من 128 آرانيك وتو حالت ماكسيمم 452 هستنقل قول:
Printable View
من 128 آرانيك وتو حالت ماكسيمم 452 هستنقل قول:
راهش رو بگي ممنون ميشم چطوري بگيرم البته من اداره دولتي كار ميكنم ولي نامه نميدن واسه اين كارا ولي پيك خود اداره رو داريم كه داخلي هستش و چاپ ميشه حالا شما راهش رو بگو ما هم استفاده كنيمنقل قول:
دوست عزيز آخرش نگفتي 128 چند گرفتي نامحدود هستش؟؟؟ من سرچ كردم رفتم تو سايتش انگاري نمايندگي شاتل هستش ولي موندم چرا ارزون تر از شاتل هستش اخه قسمت گزارش كاركردش ميره تو سايت شاتل معلومه نمايندگي ساتل هستش بنابراين بايد قيمتش يكي باشه البته سرويس هاش مثل شاتل هستش قيمت هاش فرق دارهنقل قول:
انشاءا... داماديت! راهش رو بگي ثواب داره!نقل قول:
البته من از شركت هم ميتونم نامه بگيرم، فقط نميدونم چي بايد تو اين نامه هه بنويسم!!!:31:
ممنون ميشم كلّاً يه راهنمايي اساسي بكني.
راستي سپنتا 3 روز به خاطر مشكلاي قطع كابل به اكانت ها اضافه كرده!:40:
آقا شما هم آسیاتکتون قطع شده؟؟
من 5 روزه گرفتم الان میگه invalid username and password!!
با 128k تست كردم.نقل قول:
yahoo:
minimum:
396
maximum:
406
gamespot:
minimum:375
maximum:
382
نقل قول:
نه دوست عزیز مال منم بعضی وقتا این ارور رو میده اگه حسابت شارژه زنگ بزن بخش پشتیبانی بگو ارور یوزر نیم پسورد میده در عرض 1 ثاینه برات درستش میکنن!:دی
مشکل از اینه کا گاهی یادشون میره حسابت رو فعال کنن گاهی هم ریست م یکنن حسابارو مال بعضی ها غیرفعال باقی می مونه.
آخه يك ساعته دارم زنگ ميزنم فقط آهنگ گوش ميدم!!!
آخرشم ميگه در حال پاسخگويي به مشتركان ديگه اند.
ممنون
یه شماره بهت می دم ولی به کسی نده. برات پیغام خصوصی میزارم
قبول دارم که وضعیت پشتیبانی آسیاتک افتضاح. مشکل هم اینکه نفراتشون خیلی کم هستند و وقتی هم ایراد می افته تلفنها رو اشغال میکنند. این بهم ثابت شده. ولی خوب برای من می ارزه استفاده کنم.
تو همین 11 روز گذشته 8 گیگ دانلود داشتم.
در ضمن 512 آسیاتک سرعت دانلودش 58 تا60 اما داتک50.
برای همین فعلا با این پشتیبانی مجبوریم بسازیم