پارس نامحدود هم داره تو این لیستی که دستمه 128 6 ماهه فقط داره 117 تومن که ماهی 19.5 در میاد.زنگ بزن شاید سرویس جدید گذاشته باشننقل قول:
فکر کنم بزنی تو کار اینترنت ماه/واره/ای بهتره! 512 نامحدود 38 تومان ارزونتر هم فکر کنم گیر بیاد بگردی
Printable View
پارس نامحدود هم داره تو این لیستی که دستمه 128 6 ماهه فقط داره 117 تومن که ماهی 19.5 در میاد.زنگ بزن شاید سرویس جدید گذاشته باشننقل قول:
فکر کنم بزنی تو کار اینترنت ماه/واره/ای بهتره! 512 نامحدود 38 تومان ارزونتر هم فکر کنم گیر بیاد بگردی
کلا توی شیراز فکر نامحدود نباش!نقل قول:
چون به شخصه خود من خیلی دنبال این قضیه بودم از 4 ماه پیش! ولی هرچی تحقیق کردم دیدم نمیصرفه مثلا 128 نامحدود شما با سرعت 16 کیلو تویه ثانیه تازه بدون در نظر گرفتن نوسانات میتونی هر 24 ساعت!! حدود 1400 مگ بگیری!! در صورتی که بنده دیشب با Adsl سرعت 256 ساعت 2 تا 7 صبح حدود 1.1 گیگ گرفتم که اونم براش هر 3 ماه 40 تومن میدم و 8 گیگ هم ترافیک دارم.
یعنی ماهی 13300 ولی یه نامحدود 128 باید ماهی 26 بدی ! و حتی نتونی اندازه 256 محدود هم دانلود کنی
پس شما باید اول به فکر حساب و کتاب های دانلود و وب گردی و.. همه اینارو کرده باشی دوست خوبم نه اینکه فقط نامحدود بودنش رو ببینی > میینی که با یه نامحدود 128 نمیشه اندازه یه محدود 256 دانلود کرد
60×16=960 کیلو بایت در یک دقیقه
60×960=57600 کیوبایت در یه ساعت به عبارتی 57 مگابایت!!
57×24=1368 به عبارتی حدود 1.3 گیگ در یک روز تمام بدون در نظر گرفتن هیچ گونه نوسان:11:
...............
اینترنت ماهواره ای ها هم معمولا یک طرفه هست به عبارتی باید یه کارت دی وی بی s2 بخری حدود 110 تومن
یه اکانت هم میخواد که میشه ماهی 30 تومن سرعت 120KB/S و به صورت نامحدود دانلود میکنی یه جای کارت میلنگه ! کجا؟ همون طور که گفتم این اکانت فقط یه طرفه هست یعنی باید یه سندر داشته باشی مثله ADSL خودت
همونطوری که میدونی aDSL هم محدوده و به شخصه میبینم اگر بخوام یه اکانتشو بخرم حدود 100 و خورده ای اول برام خرج داره ماهی 30 هم باید بدم اکانت اینترنت ماهواره ای و ماهی 13 هم بدم ADSL خودم میشه ماهی 43 تومن
اگر نخوای هیچ گونه وبگردی کنی که خوبه! ولی معمولا وبگردی های روزانه ما بیشتر از 60 تا 70 مگ میشه به عبارتی ماهی حدود 2 گیگ هم وبگردی داریم! و حدود 700 تا 800 مگ هم ماهانه میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای! دیگه خودت حساب کن با 700 مگ سند میتونی چند گیگ رسیو داشته باشی؟
من دیشب حدود 50 مگ سند داشتم و 1.1 گیگ دانلود داشتم و تازه این خیلی خوب بوده!
و اگر همینطوری حسابش کنی هر یه گیگ رسیو حدود 50 مگ سند بخواد و شما هم 700 مگ بیشتر برای سند نداشته باشی به عبارتی میتونی حدود 14 گیگ دریافت اطلاعات داشته باشی! اینارو خودت هم یه بار فکر کن و حساب کن گول کسانی هم که اکانت میفروشن رو نخور اول خودت ببین اگر برات میصرفه برای ماهی 14 گیگ دانلود بیشتر ماهی 30 بدی یه اکانت یه مگ بخر .
:11:
ممنون از جواب های شما. مدتیه سعی کردم ببینم در ۱ روز اگه بخوام رعایت ترافیک محدود نکنم، مصرفم چقدره.
این شد نتیجش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شاتل بنده ۲ مگ گرفتم، و ساعت رایگانش (کل ساعات) سرعتم در حد دایل آپه (بدوم مبالغه میگم). ازشون که پرسیدم،میگن دانلود زیاد داشتی و الگوریتم تشخیص داده که سرعتتون رو پایین بیاره. ظاهرا قبلا اینطور بوده که اگه چند روز میذاشتی بدون دانلود، درست میشه. ولی الان دیگه نه. یعنی الان ۱ ماهه که این مشکل رو دارم. خیلی ظلمه که روز ۲۴۰ اینا باشه، شب بشه حداکثر ۵.
بهشون میگم خب من ۲ مگ گرفتم واسه دانلود بیشتر، پارسالم گرفتم اینجوری نبود. میگن واسه ما نمیصرفه دادن همچین سرویسی. و اینکه پارسال یوزرهامون کمتر بوده. میگم امسال یوزرا زیاد شده، دلیل نمیشه که کیفیت پایین بیاد. چیزی نمیگه. میگه تا آخر دورتون همین جوری خواهید بود!!!! خیلی نامردیه.
اگه ۱ اینترنت باشه که محدود باشه اما سرعت رایگانش در حد قابل قبول باشه (مثلا بشه حداقل ۱ گیگ دانلود کرد) خوبه. میتونم بسازم باهاش. متاسفانه شاتل میگه مرکز دستغیب کلا شلوغه. و به خاطر این موضوع هست که سرعت من کم شده.
الان دوستم چند کوچه اونورتر ما ۵۱۲ شاتل گرفته، سرعت شبانش هم ۷۰ ایناس. ظاهرا به خاطر اینکه دانلود زیادی نداره.
منم به شاتل گفتم اگه به ۱۲۸یی که هست ۵۱۲ نمیدادید یا پهنای باند هر کی، به اندازه پولی که میده بود، این مشکلا پیش نمیومد. میدونید که جدیدا مد شده، همه ispها برای ۱۲۸ حداقل ۵۱۲ میدن.
پیشنهادی دارید؟
من خودم تنها چیزی که به ذهنم میرسه پارس آنلاینه. منتها نمیدونم اگه سرعت خوب بگیرم، شب هم بهتر از بقیه هست یا نه؟
پارس آنلاین مثل اینکه تعرفش عمومی شده دیگه. شهرستان و تهران یکیه. تو سایتش هست.نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
سایت را ول کن معمولا آپدیت نیست زنگ بزننقل قول:
با سلام خدمت دوستان
بهترین سرعت adsl توی شیراز متعلق به کدوم شرکته؟مخابرات چطوره؟
سلامنقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتتون داره! شما بگید کدوم مرکز هستید تا دوستانی که اطلاع دارن از اون مرکز راهنمایتون کنند
مخابرات هم بد نیست!
مسئله اینجاست که خدایی با سرعت 512 نامحدود هم نمیشه زیاد چیزی گرفت!! که اینقدر گرونهنقل قول:
شما حساب کن اگر سرعت میانگین روی 50_60 باشه میشه ساعتی حدود 200 مگ روزی حدود 4 گیگ!
تویه مشهد همین 512 سه ماهی 63 تومنه بدون افته سرعت میانگین سرعتش هم 65 تا 70 هست!
اونوقت اینجا ما باید 26 بدیم برای 128 پارس انلاین!
خب یکی نیست به اینا بگه ملت رو چی فرض کردین! اخه با سرعت 128 میشه روزی 1 گیگ گرفت ! اونوقت باید بابتش 26 تومن داد؟ خدا داده پاساژ صدف از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هر دی وی دی 1000 تازه دو دی وی بخری میدن 700
و 30 گیگ اطلاعات رو میشه با حدود 8000 تومن خرید! اونوقت مابیایم بابت چی 26 تومن بدیم هر ماه! وبگردی؟؟؟؟؟ یعنی برای روزی 100 مگ؟؟
کلا اینترنت اینجا هم شده مسئله!
.............
راستی یه چیزی هم بگم این ماهواره ای ها هم که فقط رسیو داره بدرد نمیخوره یه وقت نخرید اون چیزی که شما میخواید مثلا سرعت 1mb/s دوطرفه< هم سند و هم رسیو علاوه بر قیمت بالاش پیگرد قانونی هم داره
من این روزا چقدر حساب میکنم:31::31:
میبینم اگر سرعت 1mb/s هم باشه بخوام بابتش ماهی 200 تا 300 بدم سودی نداره چون در مرحله اول باید کل در امد نداشتم رو بدم اینترنت :31:
دوم : دیگه این قدر ها هم دانلود ندارم که اینترنت 1 مگ تو ثانیه نیاز داشته باشم :دی
حالا تکلیف چیه :-ss:13:
من قبلنم گفتم.توی ایران اینترنت معنایی نداره.نمیخوام حرف سیاسی بزنم.به امید روزی که ... . حالا خودتون بقیشو بگیرید.:31::31: من سایت یکی از شرکتای اینترنت انگلیس رو چند مدت پیش دیدم.اینترنت نا محدود با سرعت 40 مگابیت داده بودن ماهی 40$.حالا حساب کن اینترنت 2 مگ اینجا نامحدود میدن 400$. آتیش گرفتم.:41::31:نقل قول:
بچها قضیه این میکرو فیلتر چیه؟؟؟ خوبه یا نه؟ من که ندارم.بگیرم نویز خطم کمتر میشه؟از سرعت کم نمیکنه؟؟؟