کسی میدونه تا کی قراره این قیمت 360 به صورت نجومی و تخیلی بره بالا ؟؟هر ساعتی میاد داره گرونتر میشه
360 آرکید 285 تومن:18::18::18:
کسی میدونه تا کی قراره این قیمت 360 به صورت نجومی و تخیلی بره بالا ؟؟هر ساعتی میاد داره گرونتر میشه
360 آرکید 285 تومن:18::18::18:
بازی assasins creed2 و prince of percia که میزارم تو دستگاه میگه mixed media disc و اجراش نمیکنه.گفتم مشکل از دیسکه و رفتم از یه مغازه دیگه خریدم ولی باز همون ارور رو میده.مشکل چیه؟
دوست عزیز از من میشنوی ! اگه واقعا شوق و هیجان خرید داری و میخوای توی تابستون بازی کنی! حتما کنسول رو توی همین روزا بگیر! چون توی تابستون هر روز قیمت ها میره بالا! مطمئن باش تا ماه دیگه 100 هزار تومان به همین قیمت اضافه شده!نقل قول:
پارسال هم همینجوری بود! ولی اگه قصد خرید داری ولی میتونی صبر کنی ، بمون بعد از تابستون بخر
موفق باشی
نه نمیشه.نقل قول:
از لحاظ قیمت ها خبری ندارم ولی طبیعطا ارزون تره.هر چی باشه بانه هست.ولی چون اون جا مستقیم وارد میشه فکر نکنم کپی خور باشه و باید بده کپی خور کنند که حدود 10 تومن میشه.:46:نقل قول:
به شخصه از بانه نمیگرفتم چون اطمینان ندارم...:13:
اینجا چند نفر هم داشتند هیچ کدوم راضی نبودند.چه کاریه 4 تا باطری شارژی بگیر با یک شارژر خیلی هم خوبه و هیچ مشکلی برای دسته به وجود نمیاد.مطمئن باش ضرر نمیکنی.:10:نقل قول:
واقعا کفر آدم در میاد.همون 360 ها رو که 240 میفروختند دارن میفروشن 300 تومن.اگه باز خودشون گرون میخریدند یه حرفی ولی همون قیمت خریدند و دارن گرون تر هم میدند و خجالت هم نمیکشند.نقل قول:
خیلی ریلکس جواب میدن خوب تابستونه...
با این افزاش قیمت الان سوپر الیت چنده؟:13:
اقا میگم الان قیمته رفته من کنسولمو بفروشم باز اومد پایین یکی دیگه بخرم ؟:31:
آشغال به معنای واقعی :2:نقل قول:
من میخوام سفارش بدم واسم بیارم! ببینم الان قیمت تو کشورهای دیگه چنده؟ اورپا مثل انگلیس!؟
چون پسر خاله من الان داره انگلیس درس میخونه داشتم داشتم فکر میکردم از اونجا 360 بخره واسم اینجا کپی خورش کنم به صرفه تره./نه؟
البته من کنسولم رو خریدم خیلی وقته ولی داشتم فکر میکردم اینطوری هم میشه یا نه!؟
الان تو آمازون چند زده الیت رو؟ پایین اومده؟
تو سایت خود xbox که قیمت ها اومده پایین و xbox جدید همون 300 دلاره و قیمت elite و arcade هم 50 دلار کم شده:46:نقل قول:
یعنی کسی واقعا نمیدونه؟ :wac:نقل قول:
فریم ویر دستگاتون چیه؟نقل قول:
یعنی کسی واقعا نمیدونه؟ :wac:
آوردنش دردسر داره، ارزش نداره. مگه اینکه خودش بیاره از تو جعبههم دربیاره بزاره تو ساکش اونطوری شاید گیر ندن.نقل قول:
سلام. دوست عزیز اون کسی که شما ازش پرسیدید خودش از کسه دیگه میگیره و اون فرد اصلی گرون میده.نقل قول:
واقعا کفر آدم در میاد.همون 360 ها رو که 240 میفروختند دارن میفروشن 300 تومن.اگه باز خودشون گرون میخریدند یه حرفی ولی همون قیمت خریدند و دارن گرون تر هم میدند و خجالت هم نمیکشند.
خیلی ریلکس جواب میدن خوب تابستونه...
سلام
آقا xbox من بازیهای جدید رو نمی خونه و پیغام آپدیت میده می خواستم بدون آپدیتش به چه صورت هست ؟
ببخشید میخواستم بدونم xboxتوانایی خواندن خواندن فیلم از روی VCDوDVDرا دارد یا نه وطریقه اپدیت ان را به طور کامل اموزش دهید:7::20:
من یک چیز جدید کشف کردم وقتی یک پروفایل جدید میسازیم ویک ایمیل جدید بهش میدیم باز هم 1 ماه لایو گولد رایگان بهت میده:21:
شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
نه من از اون کسی که پرسدیم ایشون اواخر اردیبهشت 10 تا 360 اورده بودند و 240 میفروختند و حالا 8 تا از اون 10 تا مونده و همونا رو دارن 285 میفروشن...:19:نقل قول:
یه روز خوب میاد...:18:
بدون آپدیت نداره باید آپدیت کنی.آپدیتش هم حدود 80 مگ هست.نقل قول:
تا 3 بار بیشتر نمیتونی...:27:نقل قول:
سلام دوستان گل.
از وقتی بن شدم دیگه پیگیر قضایای لایو نبودم اما ار یکی شنیدم که به یه روش میشه همون دستگاه از حالت لایو میاد بیرون.
میخ.استم بدونم واقعا حقیقت داره که برم دنبالش یا نه؟
نمیدونم.از کجا بفهمم؟ البته میدونم کپی خور شده چون اکثر بازیهای کپی شده رو اجرا میکنهنقل قول:
مثل اینکه اگه توپ خونه ببری 10 تومن ازت میگیرن هاردتو عوض میکنن.نقل قول:
بعد کنسول از بن درمیاد.
البته من خودم فقط شنیدما...
:دی
با تشکر از جواب کاملتوننقل قول:
چند در میاد اینا رو هم؟ هر بار شارژ چند ساعتو جواب میده؟
اگه میشه مدل و اسم باتری و شارژر رو بگید.
ممنون
آره آخه وقتی بن میشی هاردت مشکل پیدا میکنه ولی من منظورم اون نیست همین کسی که میگم 65 تومن داده کلا از بنی در اومده:10:نقل قول:
آقا آخرین قیمتهای هر سه مدل ایکس باکس رو کسی داره ؟؟؟؟؟؟
ایکس باکس دو مدله قیمتهاش تو پاساژ لباف ارکید ۲۸۰ تومن و الیت هم دور و بر ۳۸۰ تومننقل قول:
نقل قول:
مرسی داداشه گلم از جوابت
میشه لطفا بگی چه طوری و از کجا فایل آپدیت رو بگیرم و اینکارو انجام بدم ؟
سریال دستگاه رو عوض میکنند که زیاد هم فایده نداره ، چون باز بن میشی .نقل قول:
از اینجا دانلود کنید و فایل SystemUpdate$ رو بریزید روی فلش.دستگاه را روشن کنید و فلش رو بزاری تو دستگاه و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنید پیغام آپدیت ظاهر میشه.نقل قول:
این آخرین آپدیت تا به حال بوده.کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
با آپدیت بالایی مشکل هارد هم حل میشه ولی همچنان بن خواهید ماند...نقل قول:
4 تا باتری و یک شارژر خوب که خودش وقتی باتری شارژ شد خاموش بشه. 27 الی 30 تومن در میاد.:5:نقل قول:
من این رو دارم...:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم خوبه و من که 360 اواسط خرداد خریدم تا حالا شارژش نکردم.وقتی شارژ کردن تموم میشه خودش خاموش میشه و 27 تومن خریدم و 2500 میلی آمپره.:27:
اینم خوبه و 21 تومنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.:40:
نقل قول:
با تشکر از جواب جامع و کاملتون
یعنی هر بار شارژ 20 روز نگه میداره ه ه!؟:18: روزی چند ساعت بازی می کنید؟
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه و بهترین راه برای باتریه دستس:20:
آخه من این طور که خودمو شناختم خیلی خورم :21: و اگه بگیرم از 24 ساعت 25 ساعت بازی می کنم :18:
حالا این شارژرو فتحی داره؟
شرمنده اگه سوالام زیاد شد. ممنون
فتحی که فکر نکنم داشته باشه کارش اینجور کار ها نیست.معلوم نیست هر وقت بیکار باشم بازی میکنم.نقل قول:
تازه پیش پای شما دسته ارور باتری داد.خاموش روشنش کردم بازم داره کار میکنه.:27:
رو این حساب کن که من که تازه 360 خریدم مپل بقیه چیزا که آدم تازه میخره بیشتر میره پاش.تقریبا چند روز اول مدام بهش ور میرفتم.:31:
شما هم رو دو هفته حساب کن.:8:
من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممونم از جواب شما
می خواستمبدونم آیا این فایل رو باسیداز حالت فشرده خارجکنم یا خیر ؟
میشه به من بگوئید وسایل داخل جعبه همراه سوپرالایت 250گیگ چه هست؟؟
بله فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کنید.حالا شما فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.نقل قول:
کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید.:11:
یک عکس ازش بگذار ببینیم چیه! شاید بتونیم به Microsoft گذارش بدیم که اصلا این قطعه اضافه هست و باید برداشته بشه:31:نقل قول:
همون چیز هایی که داخل 120 گیگ هست به اضافه 1 دسته اضافی و هارد 250 به جای 120نقل قول:
نقل قول:
زنده باشی واقعا دستت درد نکنه
دوستان این قضیه اختلاف قیمت الایت چیه..من از 295 تا 430 تومن قیمت دارم الان..برد همگی جسپره ..فقط تفاوتی که می گن به خاطر سال تولید و آپدیت و ...است؟
آیا تفاوت تو جنس قطعات باعث این اختلاف قیمته یا قضیه چیز دیگه ایه؟ اگه اختلاف قیمت به خاطر قطعاته کدوم قطعات ممکنه اورجینال نباشه؟
نه دوست عزیزنقل قول:
کیفیت قطعات همه دستگاه ها یکی هست
این اختلاف قیمت بیشتر از سر خوشی عده ای از فروشنده های داخلی هست
که اونم بیشتر بر میگرده به قیمت خریدشون یا بعضی وقت ها کم شدن کنسول تو بازار یا رسیدن به تعطیلات مثل عید یا تابستان و سوء استفاده ها
برای مثال از 2 هفته قبل تا الان قیمت Arcade از 220 رسید به 290 تومان
در حالی که 150 دلاره یعنی با سودش دیگه maximum باید بشه 200 تومان
با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
سلام . باز کردن کنسول کاری نداره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
اخه اگه نخواهین بازش کنید از کجا باد بدید داخل و از کجا خارج کنید؟ خاکا واسه خودشون میچرخن تو کنسول.
فکر نکنم باشه
مهم نیست لرزش گیره درایو هست .نقل قول:
من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش