تفاوت در اندازه دو هارد WD my book essential و seagate freeagent Goflex desk (عكس پيوست)
Printable View
تفاوت در اندازه دو هارد WD my book essential و seagate freeagent Goflex desk (عكس پيوست)
اینترنال خوب سیر نزولی به خودش گرفته ولی اکسترنال ها دلشون نمیخواد تکون بخورن واقعا چرا؟
چون تقاضا با همین قیمت ها براش زیاده می تونن!! قیمت ها رو بالا نگه دارند! و هیچ کسی نیست که بهشون چیزی بگه!نقل قول:
بازار وقتی دست یه نفر باشه دیگه قیمت هم دست همون نفره!
درود !
من قصد دارم یه هارد 1 TB پاسبورتی بگیرم . کارم آرشیو موزیک و فیلم هست . چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!
حدود قیمت رو هم اگه لطف کنید بگید ، ممنون میشم ...
سلام.من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی رو دارم.برند مورد نظرم سیگیت.مدل گوفلکس یو اس بی 3.در کنار تمام انتخاب هام بافر و ار پی ام هارد هم واسم مهمه.من دچار مشکل شدم چون هیچ جایی مشخصات فنی(ار پی ام و بافر یا همون کش) این هاردیو که من انتخاب کردم درج نشده.حتی سایت سازنده.من هارد 64 مگ کش یا 32 و ار پی ام 7200 باید خریداری کنم.از اساتید و صاحب نظران خوهش میکنم راهنمایی کنن.تشکر فراوان
اینکه خوبه.نقل قول:
من هارد اینترنال گرفتم و روی خود هارد هیچ چیزی ننوشته. نه اینکه 7200 است و نه بافرش را.
فقط از روی جستجوی شماره سریالش میشه فهمید که چیه.
ولی اطلاعاتی که در مورد مدل مورد نظر شما با سریال STAC2000106 پیدا کردم،
این هارد 5900 RPM و 32 بافرش است.
قیمتش هم در خارج از کشور 139 دلار با کارتریج USB3 است و در تهران حدود 260 هزار تومان قیمت گرفتم.کد:http://www.futureshop.ca/en-CA/product/seagate-seagate-goflex-usb-3-0-2tb-external-hard-drive-stac2000106-stac2000106/10179919.aspx
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
جالب اینکه در مشخصات فنی Western Digital My Book Essentials 2TB دیدم که بافرش 16 مگ است و دور موتورش 5400.
درود !!نقل قول:
اگر هارد عادي (بدون ضد ضربه) ميخواهيد .
پيشنهاد اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه با توجه به جدا شدن كارتريج از انتهاي هارد قابليت تعويض اينترفيس رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي اگر مدل جديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در بازار پيدا كنيد كه بهتر هست . اين هاردهاي وسترن معرفي شده امكانات نرم افزاري بهتري دارند كه حتي ميتوان هارد رو lock يا قفل گذاري كرد .
ولي اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد silicon power armor a80 رو انتخاب كنيد .
آموزش باز کردن (disassemble) هارد اکسترنال وسترن usb3 بصورت فیلم به حجم 35 مگ . حجم فایل اصلی 137 مگ بوده که صدا رو حذف و کیفیتشو هم کمی کم کردم .
دو عکس از این فیلم .
در عکس زیر محل قرار گیری خار مشخص هست دوتا خار در بالا و دوتای دیگر در پایین بدنه هست (حواستون باشه که خارها نشکنند) .
یه کلیپ آموزشی از باز کردن هارد وسترن element آداپتوری .
نکته اول : در فیلم تقریباً بیرحمانه مشغول باز کردن هارد بود . بهتره که مثل عکس پیوست یه تیغ مثل تیغ کاتر بزارید تا اون پیچ گوشتی راحتتر داخل بره و یا بتونید محل قرار گیری خارها رو تشخیص بدید تا احیاناً خارها نشکنه و باز کردنش راحتتر باشه .
نکته دوم : اول از قسمتی که پورت usb قرار گرفته شروع به باز کردن کنید .
سلام دوستان قیمت هارد ها تغییری نکرده؟؟؟
اکسترنال