دوستان زمان کارکرد ST30 رو هم میشه فهمید؟
Printable View
دوستان زمان کارکرد ST30 رو هم میشه فهمید؟
ممنونم. زنده باشی.نقل قول:
هردوش! هم چندین نمایندگی هم یکی از دوستان. ولی دیگه فعلاً در دسترس نیست.
923 ورژن اروپایی، 925 ورژن آسیایی (خاور میانه) و 929 ورژن آمریکایی هست. 929 و 923 هرگز به ایران راه پیدا نخواهند کرد و شما فقط میتونی 925 رو بگیری.
معمولاً فروشنده یه دسته کارت میذاره جلوت یکی رو باید بکشی بیرون. من چندجا پرسیدم همین کارو میکردن خودم هم موقع خرید انتخاب کردم.نقل قول:
والا اینقدر که عالم و آدم مارو از منو مخفی ترسوندن جرأت نکردیم سمتش بریم چه برسه ساعت کارکرد رو چک کنیم! به خدا توکل کن و چون تلویزیونش مدت زیادی نیست وارد بازار شده. فکر کنم کمتر از یک ماه میشه اومده پس فکر کنم شانس نو به کارکرده خیلی بیشتره. من موقع خرید به همون منو زبان که در اولین بار روشن شدن میاد اکتفا کردم هرچند نمایندگی اگه بخواد کارکرده کسی رو بده فکر کنم هم بتونه منوی زبان رو دوباره بیاره هم شاید با فلش کردن بتونه ساعت کارکرد رو صفر کنه!
آقا من starsat 200 دارم که قدیمیه و hdmi نداره چند روز پیش برادرم رسیورش که k9k9 هست اورد که تست کنیم راستشو بخواین دقت رنگ و براقی رنگها تو استارست خیلی بیشتر بود کلا از کیفیت iclass خوشم نمیاد.با اینکه کیفیت 4902 ندیدم ولی میخوام همین مدل رو بخرم.نقل قول:
میشه بگید پلاسما d8880 سامسونگ کجا هستش برای فروش ؟نقل قول:
من زنگ زدم سام سرویس گفتن این مدل رو نداریم ؟؟!
سلام :یکی از دوستان زحمت بکشن روش دسترسی به منو مخفی vt30 رو بزارن .
من میخوام یه پلاسما بخرم ترجیحا 50 اینچ به بالا
مدل D495 سامسونگ 51 اینچش رو دیدم با گارانتی 1.420 و بدون گارانتی 1.040 می داد
یه مدل هم از پاناسونیک دیدم 50 اینچ که از لحاظ کیفیت تصویر خیلی پایین تر از سامسونگ بود
مدل دیگه ای هست که توی همین رنج قیمتی کیفیت تصویر بهتری داشته باشه ؟
استرانگ 4902 رسيور خوبي هست ؟نقل قول:
کسی با برنامه ControlCAL کار کرده؟ برنامه ای هست برای کالیبره کردن VT30 و پنل های مشابه.
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
در بین ----- های غیر لینوکسی یکی از بهترین هاست.نقل قول:
یکی از خصوصیات خارق العاده سامسونگ تبدیل هر نوع فیلمی به کارتون هست :8:نقل قول:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
من رو حالت حرفه ای میرم کنتراست رو زیاد میکنم ولی تصویر فرقی نمیکنه.مشکل ار کجاست؟
به صفحه 153 مراجعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]