به به! :n08: رای گیریه مگه:n02:نقل قول:
Printable View
به به! :n08: رای گیریه مگه:n02:نقل قول:
فرستادم داداش:n01: عکس رو هم عوض میکنیم بابا! :n08: چه گیری افتادیما:n08:نقل قول:
داشی شما ۱۲۸ داری دیگه؟نقل قول:
میشه بگی دقیقا مقدار دانلودت به چه عددی رسید که محدود شدی ؟
۱۲۸ نامحدود رشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایینه:n03:
inam a yeja dge
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SpeedTest [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Connection Speed kbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 671 83.88 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00
نقل قول:
بله 128 دارم :n01:
وقتی دانلودم از مرز 21 گیگ تو یه ماه گذشت اینجوری شد :n28:
نقل قول:
وای چقدر پایینه :n19:
خوشبحاله من که رو 34 یا 35 هست:n20:
ععع پس اونو بیخیال این سایفون رو از کجا گیر اوردی اگه دوس داشتس واسم پ خ کن یه تست کنیم :n02:
عکس پروفایلتو عوض کردی بهتر شدیاااا :n09:
128 gilan namahdud
سلام
1- با چه نرم افزار یا روشی میشه میزان ترافیک مصرفی در یک حوزه رو اندازه گیری کرد؟(یکم به ترافیکی که شاتل میزنه مشکوکم ولی شاید هم مشکل از برنامه ای باشه که خودم نمیدونم البته آپدیت ویندوز و انتی ویروسم رو دستی کردم)
2- از کاربران شاتلی کسی هست که با یاهو مشکل پیدا کرده باشه طوریکه اطلاعات امنیتی ازش بخواد واسه ورود؟ (پشتیبانی شاتل گفت واسه بعضی از کاربرا از هر ای اس پی که بودن پیش اومده..اگه بتونی یه جای دیگه وارد میلت شی در کامپیوتر خودت هم درست میشه..من همین عصری تست کردم و وارد ایمیلم شدم ولی الان همچنان مشکل دارم)
با du meter میتونی ترافیک خودتو کنترل و مونیتور کنینقل قول:
برای من که یاهو مشکلی پیش نیومده ولی واسه یکی از رفقا که شاتل داره مشکل باز کردن یاهو رو داره