نه با 700 تماس گرفتم و از برخورد و پیگیری و نتیجه اش راضی بودم(الان میگن داری رپرتاژ آگاهی ایرانسل رو میکنی)نقل قول:
فرستاده شده از HTC One_E8ِ من با Tapatalk
Printable View
نه با 700 تماس گرفتم و از برخورد و پیگیری و نتیجه اش راضی بودم(الان میگن داری رپرتاژ آگاهی ایرانسل رو میکنی)نقل قول:
فرستاده شده از HTC One_E8ِ من با Tapatalk
گوشی Sony z2نقل قول:
برنامه sensorly
Sent from my D6503 using Tapatalk
متوجه عرض شما نشدمنقل قول:
دوست عزیز به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات دقیق با مختصصات جغرافیایی بفرس زودی حل میکنن مثل همراه اول اذیت نمیکنن فقط اگه bts نداشته باشن تو اون منطقه یک کم طول میکشهنقل قول:
تو محل ما بی تی اس تریجی هست باید تجهیزش کنن به فورجی.گفتن یکم زمان میبره تا درست کنننقل قول:
آخه تا اونجایی که میدونم rru نسل 4 اضافه میکنن همه تجهیزاتشون یکی هس دیگهنقل قول:
شما با هم محله ای ها 4 یا 5 نفر باهم ایمیل بزنید سریع تر رسیدگی میکنن
من همراه اول رو خودم تک نفره پیگیری کردم پشت سرهم بعد چند ماه درست شدنقل قول:
منم واسه ایرانسل پیگیری کردم حل شد ولی واسه همراه اول از 195 پرونده تشکیل دادم رسیدگی نمیکنن از 9990 هم پرونده تشکیل دادمنقل قول:
من دو روز پیش شکایت فرستادم برای ایرانسل که سرعت منطقه ما خیلی کم هست
امروز با شماره 0935100000 تماس گرفتن خانومه نیم ساعت داشت بنده خدا توضیح میداد که چی به چی هست چه زمانی فعال میشه چه زمانی تحت پوشش میذارن چند تا سایت فعال هست
خلاصه پشتیبانی خوبی دارن
گفتن کارشناس میفرستن محلتون یه برسی بکنند مشکلی باشه رفع کنند
- - - Updated - - -
من دو روز پیش شکایت فرستادم برای ایرانسل که سرعت منطقه ما خیلی کم هست
امروز با شماره 0935100000 تماس گرفتن خانومه نیم ساعت داشت بنده خدا توضیح میداد که چی به چی هست چه زمانی فعال میشه چه زمانی تحت پوشش میذارن چند تا سایت فعال هست
خلاصه پشتیبانی خوبی دارن
گفتن کارشناس میفرستن محلتون یه برسی بکنند مشکلی باشه رفع کنند
تسنیم گزارش میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای فورجی این مودم خوبه؟
E3372 4G
سلامنقل قول:
به نظر من مودم نگیر پول اضافس
گوشی و وصل کن به کامپیوتر استفاده کن
من زیاد سر نمیزنم اینجا ولی آموزش تو گوگل باید باشه یا اساتید زیاده اینجا راهنمایی میکنن
اینم عکس دانلود
اینم پینگ
فورجی با سیگنال -125 هم 900 کیلو دانلود میده از این نظر خیلی خوبه، مصرف باتریش هم نسبت به تریجی خیلی خیلی بهتره
Sent from my D6503 using Tapatalk
باتری گوشی جواب دهنده استفاده دائم از اینترنت سیمکارت نیست . با استفاده مداوم اینترنت سیمکارت روی گوشی شما عملا دارید عمر مفید باتری گوشیتون رو پایین میاریدنقل قول:
میدونم داداشنقل قول:
من یه HUAWEI G610 دارم که استفاده نمیکنم ازش :n35:
اونو گزاشتم واسه اینترنت
24 ساعته وصله به کامپیوتر هم شارژ میشه هم اینترنت استفاده میکنم
دوستان ما یه دکل ایرانسل سر کوچمون داریم که اگه تجهیزش کنن 4G دیگه کمتر از فول انتن محاله بشه
با توجه به این که توی ۱۹۵ شکایت کردم چقد طول میکشه تا همین دکل رو تجهیزش کنن؟
شکایت شما ربطی به دکل و تجهیز کردنش به 4G نداره .نقل قول:
اون که ایرانسل بخواد مجهز کنه به 4G اختیاری هستش و شکایت جواب نمیده ...
ولی در کل کمتر از شیش ماه اصلا فکرش رو هم نکن
ایرانسل پوشش ۲g را هم به نقشه پوشش اش اضافه کرده است.
3g چی؟نقل قول:
اخه زوره دکل سر کوچمونه ولی فقط نسل دو داریم
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من گوشی 4 جی ندارم...میخوام به عنوان اینترنت خونه ازش استفاده کنم
دیگر دوستانE3372 4G پیشنهاد میدن؟از وسایلی که با باتری کار میکنند و زود به زود باید بزنی به شارژ خوشم نمیاد...
واس همین گفتم اگر مدل بالا خوب هست بخرم
من این مدل رو چند وقت پیش خریدم و آنلاک هم کردم، تا حالا مشکل خاصّی باهاش نداشتم و همه چیز به نظر خوبه، از USSD هم پشتیبانی میکنه. باندهای فرکانسیش هم مناسبن، Cat 4 هم هست که میشه حداکثر ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه که حالا حالا ها تو این مملکت جا داره :n02:نقل قول:
ظاهرا این مدل وایفای نداره و فقط به درد کامپیوتر میخوره.نقل قول:
ای کاش تاریخ آپدیت رو هم اضافه می کردنقل قول:
دوستان من با اینترنت ایرانسل نمیتونم سایت گلستان پیام نور رو لود کنم د ر صورتی که با رایتل و همراه اول مشکلی نیس!کسی علتشو نمیدونه؟؟:n13:
هر سه نوع پوشش نادرست است.نقل قول:
سرعت 3G عوارضی تهران - قم.
بعد تو شهر ما به زور آنتن میده فقط.
شما DNS رو تغییر بده باید مشکلت حل بشهنقل قول:
محتوای مخفی: گلکسی نوت ۵ سامسونگ با یوسیم ایرانسل عرضه میشود
دوستان جدیدا یه دکل کنار خونه ما زدن ، نسل چهار هم داره اما خاموشه ولی نسل سه فعاله اما فقط روی حالت H نه +H ، میخواستم بپرسم کی +H و 4G فعال میشه ؟
فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
برعکس مال من همراه اول بود با ایرانسل پیگیری کردم باهم.برای همراه اول دکل تجهیز شد ولی ایرانسل هنوز چیزی تغییر نکردهنقل قول:
نه شما برعکس گفتید.یه لحظه از خونه رفتم بیرون دو خط آنتن داشتم نسل چهار یه تست گرفتم تا 8 و نیم مگابیت سرعت داد سریع باطریم شد 98 درصد.اصلا کلا مصرف باطری بالاست در فورجینقل قول:
تو منطقه ما فورجی رو فقط زده یه خط نارنجی دور یه پل تو منطقه ما.واقعا تعجب کردم یه خط ریز کشیده دورش.رفتم دقیقا همونجا فقط همون تیکه آنتن پره یکم دور میشم خالی میشه.آخه چرا نقشه پوشش رو اینجوری زدهنقل قول:
حتما یوزر نداره که این سرعت رو میده به شمانقل قول:
هنوز آزمایشی راه انداختن حتما بزودی اچ پلاس میشه.اینجا هم همراه اول اینجوریهنقل قول:
سلام- سرعت 4جی ایرانسل- طرح 1 سال 12 گیگ- کرج -شاهین ویلا-بنیاد
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
دوستان چرا سایت سیستم جامع گلستان با ایرانسل باز نمیشه ( ایرانسل رو hotspot کردم رو لپ تاپ ) مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟؟ البته با ADSL های وب سایت راحت بالا میاد!!!!
با برنامه DNS.Jumper.2.0 تغییر دادم ولی هیچ فایده ای نداشت ..dns رو دیفالت هم کردم ولی باز نمیشه... سیستم رو ری استارت کردم اینترنت موبایل رو هم خاموش روشن کردم باز مشکل حل نشد
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
سلامنقل قول:
منم این مدل رو حدود یه ماه و نیم هستش که خریدم و میشه گفت به لحاظ آنتن دهی و عملکرد خیلی خوب هست اما هنوز نیاز پیدا نکردم که از سیم کارت اپراتورهای دیگه استفاده کنم تا آنلاکش کنم اما اگه ممکنه شیوه ای که برای آنلاک کردنش استفاده کردین واسه منم توضیح بدین. البته چند شیوه مثل مراجعه به اون سایت کالکیولیتر دیدم اما امتحان نکردم.
با تشکر
اگه راست میگن مثل تمام دنیا قراردادیش کنن قسطی تو 24ماه!نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام خیلی ممنون چندتا dns تست کردم جواب نداد!!!بازم ممنوننقل قول:
تایید میشه...نقل قول:
جای ما هم گوشی دوستم رو گرفتم تست کردم 22 مگ بود ولی چرا؟
کمتر کسی هست که گوشی 4g داشته باشه و برای استفاده روی گوشی باید 400 تومن هزینه کنه تا یه گوشی معقول که 4g باشه بخره
برا استفاده بعنوان نت هم اکثرا از adsl استفاده میکنند...
اما 3g
سال پیش که 3g اومد محل ما سرعتش 500 کیلوبایت بود ولی الان سرعتش رسیده به نهایت 30 کیلوبایت...
چرا؟؟
چون ملت همه گوشی لمسی دارند و اکثرا 3g ساپورت هست...