اول از همه از شما عذر میخوام بابت اینکه منظورمو درست نرسوندم. فکر کنم سوء تفهم پیش اومده.
منظور من از این جمله "(البته اگه تجربه ای وجود داشته باشه.) این نبود که شما بی تجربه ای!! اصلن... میخواستم غیر مستقیم به این موضوع اشاره کنم که جدیدن افرادی اینجا نظر میدن که کاملن پیداس هیچ تجربه ای ندارن. و منظورم شما نبودی. پس ناراحت نشو. معذرت هم که خواستم! :46:
حالا ببینیم این سوء تفاهمه چی بوده. اول از همه اینکه شما مطمئنن همه ی کتابای خوشخوان + سری هندسه و گسسته ی گاج رو نخوندین. پس نمیتونید بگید چون شما از گسسته ی خوشخوان نتیجه نگرفتید همه کتابای خوشخوان " قهوه ایه!!! " کمتر کسی پیدا میشه که بگه هندسه پایه و یا فیزیک 3 خوشخوان به درد نمیخوره. تازه همون گسستش هم من از خیلی از بچه هایی که رتبه اوردن و دبیر گسستمون (آقای ساعتی) شنیدم که بسیار خوبه. پس یه حکم کلّی دادن اشتباس. قبول دارین؟
شما حرفاتون توی این پستهای آخر خیلی عوض شد. مخصوصن در مورد گسسته ی گاج! خوتون برید چیزی که اول گفته بودید رو با بعدیا مقایسه کنید!
نقل قول:
همون طور که گفتم من تمام سری کتاب های گسسته و هندسه گاج سفید و زدم و الان میگم انرژیم رو هدر دادم....
هندسه هاش واقعاَ زیادیه پایه اش که کلا سر کاریه با اون همه فرمول.
ما هم همینو گفتیم و گفتیم باید از کتاب درست استفاده کرد. ایناهاش:
نقل قول:
هندسه 1 وهندسه 2
گاج سفید: کتاب بسیار خوبیه و تست های سختی داره، مثل کنکورهای اخیر. در ضمن تمام قسمت های کتاب درسی رو کامل پوشش داده. باید بعد از خوندن درسنامه هاش، اول تستهای پر اهمیت تر رو بزنید. (کنار خود تستها، درجه اهمیت رو زده و کنار پاسخ تست، درجه سختی رو) بعد اگه وقت شد بقیه تستها رو بزنید که بیشتر برای آشنایی با ریزه کاری ها طرح شده و گاهی بیراه رفته.
خوب ادامه ...
نقل قول:
شما که تجربه ات واقعیه چند درصد مطالب گسسته گاج رو کامل یاد گرفتی؟ یا گسسته خوشخوانو؟ یا شیمی پیش 2 مبتکرانو؟(این که خیلی از مطالبش خارج از کتاب هست)
میشه از شما که تجربه ات وجود خارجی داره برعکس من بپرسم که چند تا از سوالای کنکور همین امسال به اطلاعات گسسته یا تحلیلی گاج احتیاج داشت؟ یا شیمی 3 و پیش 2 مبتکران؟
دوست عزیزم، من اصلن ادعا نکردم تجربم از شما بیشتره. چرا میزنی؟! من پارسال گسسته گاجو تقریبن کامل خوندم و امسال فقط تستای علامتدار و ایناشو زدم و بیشتر الگو رو کار کردم. از خوشخوان هم (توو این دو سال) کل فصل های گراف و ترکیبیات و نصف تستای احتمال و نظریه رو زدم. شیمی پیش 2 مبتکران رو هم نصفشو خوندم. (اسید و باز).
ببینید کنکور امسال ریاضیش همه میدونن که بحثش فرق میکنه با همیشه. امسال اگه گسسته و تحلیلی آبی قلمچی هم کسی نصفه زده بود، میتونست بزنه. ولی نباید 91 معیار باشه. شما برو تستای 89 و 90 رو ببین و اون وقت بگو گاج چقدر تأثیر گزار بوده. چه گسسته و چه هندسه پایه و تحلیلی. کنکور های بعدی که احتمالش خیلی کمه که بازم ریاضیش مثل 91 باشه.
نقل قول:
گسسته گاج خوبه و از بقیه یه سرو گردن بالاتره ولی توش مطالب اضافیه زیادی داره. به نظرم مطالب مفیدشو با کمترین مطالب خارج از برنامه کنکور آبی قلم چی داره که درسته درسنامه هاش از گاج کم میاره. پس بهترین حال تر کیب این دوتا و رد شدن از مطالب اضافی و گنگ گاجه.
اگه فقط به سطح سوالای 91 نگاه کنیم، بله اینایی که گفتین همه درسته. ولی اگه دو سه سال قبل هم نگاه کنیم، میبینیم انصافن گسسته گاج حاشیه نرفته و چیزایی گفته که ممکنه حاشیه به نظر برسه، ولی خوب 89 و 90 ازش تست اومده. برید تحقیق کنید. ولی خوب قبول دارم که هندسه پایه های گاج ، زیادی نکته اینا گفته. و خودم هم توی همین تاپیک 91 ، چند بار گفتم که نباید به نکاتش پرداخته بشه و نباید الکی حفظشون کرد.
نقل قول:
من هیچ دلیلی نمبینم شما تجربه منو تایید کنی. تجربه شما رو کی تایید می کنه؟
تجربه هر کس رو میشه از صحبتاش فهمید.
دوست من، کسی شما رو به کنکور ندادن متهم نکرده!!!! من اولش که شما اون حرفا رو در مورد کتابا زدی، خیلی تعجب کردم چون بعد چندین سال اولین بار بود میشنیدم!! ولی بعدش وقتی توی پستای بعدی بیشتر توضیح دادی ، تقریبن صحبت های قبلیتو رد کردی. پس توی این سوء تفاهم فقط من مقصر نیستم.:11:
نقل قول:
و دیگه هم نه تو این تاپیک و نه تو هیچ تاپیک دیگه ای نظرم رو نمیگم چون مثه این که...
همه بچه های 92 علاقه دارن که تجربه های شما رو بدونن. ولی خوب به عنوان دوست بهتون پیشنهاد میکنم در مورد موضوع های مختلف، نظرتون رو کامل بگید و توضیح بدید. تا ازش برداشت معکوس نشه.