اوکی
کسی هم سطح من هست یا همه لولتون بالاست؟
چه کلاسی بردارم؟
Printable View
اوکی
کسی هم سطح من هست یا همه لولتون بالاست؟
چه کلاسی بردارم؟
سوال مهمه یادم رفت!
Horde یا Alliance؟!
سلامنقل قول:
توصیه منم اینه که بری دارک اونجا بچه ها بیشتر هستن . اگه کلا از لایت خوشت میاد خوب بمون و ادامه بده . من سعی می کنم حال و احوالت رو بپرسم گاهی . برای epic ها کمکت می کنم + آیتم هاش رو برات مهیا می کنم و حالا برای تهیه Mount کمکت می کنم و آرمر و سلاح و اینا ... کمک مالی هم می تونم بکنم بهت ... و پی لول نمی تونم بکنم/
بعد شما توی لول 10 چجوری 50000 گلد گیر آوردی؟ :دی
سوالات رو هم بپرس اینجا ...
قبلا چه کلاسی داشتی؟ همون رو می تونی باز برداری.نقل قول:
البته بشین فکر کن ببین با چه کلاسی راحت تری.همون رو بردار.
برام فرقی نداره، ولی باید با بقیه هماهنگ باشمنقل قول:
مثلا یهو همگی warrior نشیم!
الآن کلاس بقیه چیه؟
من یه گارد UM تو گایا درست کردم.لول 15 هست.نقل قول:
اوکی
من amin.fixfox هستم
Assassin شدم انشاالله تعالی
کاظم ممنون از راهنمایی هات
خواهش می کنم.وظیفه هست.نقل قول:
البته باید عادت کنی که solo کنی.هانتر و sin مثل بقیه کلاس ها پارتی گیرشون نمیاد ولی وقتی 60 بشن چیز وحشتناکی میشن.
برای nm , hm کلا بیخیال Hunter/sin /pagan , guard شین وقتتون رو برای این کلاس ها تلف نکنید بعدا پشیمون میشید .نقل قول:
این 4 تا کلاس فقط UM ارزش داره. HM , NM فقط Orc , Warrior .
UM شدین کلاس اصلیتون رو انتخاب کنین .
من حتی الان با ORC HM level 60 اصلا بازی نمی کنم . اصلا حال نمیده . فقط با UM بازی می کنم و بدجوری هم فاز میده . دیشب تو PVP 60 رکورد زدم ! تو 6 ساعت 1400Kill گرفتم و 5 death !! هیچ Event خاصی هم نبود . اگه pvp60 اینجا اینطوری بمونه فعلا Etain می مونم . + Elliot می گفت بخاطر اینکه جمعیت Etain کم شده و بازیکن های جدید نمیان این سرور بزودی Etain رو سرور شماره 1 می کنن و دوباره nob ها میریزن اینجا ! و از اونجایی که Elliot از GS ها هم بیشتر میدونه و بروزتر هست اختمالش زیاده.
برای هر کس که این پست رو قبل از ادیت خوند: شرمنده! اینترنت به طرز عجیبی قاط زده بود!
نقل قول:
HM , NM فقط Orc , Warrior .
آقا راستش من نفهمیدم چی شد!نقل قول:
من حتی الان با ORC HM level 60 اصلا بازی نمی کنم . اصلا حال نمیده
Oracle برای نرمال مد خوبه یا بده؟!
من تا حالا با Oracle کار نکردم، اینو بردارم یا واریور رو؟