mamnoon azizنقل قول:
Printable View
mamnoon azizنقل قول:
من با سوسک سرعت دانلود ۱۲۸ ام همیشه روی ۹۰ مقطوع و مشکلی اصلا ندارهنقل قول:
مشترک گرامی جناب آقای سینا سرحدینقل قول:
باسلامبااحترام به اطلاع میرسانم سرویس شما مورد بررسی قرار گرفت.مشکلی در پارامترهای خط و وضعیت پهنای باندتان مشاهده نشد.با توجه به اینکه افت سرعت احساس میکنید میتوانید با ایجاد تغییر در اصلاح الگوی مصرفی سرعت سرویس را بهبود ببخشید.بدلیل اشتراکی بودن سرویسها و ضریب اشتراک گذاری 1 به 10 ، مشترکین بر اساس تشابه الگوی مصرفی با هم به اشتراک گذارده می شوند .بنابراین استفاده از سرویس با سرعت و کیفیت عالی نیازمند اینست که هر کاربر به نوع خود در مصرف تعدیل را برقرار سازد.با توجه به اینکه بازه زمانی رایگان تمایل استفاده مشترکین از اینترنت بیشتر میباشد لذا شما میتوانید با اصلاح الگوی مصرف به مرور بهبود را مشاهده نمایید.ضمنا این مورد فقط از طرف خود مشترکین قابل تغییر است لذا از جانب شاتل زمانبندی وجود ندارد و هم اکنون نیز با پارامترهای سرعت عالی به اینترنت متصل میباشید.
خوب راست میگه بدبخت دیگه:n19:
نقل قول:
چرا 1 به 10 اینطوری که خیلی بد میشه بین ده نفر سرعت تقسیم میشه :n02:
این الگوی مصرف رو خوب اومده اینقدر دان میکنیم که خط تا حد انفجار میره :n02:
من الان چند شبه اصن دان نکردم امشب ببینم سرعت چطوریاس :n19:
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود شاتل 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
128 تا 512 سرعتاشون تو یه رنج ( 200 تا 250 ) هست فقط سرعت آپ استریم افزایش پیدا میکنه البته بستگی به خط و مقدار نویزی
که رو خطت هست هم داره :n10:
اگه دانلودت خیلی زیاده اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم چون بعد از یه حجمی که دلشون بخواد محدودت میکنن مثله من :n02:
ولی اگر دانلودت کم هست و فقط در حد وبگردی با سرعت نسبتا خوبی که شاتل رو داره همین رو انتخاب کن :n26:
سلام یه سوال دیگه من دانلودم زیاده به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم راستی نامحدودم باشه.من الان 256 نامحدود مخابرات دارم سرعتش تا 1 هفته پیش عالی بود اما الان خراب شده میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم.:n01:
کدوم شهر و منطقه ای بعد برو تو تاپیک های مخصوصشون مثلا پارس ببین راضین بروبکسی که تقریبا تو منطقه خودتن یا نه چون این کوچه با اون کوچه سرعتش فرق میکنه :n08:نقل قول:
مزخرقترین شرکت شاتل هست من الان 6 ماه ازش اومدم بیرون یادم میفته بعد از 15 گیگی دانلود کردن در ماه منو محدود کردن و سرعتم بین 3 و 5 میشد و زنگ میزدم میگفت مشکلی نداره خط شما همه چی خوبه هر چی بهش میگفتم الان سرعت من 3 هست میگفت همش بخاطر ای اشتراکی بودن هست و الان همه چون ساعت رایگان هست همه دارند استفاده میکنند به این خاطر هست ومن هر شب همچنان همین سوال رو میکردم و اونها هم همین جواب تکراری اصلآ لامصب انگار با تو حرف نمیزنه اصلآ نمشنوه چی داری میگی بعضی وقتها احساس میکردم که پشت تلفن یه نوار هست که گذاشتند خاد بهتون رحم کنه اونهایی که 6 ماه و یا 1 ساله بستند من که راحت شدم از دستشون :n20:
الان از چه شرکتی گرفتی و حالا وضعیتت چطوره؟نقل قول: