ریکاوری خود گوشی که باید بالا بیاد
نیازی به کلاک مود ریکاوری نیست
Printable View
ریکاوری خود گوشی که باید بالا بیاد
نیازی به کلاک مود ریکاوری نیست
تا اینجایی که من اطلاع دارم گوشیهای سونی اریکسون به حالت فست بوت و فلش مود میرننقل قول:
من چیزی در مورد ریکاوری مود نشنیدم !!!
مگر اینکه خود کاربر نصب کنه یا اینکه رام گوشی رام استوک نباشه و رام کاستوم باشه
بچه ها هیچ راهی نداره بشه منو های ارک اس رو فارسی کرد ؟؟
چرا راه نداره :دی رام خاور میانه نصب کنید
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
فلش مود احتمالا کاری مشابه ریکاوری مود توی سونی رو انجام میدهنقل قول:
ایشون میگن با ولوم آپ و پاور و هوم هیجی بالا نمیاد
خوب نبایدم بیاد بالا مگر اینکه خودش نصب کنه !!!نقل قول:
گوشیهای سامسونگ خودشون دارن
سلام دوستان از روزی که ارک اس خریدم هنوز آپدیت نکردم!! 2.3 بود...حالا باهاستی چه رامی نصب کنم؟ کدوم آپدیت؟ رام غیر رسمیه توپ چیا هستن؟؟
بهت پیشنهاد میکنم هیچ رام کاستومی نریزینقل قول:
چون با تجربه ای که بدست آوردم رام های کاستوم سری ایکسپریا چیزی به ارمغان نمیارن بلکه یه سری چیزها رو هم از دست میدن !
گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر نصب کن بعد پیغام نصب pc companion میاد اون رو نصب کن بعد خودش خودکار آخرین ورژن در دسترس رو بهت معرفی میکنه بعد اگر بخوای میتونی آپدیت کنی
فعلا آپدیت ics برای اروپا اومده صبر کن برای خاورمیانه بیاد که ساپورت فارسی داشته باشه و دوباره مجبور نشی از 2.3.4 آپدیت کنی
قصد دارم کاستوم رام SoftWhite MIUI multilanguage رو نصب کنم...ممکنه چه چیزایی از دست بدم؟؟نقل قول:
اولین چیزی که از دست میدی drm گوشی هست که باعث میشه برنامه track id کار نکنهنقل قول:
ترک آی دی برنامه ای هست برای جستجوی مدیای در حال پخش مثلا شما یه آهنگ پخش میکنی نمیدونی کی خونده اون برات سرچ میکنه
رام های کاستوم خیلی باگ دارن در ضمن مجبور میشی کرنل (هسته گوشی) رو عوض کنی که معمولا اورکلاک شده هست که به سخت افزار در دراز مدت آسیب میرسونه در ضمن این کرنل ها معمولا باگ ها خفنی دارن که مطمئنا یه جایی بد حالت رو میگیرن از من میشنوی این کار رو نکن
برای تغییر پوسته گوشی از لانچرهای موجود استفاده کن بهتره
دوستان جایی هست که قاب آرک رو داشته باشه ؟ اگه هست قیمتش چنده؟
خدایی خیلی بدنه آرک ضعیفه! گوشیم از روی تخت افتاد روی موکت،درش ترک خورد !!
فقط درب پشتشو میخوام وگرنه بدنه ش سالمه
ممنون میشم اگه کسی می دونه یه ندایی هم به ما بده
درضمن گوشیم نقره ایه
یا علی