سوپر افتضاح...
Printable View
سوپر افتضاح...
من دیشب رکورد زدم تو دانلود شبانه.سرعتم 5 تا 12 بود48مگ دانلود کردم:n08::n08::n08:
چه خبره...سرعت 500 بایت تا 3 بود یه 10 مگی دانلودیدم ... الان خیلی خوشحالم:n19:نقل قول:
ای بابا من یه بازی داشتم میگرفتم 90 درصد دو شب پیش گرفتم دیشب چه میدونستم اینطوریه دانلود که شد ارور Corrupt داد تعمیر هم نمیشه دلم میخواد رئیس مخابرات رو ......
میگم دیشب تا 12 شب من سرعتم 350 کیلو بود چیجوری همین که شبانه شد به 10 کیلو افتاد مشکلی نیست عمدا اینکارو کردن از این به بعد احتمالا همینجوریه :n27:
سلام دوستان.من دیگه از دست این قطعی های مخابرات خسته شدم.میخواستم بگم که با این اوضاع میصرفه مخابرات باشم یا برم از شرکت آسیاتک بگیرم.فقط منطقمون 10 تا یوزر داره.اگه میشه راهنمایی کنین که من الان میخوام برم ثبتنام کنم.
تغییر شیوهی محاسبهی سرویس Adsl از هفتهی آینده
حسن رضوانی در گفتوگو با فارس در خصوص زمان اجرایی شدن دستورالعمل جدید
ADSL اظهار داشت: از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار
صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود،
اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم
صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال
مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی
مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل
جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای
دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و
نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی گفت: از این رو منتظر هستیم که تمام شرکتها آماده شوند و یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL را اطلاعرسانی کنیم.
معاون رگولاتوری گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL از هفته آینده و پس از 22 بهمنماه آغاز میشود.
در
دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای
ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و
پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری
از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف
تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس
سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5
گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح
جدید تغییر میکند.
منطقتون چه 10 تا چه 100 تا یوزر داشته باشه سرعت روزانتون فیکس رو 450 هست شبانه هم واقعی میشه یعنی اگه 256 داشته باشین میشه 32 که سرویس 512 شبانه میشه 1.5 گیگ و 1 مگش میشه شبی 2.5 گیگ و 2 مگش میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد ولی اینم در نظر بگیرید که 512 هست 21 تومن 1 مگش هست 27 تومن و 2 مگش 32 تومن حالا خودت یه حساب کتاب برا خودت بکن اگه می صرفه برو اسیاتک اگه برات نمی صرفه همینجا بمون این چیزیه که خودت باید معلوم کنی نه ما:n26:نقل قول:
با این حرکتی که اینا دارن می کنن قیمت اینترنت حداقل 50 درصد گرون تر میشه و به احتمال زیاد سرویس شبانه هم می پره تو یکی از تاپیک های همین فروم دربارش بحث شده بودنقل قول:
من دیشب دانلودم خوب بود 5.5 گیگ ناقابل
میریم. تظاهرات 22 بهمن باشه بهتره:n19:نقل قول: