رفقا چه این یکی چه سرویسهای دیگه مثل کاهش پینگ و ... رو حتما اکانت تست بگیرن کلاه برداری زیادهنقل قول:
در مورد نت هم بیشتر از یه ماه نگیرن ممکنه مثل صبا بشه
حتی مخابرات یکساله هم گرفتنش درست نیست
Printable View
رفقا چه این یکی چه سرویسهای دیگه مثل کاهش پینگ و ... رو حتما اکانت تست بگیرن کلاه برداری زیادهنقل قول:
در مورد نت هم بیشتر از یه ماه نگیرن ممکنه مثل صبا بشه
حتی مخابرات یکساله هم گرفتنش درست نیست
خطم نویز داره شدید، پشتیبانی می گه تا 2 مگ بیشتر جواب نمیده.
چه طور نویز رو بگیرم ؟
کا زیادی نمیتونی بکنی منم همین مشکلو دارم این تاپیک رو مطالعه کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اگر خط مشکل جدی داشته باشه از چیپست کار زیادی برنمیاد اما در حالت نرمال چرا . برودکام سری جدیدش مخصوصا برای خطوطی که نویز دارن یا فاصله شون از مرکزنقل قول:
مخابرات زیاده همه جوره توصیه شده . طی تستی که با دو مودم ترند چیپ و برودکام گرفته شد اولی تا 13.5 مگ جواب داد با snr بدتر و ناپایدار دومی 12 مگ اما snr بهتر و پایدار .
من بعد مدتها گشت تو انجمنهای سخت افزار 8968 ورژن 2 تی پی لینک رو گرفتم حدود 120 چیپستش رالینک هست که راه حل بینابین برودکام و ترند چیپ هست و snr ونقل قول:
باقی مواردش خیلی بهتر از قبلی شد که ایسوس n10 هندی ( فقط هم تو بازار ایران و هند یافت میشه!) چند هفته پیش هم نماینده تی پی تو فروم اعلام کرد ورژن 3 شو
دارن میدن بیرون با چیپ نسل جدید برودکام که گویا خیلی بهتر شده . احتمالا بزودی تو بازار داخلی هم یافت بشه و از سر کنجکاوی یکی شو میگیرم تست کنم.
2750 دی لینک هم قابلیتهاش معادل همینه و در دو مدل سفید (ریلتک) و مشکی (برودکام) .
یکی از این دوتا رو انتخاب کن و دیگه خودتو خسته نکن مگر رنج قیمتی رو ببری بالاتر که خیلی چیزای کاملتر میشه توصیه کرد.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چه طوریه ؟ شبانه رایگان سرعتش خوب هست؟ چه مشکلاتی داره؟
2750مشکی گیر نمیاد الکی دنبالش نگردین ولی 2730مشکی سفارش مصر(جعبه قرمز) جدیدا اومده که اونم کمیابه
سفیدش هم زیاد جالب نیست و به پای مشکی نمیرسه بنظر من اگر 2730مشکی گیرتون اومد بهتر از 2750 سفیده
از بابت چیپست بله ولی 2730 وایرلس ضعیفتری داره (54Mb در مقابل 300Mb) درسته که میزنه 150 ولی عملا G هستش نه N .
ضمنا 2750 دی لینک و 8968 تی پی لینک هردو پورت usb دارن و SMB ساپورت میکنن یعنی یه هارد پر از فیلم بهش وصل می کنید
و هرجای خونه با موبایل و تبلت میتونید راحت تماشا کنید . این یکی از کاربردهاشه که من خیلی استفاده میکنم.
چرا پارس تاریخ اتمام قراردادو کرده 32 روز :n13:
به جانه خودم ماه 30 روز بود دفه پیش که تقویمو چک کردم:n13:
آقا بیا , منم تخلیه کردم و همین پارس رو دارم میگیرم . اینجا زیاد تعریف نمیکنن ازش که به سرنوشت صبا دچار نشه!نقل قول:
من اگر بخوام مودم بگیرم الان فقط 8970 تی پی لینک میگیرم چون روترش خیلی کاربرد داره برا من میشه پهنای باندو کنترل کرد باهاش مثلا میشه سرعتو محدود کرد یا میشه تنظیم کرد که مودم سر ساعت معینی ریبوت بشه که خیلی کاربردیه برا دانلود شبانه وایرلسش 15دسیبلش هم که حرف ندارهنقل قول: