سلام دوستان به نظرتون چند وقت طول میکشه تا پورت خالی تو یه منطقه پیدا بشه! هفته پیش منطقه پیام نور ثبت نام کردم، به صورت خیـــــــــــــلی ریلکس بهم گفت فعلا پورت خالی نداریم! کسی از این منطقه سرویس گرفته؟ اوضاعش چطوره؟
Printable View
سلام دوستان به نظرتون چند وقت طول میکشه تا پورت خالی تو یه منطقه پیدا بشه! هفته پیش منطقه پیام نور ثبت نام کردم، به صورت خیـــــــــــــلی ریلکس بهم گفت فعلا پورت خالی نداریم! کسی از این منطقه سرویس گرفته؟ اوضاعش چطوره؟
بچه ها یه شرکت مخابرات ایران داریم که نوشته (سهامی عام) بعد او داستان حجمی تو سایت ایناست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شرکت مخابرات استان تهران داریم که زده (سهامی خاص) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان دیدم این اضافه شده: http://tct.ir/?siteid=1&siteid=1&pageid=128&newsview=43185
یه چیز دیگه اضافه کنم!!!
اینا برای کسایی که مستاجرن و یا صاحب خط در دسترس نیست (تو تهران) یه سرویس را انداختن به نام "اينترنت اعتباري "خبرش اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن خبر:
نقل قول:
متقاضيان پس از دايري سرويس مي توانند با خريد اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پايان اعتبار تامين شده، ADSL آن ها اعتبار خواهد داشت اما در صورتي که خط مورد نظر شارژ نشود، سرويس به صورت اتوماتيک قطع خواهد شد.
واگذاري اينترنت اعتباري به صورت پايلوت در منطقه هفت مخابراتي آغاز شده است. محمد روح الهي، مدير عامل شرکت مخابرات استان تهران ضمن بيان اين مطلب به ايلنا گفت: اين سرويس به منظور پاسخگويي به نياز مشترکان تهراني که مستاجر هستند راه اندازي شده است. وي افزود: با پياده سازي اين سرويس، مشترکاني که از صاحب خانه خود اجازه دريافت اينترنت ADSL را ندارند و با ثبت هويت خود مي توانند اين سرويس را دريافت کنند. وي خاطرنشان کرد: متقاضيان پس از دايري سرويس مي توانند با خريد اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پايان اعتبار تامين شده، ADSL آن ها اعتبار خواهد داشت اما در صورتي که خط مورد نظر شارژ نشود، سرويس به صورت اتوماتيک قطع خواهد شد..
خب طبق این خبر داستان مشخص شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تعرفه سرویس حجمی:نقل قول:
سمیع الله صادقی در گفتگو با ستاد خبری گروه شرکتهای مخابرات در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی تله کام گفت: سرویس اینترنت پرسرعت پیش پرداختی توسط شرکت مخابرات استان تهران پس از تعیین تعرفه نهایی در دیگر مناطق مخابراتی نیز عرضه عمومی می شود.
وی با تاکید براینکه در این سرویس اینترنت به صورت دانلود نامحدود عرضه نمی شود و از این بابت مستاجران می توانند قبل از استفاده نسبت به خرید اینترنت براساس حجم دانلود مورد نیاز اقدام کنند گفت: اینترنت پرسرعت اعتباری براساس نیاز متقاضیان و به صورت حجمی فروخته می شود.
صادقی امکان واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری را برای تمامی متقاضیان قابل انجام دانست و تاکید کرد: این سرویس با هدف تسهیل در ارائه خدمات به مستاجران تعریف شده است تا با تخلیه محل مورد سکونت، بدهی این مشترکان در قبوض تلفنی منظور نشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسما میره تو پاچه ملت!!!
شما حساب کن با سرعت 128 که 16تا دانلود داری در 24شبانه روز *30روز ماه= 40 گیگ حجم دانلود قابل استفادست!!!
حالا مقایسه کنید
نه داش من 16 نیست...خودشون گفتن سرعت رو بیشتر میبندن....tct.ir خبرش هست اگه بگردی.
سلام دوستـان
من اهواز هستم و می خواستم از شرکت مخابران سرویس 2 مگابیت نامحدود رو بگیرم. تعرفه ماهیانه هم 80 هزار تومان هست. دوستان صاحب تجریه لطفا در مورد سرعت دانلود و پینگ تایم نظر بدبد. من در حال حاضر سرویس 2 مگابیت از وایمکس ایرانسل دارم که با توجه به قطعی های زیاد، مجبور به تغییر سرویس هستم لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان ...
تو تهران سرعت 512 نا محدود میدن به راحتی یا نه ؟
بعد کلا راضی هستید از این سرویس مخابرات ؟؟ احتمالا من این ماه از صبا بیام بیرون از مخابرات سرویس بگیرم.
واقعا سرویس اینترنت مخابرات حجمی شده؟ دیگه نامحدود نیست؟
یه تبلیغی تو تلویزیون نشون داد که گفت دو برابر استفاده قبلی با همون قیمت؟ یعنی چی؟
دوستان نظری ندارند؟!نقل قول:
آقای محترم شما سرویس با سرعت معین میگیری! 128 میشه 16کیلوبایت 256 میشه 32 یعنی شما میگی 128 میگیری با 8 گیگ حجم بعد سرعتش مثلا 70 80کیلوبایته؟؟؟میشه اصلا
اصلا فرض که بشه! به چه دردی میخوره سرعت وقتی حجم ورود اطلاعات ثابته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول و نگاه کن سرعت مشخصه
فوقش 1 2 کیلو سرعتو بالا میبندن(مثل همین الان) این کجاش حرف منو نقض میکنه؟