سلام دوستان
کسپر 2014 را باکلید 90 روزه اکتیو کردم ،الان چند روز بیشتر نمونده تا تموم بشه ،ایا کلید پیدا میشه؟
Printable View
سلام دوستان
کسپر 2014 را باکلید 90 روزه اکتیو کردم ،الان چند روز بیشتر نمونده تا تموم بشه ،ایا کلید پیدا میشه؟
سلام به همه ی دوستان
اول از همه از مسعود عزیز بابت افزونه های کروم تشکر میکنم.:n12:
خواستم یه نکته ای رو راجع ورژن جدید کاسپر بگم و اینکه چرا مثل قبل افزونه ها رو نصب نمیکنه:
این سوال رو توی انجمن کاسپراسکی پرسیدم که اینجوری جواب دادن:
there is only one Chrome extension called "Kaspersky Protection" now covering all functionality.
Version 2015 does not have a folder ChromeExt. The extension is hosted on Chrome Web Store as required by Google's extension policy.
یعنی از این به بعد فقط یدونه Extension واسه کروم هستش که وقتی هم نصب میشه هر سه تا کار قبلی رو انجام میده
و اینکه این افزونه طبق سیاست هایی که کروم داره باید از web store خود گوگل کروم دانلود بشه.
اینا هم لینکایی هستش که دادن
که البته یکیش مال ماه آگوست هستش یکیش می، فقط من نمیدونم چرا هر دوش رو توی web store گذاشتن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n16:
سلام به همه
دوستان من لایسنس قانونی اینترنت سکوریتی کسپر اسکی دارم و هفته گذشته روی ورژن 2014 ورژن 2015 را از روی سایت گرفتم و نصب کردم همه چیز درست بود ولی چند روزه وقتی میزنم آنتی ویروس آپدیت بشه بعد اینکه مراحل آپدیت آنتی ویروس طی میشه بازم میزنه انتی ویروستون به روز نیست و پیغام APPLICATION ARE OUT OF DATE را میده
باید چی کار کنم این مشکل حل بشه
سلام دوستان يك سايت ايراني هست كه فايلهاي آپديت افلاين كسپر2015 و 2014 رو گذاشته البته هفته اي يكباره و به روز نيست. منتها براي دانلود و نگه داشتن روي فلاش و نصب براي بقيه همكاران يا اقوام مناسبه. نميدونم ميشه لينكش رو گذاشت يا نه ولي اگر خواستيد بگيد تا در پيغام خصوصي جواب بدم.
شما سریال بهش دادی یا کلید؟نقل قول:
اگر چگونگی کلید دادن بهش رو بگی شاید من بتونم یک کلید چند ماهه بهت بدم
از دوستان کسی تا حالا این مشکلی کهخ من داشتم نداشته؟>؟نقل قول:
آیا راه حلی برای این مشکل سراغ ندارید؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول سعی کنین یه بار با قیلترشکن آپدیت کنین اگر نشد آپدیت آفلاین کنید / البته میگن آپدیت آفلاین تا ورژن 2014 کار میکنه ولی یکی از دوستان میگفت همون آپدیت رو 2015 هم جواب داده/یه بار آپدیت آفلاین کنین فکر کنم دیگه درست میشه
موفق باشید:n16:
بهترین و مطمئن ترین کار،نصب دوباره هست.نقل قول:
شما که لاینس اورجینال داری ابتدا کد لایسنس رو در جایی یادداشت کن تا از دست نرود.همچنین محض اطمینان از توضیحات لایسنس در کسپر یه عکس بگیر.
بعد برنامه kavremover رو دانلود کن:
در حالت safemode ویندوز،اجراش کن و کسپر رو حذف کن.برنامه ساده ای هست.توضیحات تکمیل تر در این صفحه:کد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremover.exe
نکات 1 و 2 رو ببین.کد:http://support.kaspersky.com/us/common/service.aspx?el=1464#block2
بعد از ریستارت،نسخه 2015 رو که از سایت کسپر گرفتی نصب کرده و با لایسنس قبلی فعالش کن.
دوستانی که در KIS 2014 متخصصند : چطوری میشه key به این نسخه کاسپر وارد کرد؟
من چند تا کلید معتبر دارم ولی هر چی سریال داخل کاسپر وارد می کنم بخشی که بشه کلید بهش داد نمیاد
بچه ها سوال و پیغام خظای زیر رو کسی نیس راهنمایی کنه ؟؟؟؟
لینک انتی ویروس کسپر اسکایی برای ویندوزXP میخوام لطفااااااااا لینک ازخود سایت کسپر باشد
نرم افزارزیر رو d Kaspersky Virus Removal Tool رو از سایت کسپر گرفتم اما خطا می ده !
پوشه TEMP ویندوز هم خالی هست اما بازهمین مشکل !!!
مرسی
نقل قول: