تایید میشه. منم باورش دارم. اگه هم دروغ بگه من یکی برام مهم نیست. جون بالاخره وقتی میبینم خندم میگیره!:8: حتی اگه هم خودش بسازه به نظر من که خیلی حرفه ایه:11:نقل قول:
Printable View
تایید میشه. منم باورش دارم. اگه هم دروغ بگه من یکی برام مهم نیست. جون بالاخره وقتی میبینم خندم میگیره!:8: حتی اگه هم خودش بسازه به نظر من که خیلی حرفه ایه:11:نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
کیان جان راحت باش:27:
مطمعنم که همش راسته
اوناییم که مشکل دارن میتونن نخونن:13:
من که وقتی یک نفر و با انگشت نشون میدم میگم عجب آدم باحالیه! :31:نقل قول:
وقتي با يک انگشت به طرفه کسي اشاره ميکني و اون رو مسخره مي کني، اگر خوب نگاه کني مي بيني سه تا انگشت ديگه به طرفه خودته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه!نقل قول:
تایید میشه
کیان جان راحت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمعنم که همش راسته
اوناییم که مشکل دارن میتونن نخونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما غلط املاییت اصلا تایید نمیشه! :دی
راستی: 8 نفر دارن نگاه میکنن اینجا رو!!!!!
نقل قول:
من که وقتی یک نفر و با انگشت نشون میدم میگم عجب آدم باحالیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته 3 تا انگشت مهمترن تا 1 انگشت؟ حالا من یه حرفی زدم!!!!! :دی
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:31::31::31::31::31::31:
ببخشید !نقل قول:
میخواستم بدونم شما تو شهرتون دفتر تائیدیه دارین ! ! ! :46:
خدا ببخشه! :دینقل قول:
ببخشید !
میخواستم بدونم شما تو شهرتون دفتر تائیدیه دارین ! ! ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال 99.99 % آره! :دی
همه رو تایید میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه! : شعار روزانه! :دی (البته اگه بری تو بحرش خیلی نکته داره!!)
عادت خوبیه! نه؟ :دی
میخوام گل سوتی هامو بنویسم این سوتی خیلی باحاله:
پسر داییم برای اینکه با GF صحبت کنه (تلفنی) میومد نزدیک خونه ما به بهانه اینکه منو بیبینه! همینجور که داشت حرف میزد با طرفش ، بهش گفتم بیا بریم پهلو این ساختمان که نیمه ساخته است!! رفتیم توی ساختمان خلاصه من داشتم با میل گردها ور میرفتم و خمشون میکردم (برای زور آزمایی :دی) اون هم داشت صحبت میکرد ، من یه میل گرد را با تمام قدرت خم کردم و ولش کردم ولی ناگهان مثل فنر برگشت و خورد به دست پسر داییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه عربده کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دختره بهش گفت چی شد گفت هیچی عزیزم این پسر عمم با میل گرد زد تو دستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختره به پسر داییم گفت اگه خواستی بیای منو ببینی پسر عمت را هم بیار تا بهش بگم!!! پسر دایی گرامی هم همون وقت به من گفت! منم گفتم: بهش بگو ذر نزن اگه من اومدم اونجا نسلت را درمیارم!!!! خوب دیگه معلومه دختره شنید و دیگه ... (پس شد آنچه نباید میشد)
البته ! :10:نقل قول: