دانلود دیشب من هم 4.7 گیگ بود. سرویس 2مگ حجمی (مرکز آیت اله کاشانی، تهران). سرورها هم خارجی بودند.نقل قول:
Printable View
دانلود دیشب من هم 4.7 گیگ بود. سرویس 2مگ حجمی (مرکز آیت اله کاشانی، تهران). سرورها هم خارجی بودند.نقل قول:
من که تا حالا چیزی ندیدم دزدی کنه پارس آنلاین :n26: حتما مصرفتون بالاست در غیر این صورت یکی داره از حجم شما استفاده میکنه من سه ماهه دارم با حجم 13 گیگ .83 روز گذشته هنوز 3 گیگ دیگه دارم:n01:نقل قول:
منم دیشب 11 گیگ دانلود داشتم از سرورهای خارجی. البته بیشتر هم میشد چون نمیدونم کامپیوتر چه مرگش شده بود حدود ساعت 6 یا شایدم زودتر خاموش شده بود:n22:نقل قول:
منم تأیید میکنم. تا حالا با حجم دزدی مواجه نشدم. نه فقط تو پارسآنلاین. تو شرکتهای دیگهای هم که اینترنت ازشون داشتم، تا حالا ندیدم. به نظرم هم خیلی روش چیپیه واسه شرکتها که از این کارا بکنن.نقل قول:
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
من از سرورهای داخلی که وضعم خیلی خرابتره. کلاً سرعت دانلود از شون از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره در بهترین حالت. البته از آپلودسنترهایی مثل آپلودبوی، آپلودباز و اکسپرسلیچ منظورمه. واسه همینم چند وقتیه که از سرورهای خارجی دانلود میکنم و دیگه فایلهای دانلودیم رو به این سرورهای داخل کشور منتقل نمیکنم.
دوستانی که شبانه رایگان دانلود میکنند بعد از مدتی سرعتتون رو پایین نمیاد یعنی از پشتیبانی ؟
من شهرستانم . یکی از شهرستانهای استان فارس . واسه منم سرورهای داخلی مثل همونایی که گفتید سرعتشون بسیار پایینه البته یه مدت خیلی خوب بود اما یه چندمدتی هست به شدت محدودشون کردن مثلا من خودم یه شب حدود 14 گیگ از سافت 98 گرفتم اما الان فکر کنم بیشتر از 3 تا 4 گیگ نمیشه گرفت من هم همه دانلودهام از سرور خارجی هست حتی اگه بخوام از سرور داخلی دانلود کنم منتقلش میکنم رو سرور خارجی بعد دانلود میکنم برای من پس از ماه رمضان خوب شده وگرنه پیش از این ماه وضعیت منم داغون بود به زور با سرویس 2 مگ شبی 3 یا 4 گیگ میگرفتمنقل قول:
128 نامحدود...واقعا عالیه حتی یه لحظه هم افت کیفیت نداره به جز بعضی اوقات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم پارس داره به روزای خوبش برمیگرده
سلامنقل قول:
ممکنه چند تا سوال بنده رو جوا بدید
-بعد از چه حجمی سرعتتون محدود میشه. ظاهرا یکبار بعد از 10 گیگ و یک بار هم بعد از 15 گیگ
-بعد از محدودیت سرعتتون چند میشه؟
-هزینه همون 27 تومن هست؟
اگر کسی از اصفهان سرویس نامحدود پارس آنلاین رو داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.