اتفاقا این جوری هست.من که اینجوری گرفتم.البته گواهی اشتغال به تحصیل ار دانشگاه داشتم داشتم اما گفتند که چند روزی هست که بد جور گیر میدهند.چند روز اول بهم 128 دادند بعد تقاضا 512 کردم سرویسم 512 شد.الان هم 5-6 ماهی هست که 512 دارم.نقل قول:
Printable View
اتفاقا این جوری هست.من که اینجوری گرفتم.البته گواهی اشتغال به تحصیل ار دانشگاه داشتم داشتم اما گفتند که چند روزی هست که بد جور گیر میدهند.چند روز اول بهم 128 دادند بعد تقاضا 512 کردم سرویسم 512 شد.الان هم 5-6 ماهی هست که 512 دارم.نقل قول:
فکر کنم اینجور باشه!نقل قول:
602 یک پورت lan داره و یک usb !
604 4تا پورت lan
604g هم 4 تا پورت lan + وایرلس
در مورد صبا هم چون اینکه توی تاپیکش بحث بالا گرفته بود:31: و همه ناراضی شده بودن و می خواستن برن شکایت کنن!( ........:31:...........)
برای بحث بیشتر در مورد مودم هم توی تاپیکش مطرح کن!
عجب! ندیده بودم! ولی اینجوری نیست!:31:نقل قول:
16 سرویس من تموم میشه دیگه میگم بیان خط رو جمع کنن برن یه سه ماهی مهمان شاتل بودیم خوش گذشت :31:
چرا شیپ شیپ جون!:31:نقل قول:
:5:
تو اصفهانید و 512 بدون نامه؟!نقل قول:
من خودم شخصا رفتم پر30دم گفتن الا و بلا نامه یا شرکت!
128 دارم
برادر اهریمن نمیرسم دیگه بیام نت زن و بچه گشنه هستن باید برم کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای منم گیر 3پیچ داده بودن که اگه نامه نیاری نیمدیم و تا نامه نبردم 512 ندادن. شاید choory عزیز اوایل کار گرفتن؟ کی 512 گرفتی choory جان؟!نقل قول:
نقل قول:شوخی میکنی شیپ شیپ جون؟! اینطوری که رانژت رو جمع میکنن و معلوم نیست بازم بعدا پورت خالی داشته باشن یا نه! از طرفی بازم بعدا باید 15 نصب رو بدی!!! تو که همین چند روز پیش میخواستی بازم 512 شارژ کنی!یعنی راهه دیگه نداره؟ وام ازدواجی چیزی!نقل قول:
شیپ شیپ جون نه!:41::weird::45::37:
اگه بری من از شاتل استعفا میدم!دی:
چرا 15 تومان؟! 10 تومان با کارت تخفیف تخفیف میگیره! و 5 تومان سفارش انلاین و شاید هم یک ماه رایگان.دی:( اینجور که خوب شد ما هم بریم قطع رانژه کنیم:18: :31: )
اره چند راه داره!
1- وام ازدواج:31:
2-سرویس یکساله:27:
3-................................
4-......................................
5-............................................
6-.................................................. ......
7-.................................................. ..............
8-.................................................. ......................
نقطه چین ها را با جملات مناسب تکمیل کنید.:31:
نه شیطان بزرگ، فکر نکنم روی یه خط دوبار تخفیف بدن. اگر اینطور بود همه هی فسخ میکردن هی درخواست رانژه میکردن و این چنین شاتل ورشکست میشد. از طرفی جدا از موضوع 15 تومن مهمتر اینه که پورتها پر میشه و دیگه شاتل بی شاتل!نقل قول:
نه بلک هیرو!اینجور که فکر می کنی نیست! من توی شاتل هستم یا تو؟!/ش.ش/نقل قول:
خوب همه مگه بیکار اند.دی:
5 تومان که برای تهران هست! یک ماه رایگان هم که برای قبل از عید و تهران و نمایشگاه هست!
اره بستگی به مرکز داره پورت! که احتمال پر شدنش ممکنه زیاد هست!