من که فکر نکنم بیاد :41::41:نقل قول:
من که فکر نکنم بیاد :41::41:نقل قول:
میگن تو رادیو مدیر برنامه هاش گفته 95 درصد حله فقط یه سری مسائل جزیی مونده----من به شما قول میدم اگه موش ندوونند قطبی میاد پرسپولیس
من که میگم حتما میاد
این ارتش به امپراطور نیاز داره تا مثل فصل قبل یک حالی به لیگ بده
امپراطور منتظریم
همه چی داره خوب پیش میره هوااااااااااااااااااااااا اا
نوروزي قرارداد داخلي امضا كرد.
هادي نوروزی عصر امروز (سهشنبه) با حضور در محل باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي يكسالهاي را با اين باشگاه امضا كرد.
نوروزي فصل گذشته در تيم فوتبال داماش ايرانيان كه در رقابتهاي ليگ دسته اول باشگاههاي ايران حضور داشت، بازي ميكرد.
اسدي:رضايت نامه ام را بگيرند.مرتضي اسدي در گفتوگویی اظهار داشت: تمام بازيكنان تيم فوتبال صبا باتري از تصميمات اخير مبني بر واگذاري امتياز به قم باشگاه سردرگم هستند؛ اما طبق آخرين اظهارات قرار است تمرينات در تهران دنبال شود تا بازيكنان دچار مشكل نشوند.
وي ادامه داد: يك سال ديگر با صبا باتري قرارداد دارم و ترك اين تيم به صدور رضايتنامهام از طرف مسئولان باشگاه بستگي دارد.
اين بازيكن در خصوص شايعه مذاكره حضوري با مسئولان باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: مذاكراتي به صورت تلفني انجام شده است؛ اما با هيچكدام از مسئولان اين باشگاه به صورت حضوري ديدار نكرده ام.
وي افزود: حضور در پرسپوليس براي هر بازيكن يك افتخار بزرگ است؛ ولي اگر قرمزپوشان پايتخت تصميم جذب مرا دارند بايد به فكر دريافت رضايتنامهام از صباباتري باشند.
بروبچ باید عرض کنم که امپراتور درسته نه امپراتور
این جور واژه ها که به گونه ای از زبان بیگانه وارد شدن باید با ت نوشته بشن نه ط
مثل بلیت که خیلیا اشتباها مینویسن بلیط.
داداش شما ایراد ما رو میگیری بعد خودت که همینو نوشتی عزیزنقل قول:
ولی باشه از این به بعد یادم میمونه
عدم توافق با سايپا
سيد جلال: منتظر پرسپوليسى ها هستممذاكرات دو روز پيش سيد جلال حسينى با مسؤولان سايپا براى تمديد قرارداد نتيجه نداد و او حالا در انتظار مذاكره با مسؤولان باشگاه پرسپوليس است.سيد جلال حسينى در اين باره مى گويد: «با مسؤولان سايپا حرف زدم و شرايط مورد نظرم را گفتم كه مورد موافقت آنها قرار نگرفت، در ضمن سايپايى ها نيز پيشنهاد خودشان را ارائه دادند كه من هم قبول نكردم. قرار است يك بار ديگر مذاكره كنم تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.»حسينى در مورد موضوع پيوستنش به پرسپوليس هم مى گويد: «يكى از مسؤولان اين باشگاه با من تماس گرفت و قرار است با آنها مذاكره كنم. در نهايت از بين سايپا و پرسپوليس يك تيم را انتخاب مى كنم و اگر آنها با شرايطم موافقت نكردند به حضور در ليگ امارات فكر خواهم كرد.»
آقاى گل ماندنى شد
ايران ورزشى - محسن خليلى كه با پرسپوليس قرارداد دوساله داشت و يكسال ديگر از قراردادش باقى مانده بود عصر ديروز به باشگاه پرسپوليس رفت و با مسؤولان اين باشگاه به توافق رسيد البته خليلى قرار بود عصر روز دوشنبه نيز به باشگاه پرسپوليس برود كه به نظر مى رسد در اين زمان موفق به حضور در باشگاه نشده است.مجيد فرخزادى سخنگوى باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام اين خبر گفت: قرارداد خليلى با پرسپوليس پس از يكسال مشروط بود كه عصر ديروز مذاكرات لازم در اين مورد صورت گرفت و به توافق رسيديم تا يك فصل ديگر خليلى را در پرسپوليس داشته باشيم.
فرخزادى تأكيد كرد: به زودى ساير بازيكنان پرسپوليس نيز با حضور در محل باشگاه قراردادشان را براى فصل جديد تمديد خواهند كرد.