من که از همون اول گفتم این لانچر گو ای اکس از همه بهتر تره....شاکرم که به راه راست هدایت شدی:دی
پیر شی حامد:دی
Printable View
من که از همون اول گفتم این لانچر گو ای اکس از همه بهتر تره....شاکرم که به راه راست هدایت شدی:دی
پیر شی حامد:دی
جدیدا بهتر شده.کلا داره همه گوشیم رو گو میگیره.منظورم برنامه های گو هست:دی
اقا ویرایش
دیگه چه خبر همه خو هستین؟:دی
واسه اینکه الکی نباشه این کامنت
میگم حامد یه برنامه هست که هزینه مکالمه و اس ام اس رایگانه و از نت استفاده میکنه گویا...به نظرت راسته؟
خوب فکر کنم به صرفه باشه
شخصی مثل دوست من صبح تا شب میحرفه..کارش یه جوریه مدام جاسوسی میکنه:دی...میگفت خوب اگه واقعا بصرفه میرم دو تا گوشی اندروید میگیرم واسه خودم و زنم.دیگه این برنامه رو روی دو تا گوشی میریزم و ازش استفاده میکنم دیگه
اینا فکر نکنم تو ایران کار کنند
چرا عزیز کار میکنه....
من از برنامه viber استفاده کردم بدون هیچ مشکلی جواب میده.....
دوستان التماس دعا!:21: خب لینک بدین ما هم دعاتون کنیم:31:
چه فایده داره ... باید به اینترنت وصل باشی.
Skype و , fring هست دیگه.
دقیقا همین رو میگمنقل قول:
من از برنامه viber استفاده کردم بدون هیچ مشکلی جواب میده.....
میگم به نت وصل بودن به صرفه تره یا عادی تماس گرفتن؟اگه تعرفه ها رو بدونیم سه سوت میتونیم بگیمنقل قول:
.. باید به اینترنت وصل باشی.
اما اس ام اس که حتما با نت به صرفه تره..چون میگن sms ها نرفته دلیوری میده.....مکالمه رو نمیدونم(بعیده تو جی پی ار اس به صرفه تموم شه)
خوبیش اینه واسه ایفون هم هست...یعنی اگه طرف مقابل نسخه ایفون این برنامه رو روی گوشی اش داشته باشه هم جواب میده...یعنی اندروید و ایفون..واسه بلک بری هم میخواد بیاد که به درد ما ها نمیخوره تقریبا .....
calls and send free text to other users that have Viber Viber, your phone calls to any other Viber user are free, and the sound quality is much better than a regular call. You can call any Viber user, anywhere in the world, for free and now also text them. All Viber features are 100% FREE and do not require any additional “in application” purchase.نقل قول:
دوستان التماس دعا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب لینک بدین ما هم دعاتون کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اخرین ورژنش هست فعلا
کد:http://www.apktop.com/viber-free-calls-messages-2-0-0-110518.html
یه خورده درباره این برنامه توضیح میدید؟ دقیقا چیکار میکنه؟نقل قول:
حالا با این سرعت اینرتنت جی پی آر اس میشه زنگید؟
کسی امتحان کرده
اگه بشه که خوبه یه اشتراک نامحدود میگیریم ماهی 10 تومن
یه عالمه استفاده میکنیم