با سلام.برادر من افتاده اصلاندوز
دوستانی که اطلاع دارن لطفاً از وضعیت اونجا یکم بگن و اینکه بعدش کجاها می افتن؟
چون اصلاندوز نیوری انتظامیه ولی مرزبانی هم هست.
دوستانی که اونجا خدمت کردن لطف کنن و توضیح بدن.
با تشکر.
Printable View
با سلام.برادر من افتاده اصلاندوز
دوستانی که اطلاع دارن لطفاً از وضعیت اونجا یکم بگن و اینکه بعدش کجاها می افتن؟
چون اصلاندوز نیوری انتظامیه ولی مرزبانی هم هست.
دوستانی که اونجا خدمت کردن لطف کنن و توضیح بدن.
با تشکر.
سلام
دوستانی که سابقه داشتن و مثل من بودن و یا اطلاعات دارن جواب بدن
معاف از رزم بودن رو میشه برام توصیف کنید توی اموزشی و یگان
که مثلا توی اموزشی و یگان چه فرقی با بقیه دارن
چه کار هایی انجام نمیدن
مرسی
کسی میدونه معلولیت در حین خدمت برا چی میزنن؟برا پارگی رباط صلیبی زانو میگم ک عمل شده میگن معلولیت در حین خدمت میشه میخوام بدونم به چه درد میخوره فردا برا استخدامی جایی دچار مشکل نشیم
تو اموزشی رژه نمیری اگرم ببرنت اخر صف یاراه میری یا بدون اسلحه اردوگاه نمیری... بجاش میمونی نظافت میکنی کلا اسلحه بهت نمیدن به غیراز بازوبست وتیراندازینقل قول:
...............................
معاف از رزم بودن دریگان یعنی بدبختی
پست زمینی
نظافت زیاد
اذیت کردن
کلا همه توپادگان علاقه زیادی به معاف از رزم هادارن :n09:بدترازاون اینه که قسمت سنگین اداری هم بهت بدن ...
اشنانداشته باشی سنگ پای یگانی
کی گفته؟ من خودم یه رباط ود2تا مینیسک عمل کردم الان دوماه رباط پام رو عمل کردم فعلا اون جوری که باید خوب نشده وپام درد داره ولی معلولیت برا عضوی هست که ازدست رفته حتی برا ازکارافتادگی اقدام کردیم ولی گفتن نمیشه برا رباط هیچی درنظر گرفته نمیشه :n02:نقل قول:
البته مدارک دکتر اوردم ازاین حرفا ولی نه معلولیتی وجود نداره
صورتجلسه سانحه و فرم ب ز داری که تو خدمت اینطوری شدی؟شاید فقط برا بیمه و اینجور چیزا باشهنقل قول:
دوستان لطفا توضیح درباره اردوگاه بدن چه وسایلی لازمه ببریم این هفته آموزشی شیشمین هفتمونه تو چمران کرج ناجا قراره بریم اردوگاه توضیح بدید ببینیم چی در انتظارمونه
سلام به نظر شما شرایط خدمت رفتن با این توضیحات چجوریه چقدر خدمت میکنم و کلا چجوری میشه
تحصیلات لیسانس
تک پسر
عضو فعال بسیج از سال ۹۰
برگ سبز آموزش مقدماتی ۴۵ روزه سپاه
مجرد
بعد یه نکته دیگه هم اگر من الان دفترچه پست کنم و توی دفترچه مجرد بزنم بعد قبل از اینکه تاریخ آموزشی شرو بشه متاهل بشم قضیه چجوری میشه ؟؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
چیز اضافه ای نمی خوادنقل قول:
فقط خودتونو تقویت کنید
سلام مرسی از جوابتوننقل قول:
اخه کف پام صافه و خیلی سرپا باشم یا زیاد راه برم،واقعا درد میگیره پام و به همین خاطر میترسم که توی رژه به مشکل بخورم و رفتم سراغش و فرستادنم کمیسیون.خدا کنه جای خوبی بیفتم.اخه کامپیوتر هم بلدم و گواهینامه هم دارم و شانسم خوب باشه،درست و حسابی تمومش میکنم.
نظر شما چیه!!؟