رفتم از بايوس s.m.a.r.t فعال كردم اين بار مينويسه smart capable and status ok
بعدشم كه هنك ميكنه از برنامه اي هم نميتونم براي تعمير هارد استفاده كنم سيستم با هارد بوت نميكنه وارد بايوس هم نميشه ولي وقتي هاردو در ميارم تو بايوس ميره
Printable View
رفتم از بايوس s.m.a.r.t فعال كردم اين بار مينويسه smart capable and status ok
بعدشم كه هنك ميكنه از برنامه اي هم نميتونم براي تعمير هارد استفاده كنم سيستم با هارد بوت نميكنه وارد بايوس هم نميشه ولي وقتي هاردو در ميارم تو بايوس ميره
دوست عزيز شما اگه صبر كنيد به احتمال زياد از هنگي در مياد به از اون مرحله رد ميكته ولي شايد پيغام بده كه هارد خرابه بك آپ بگيرين و عوض كنيد.نقل قول:
و حتما بد سكتور داره كه نميتونه درست بشناستش.
هاردتون چه مدليه؟ چند گيگ؟ ساتا يا آي دي اي؟
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
مدل هارد شما داخل سايت نيست.نقل قول:
اينجوري كه معلومه شايد هارد درست به تبديلش متصل نيست
بايد بفرستيد گارانتي يا اينكه هارد رو باز كنيد و با ساتا به سيستم متصل كنيد.
هاردم maxtor 160 g ساتا هست شش سالشه!
تنها قطعه اي بود كه خراب نشده بود
من فقط ازين ناراحتم كه ﭽرا تو اين ﮔروني هارد خراب شد
الان دارم يه راهي امتحان ميكنم اﮔه جواب داد ميﮔم
مشكلم حل شد
هاردو دراوردم بعد از رد كردن صفحه اول وصل كردم بعد هارد wipe كردم شش ساعت طول كشيد الانم دارم ويندوز نصب ميكنم ولي احساس ميكنم سرعتش كنده بعضي جاها ﮔير داره
به نظرم بهتره فعلا بيخيال نصب ويندوز روي اين هارد بشين و اگه هارد ديگه اي دارين يا سيستم ديگه اي اطلاعاتتون رو كپي و بعد از ان هارد را فرمت سطح پايين كنيد و با نرم افزار هاي مختلف تستش كنيد و اگه مشكلي داره رفعش كنيد چون ممكنه مشكلش جدي و غير قابل حل بشه.نقل قول:
سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
G:/ is not accessible.
The file or directory is corrupted or unreadable
خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.
نقل قول:
اگه اطلاعاتش مهمه نبايد فرمتش كنيد.
با يكي از نرم افزار هاي ريكاوري اطلاعات مثل: get data back درايو مورد نظرتونو اسكن كنيد و اطلاعات رو كپي كنيد داخل يك درايو ديگه و بعد درايو رو فرمت كنيد.
سلام دوستان
چند وقت پیش یکی اینجا مشکلی در مورد فلش دیسک اش گذاشته بود اینکه شناسایی نمیشد و می خواست اطلاعات روش رو برداره ..... حالا من هم همین مشکل رو دارم اما الان پست رو پیداش نکردم میشه بگید چطور میشه همچین کاری کرد ؟ چه نرم افزاری باید استفاده کرد ؟
ممنون
ممنونم.نقل قول:
بدون هیچ اتلاف وقتی لب تاب رو به یکی از تعمیرگاه های مجاز ببرین. تا هارد رو براتون بهسازی کنن.
سلام.نقل قول:
اگر فلش شناسایی نشه، چیپ اصلی به مشکل برخورده و نمیشه به بازیابی اطلاعات امیدی داشت! مگر در صورت
تعمیر چیپ!
سلام
من یه هارد اکسترنال adata superior sh93 دارم یه چند بار اطلاعاتش دیر اومد منم از usb بی هوا درش آوردم بعد دیگه نیومد هی پیغام میداد فرمت کن منم نکردم آخه اطلاعاتش رو می خواستم.
بعد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم چند ساعت طول کشید 795 بد سکتور پیدا کرد و درمانش کرد ولی بازم نیومد بعد دوباره اسکنش کردم 15 تا تاخیر یا delays پیدا کرده همشم همون اول هارده حالا بازم دارم اسکن میکنم .
خب حالا پیشنهاد دوستان چیه ؟
راستی کسی میدونه باید با این delays چی کار کرد؟
یه نفر به من کمک کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]