کسی نیست یه کمکی بهم بکنه هنوز مشکلم رفع نشده.نقل قول:
Printable View
کسی نیست یه کمکی بهم بکنه هنوز مشکلم رفع نشده.نقل قول:
چیه صفحه بهم میریزه ؟نقل قول:
اون قسمت 3 تا گزینه داره ! شما فقط گزینه آخر و تیک بزن ببین درست میشه یا نه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا بازی شما برای ویندوز های قدیمی تر از ویستا ساخته شده !نقل قول:
Data Execution Prevention یک سیستم امنیتی جدیده که برای ویستا ایجاد شده و از برنامه ها جلوگیری می کنه ! ( از اجرای کد های غیر قابل اجرای بخش مموری جلوگیری می کنه )
ضمیمه :
Data Execution Prevention
Data Execution Prevention (DEP) is a security feature included in modern Microsoft Windows operating systems that is intended to prevent an application or service from executing code from a non-executable memory region. This helps prevent certain exploits that store code via a buffer overflow, for example. DEP runs in two modes: hardware-enforced DEP for CPUs that can mark memory pages as nonexecutable, and software-enforced DEP with a limited prevention for CPUs that do not have hardware support. Software-enforced DEP does not protect from execution of code in data pages, but instead from another type of attack (SEH overwrite).
هنوز که منتشر نشده و نسخه ی بتایی هم نداشته پس نمیشه در موردش بحث کرد....نقل قول:
باید اطلاعات بیشتری از سیستمتون بدید..مثلا:نقل قول:
از کی این حالت پیش اومده؟
مشخصات سیستم؟
.....
باید غیرفعالش کنید...نقل قول:
برید اینجا:
منظورتون رو نفهمیدم...بیشتر توضیح بدین....نقل قول:
شما این رو هم دیدی؟؟(انجام دادی)؟؟؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟؟!؟؟!:41:نقل قول:
ممنونم از کمکتون اون راههایی که گفتیو انجام دادم ولی مشکل پابرجاست رفتم و Net Framwork 3.5 گرفتم که هم 3.5 و هم 3 رو با هم نصب کرد بدون ارور . یه سوال حجم ورژن 3.5 توی این آدرس :نقل قول:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework و ورژن 3 - به ترتیب 24.6 مگ و 10.5 مگ هست . آیا درسته ؟
سلام
قسمت Details Pane رو که پائین پنجره های ویندوز ویستا هست، چطور میشه آشکار کرد؟
به اینصورت:نقل قول:
organize\layout\details pan
با سلام
یه سوال در مورد dream scene
من یه فایل با پسوند .dream پیدا کردم بدشک دانلود کردم اما نمی خونه یعنی اصلا جزو ویدیو پیدا نمی کنه
با تشکر