ممنون دوست مننقل قول:
كلا درستش كردم :31: هم ميتونم با روتر از اينترنت استفاده كنم و هم ميتونم وارد تنظيماتش بشم !!!
آيپي استانداردش عوض شده بود كه تونستم پيدا كنم .
Printable View
ممنون دوست مننقل قول:
كلا درستش كردم :31: هم ميتونم با روتر از اينترنت استفاده كنم و هم ميتونم وارد تنظيماتش بشم !!!
آيپي استانداردش عوض شده بود كه تونستم پيدا كنم .
سلام دوستان
ببخشید یه سوال مبندیانه داشتم:)
این سرویس 512 کیلوبایت که زده نامحدود و قیمتش 61 تومنه،واقعا نامحدوده ؟ یا مثل شاتل محدودش میکنن از یه سقفی بیشتر ؟ اگه یکی بهم توضیح کامل بده ممنون میشم
واقعا خدا وکیلی قبل از پرسیدن یه سوال کسی سرچ میکنه ببینه اون سوال پرسیده شده یا نه؟نقل قول:
این برای بار 99999999 بله نباید کاملا دانلود کنی یعنی با 512 میتونی 155 گیگ در ماه دانلود کنی ولی نباید به این مقدار برسه یعنی حتی 154.9 گیگ بشه ولی 155 گیگ نشه ولی برای احتیاط هم باید کمتر دانلود کنید یعنی حدود 140 گیگ در ماه دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
ساعتی چند مگ حساب میکنیدنقل قول:
اگر ماه رو 31 روزه هم بگیریم با احتساب ساعتی 200 مگ میشه حداکثر 148 گیگ
من داتک 256 دارم وحدودا ساعتی 100 مگ میگیرم
من دو سوال دارم از دوستان وایمکس دار:
من تازه وایمکس گرفتم، طرح عید مبعث و دیروز سرویس وصل شد، الان که میرم توی بخش حساب کنترل کاربری 12000 تومن آبونمان داره
این آبونمانش چجوری حساب میشه؟ یعنی مثلا اینجوریه که بعد از تموم شدن این سرویسی که الان دارم اگه حجم نگیرم به هر حال اون 12 تومن رو باید بدم ماهانه؟
بعد اگه بخوام یه 128 3 گیگ مثلا برای ماه بعد بگیرم باید 12480 + 12000 یعنی 24480 بدم فقط واسه 1 ماه اینترنت 128 با 3 گیگ ترافیک؟!
سوال بعد اینه که همونطور که توی "حساب" من میبینید نوشته "تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره: 14 روز"
این دقیقا یعنی چی؟ یعنی من 6 گیگابایت ترافیکم رو باید تا 14 روز آینده مصرف کنم وگرنه میسوزه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتراک هم اعتباریه
کسانی که وایمکس استفاده میکنند ایا سردرد های ناشی از مودم وایمکس را تجربه کرده اند؟
لطفا بگید تاثیری روی شما داشته یا نه؟
منظور از آبونمان همان هزینه اشتراک یک ماهه بدون احتساب مالیات و عوارض هست.نقل قول:
128 سه گیگ همون ماهی 12500 هست
سرویسهای وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست
ترافیکی هم که بهتون دادن بر اساس 14 روز هست یعنی چیزی حدود نصف و هزینه اشتراک هم نصف گرفتن...
مقدار ترافیک را هم باید برید این قسمت نگاه کنید: برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
ترافيک رايگان را تقسیم بر 102400 کنید بر حسب گیگابایت بدست میاد.
من كه مشكلي نداشتمنقل قول:
البته مودم من از نوع outdoor هست و در پشت بام نصب شده !!!
من که فعلا تاثیری حس نکردم ولی هر روز حداقل 10 ساعت روشنه اما در فاصله 4 متری ازش استفاده میکنمنقل قول:
سلام نه دوست عزیز مودم من w632 وای فای هست و باهاش تقریبا ً 80 سانت فاصله دارم!در فاصله 30 سانتی متری مودم هم آکواریومم قرار داره!بفرض که من امواج مضر رو نفهمم گمونم ماهی ها این امواج رو حس کنن!اما اونا هم بیخیالتر از روزای دیگن!قبلا ً هم عرض کردم!اگه از دود ناشی از بنزین بی کیفیت تولید داخل و تجاوز گروهی!!!وقتل های عشقی و تصادف های سوزناک و .... کشته نشیم!!این امواج هیچ کاری باهامون ندارن!خیالتون راحت باشه اگه مودم رو جایی بذارید که در دید مستقیم شما هنگام کار با رایانه هم نباشه دیگه 100% محفوظید!نقل قول: