را با شكست روبرو كنيم.
وي اضافه كرد: تاكنون بيشترين گل را براي پرسپوليس به ثمر رسانده ام و با آمادگي مطلوبي كه دارم اگر در زمين قرار بگيرم تلاش مي كنيم كه براي تيم گلزني كنم كه البته كار ساده اي نيست.
نيكبخت گفت: با تغييراتي كه در پرسپوليس ايجاد شده اميدوارم كه درنهايت به موفقيت تيم ختم شود اما تلاش مي كنم كه فقط وظيفه خود را در زمين مسابقه انجام دهم .
جلسه خصوصی پیروانی با مربی پرتغالی
کانون هواداران پرسپولیس : افشین پیروانی و نلو وینگادا سرمربی جدید پرسپولیس امشب در هتل استقلال با هم جلسه ای خصوصی برگزار خواهند کرد.
امشب (دوشنبه ) جلسه ای خصوصی بانلو وینگادا در اتاق شخصی این مربی در هتل استقلال برگزار خواهد کرد تا اطلاعات مورد نظر را درباره تیم پرسپولیس به این مربی جدید انتقال دهد.
این جلسه به درخواست افشین پیروانی و البته موافقت وینگادا برگزار می شود تا این مربی در آستانه دربی ترکیب پرسپولیس را شناسایی کند .
مخالفت وینگادا با حضور نوری صبری در پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران با حضور دروازه بان تیم ملی عراق در این تیم مخالفت کرد.
باشگاه پرسپولیس تهران برای رفع مشکل تیم فوتبال این باشگاه در پست دروازه بانی، با نوری صبری دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال عراق مذاکرات اولیه را انجام داده و قرار بود این دروازه بان برای مذاکرات نهایی و عقد قرارداد با این تیم به تهران سفر کند.
البته امروز نلو وینگادا سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس پس از اطلاع از این موضوع با حضور نوری صبری در این تیم مخالفت کرد.
سرمربی پرتغالی تیم پرسپولیس به مسئولان این باشگاه اعلام کرد که بازی های این دروازه بان را دیده است و وی برای حراست از دروازه پرسپولیس مناسب نیست.
90 که گفت رسيده و مشکل ندارهنقل قول:
مطمئنم کریمی به بازی میرسه
اینا بخشی از جنگای روانی قبل دربی هستش
..
این نیکبخت هم شورش رو در اورده الان با پولی که به لیدرها میده محبوبه
راستی امشب نود داره
مگه چي شده ؟؟نقل قول:
این نیکبخت هم شورش رو در اورده الان با پولی که به لیدرها میده محبوبه
اتفاقي افتاده ؟
90 رو ببینید که وینگادا رو میاره