برنامه Bandwidth Monitor هم عالیه و گزارشات کاملی رو بهتون میدهنقل قول:
Printable View
برنامه Bandwidth Monitor هم عالیه و گزارشات کاملی رو بهتون میدهنقل قول:
دوستان این حجمهای کمپین هر ماه ریست میشه یا تاریخی که ثبت نام کردی ؟
آقا من الان زنگ زدم، ظاهرا باید 10 گیگ رو تو همون بازه 1 ماهه مصرف کرد و قابل انتقال به ماه بعد نیست !نقل قول:
نمیدونم این بنده خدا درست متوجه نشد یا واقعا اینجوریه. ممنون میشم دوستانیکه اطلاع دارن راهنمایی کنن .
دوستان مخابرات تهران نامحدود 2 مگ میده ؟
خیر 512 آخرین سرعتی که میدهنقل قول:
دادا تو سایتش زده ولی من رفتم مرکز مخابراتی میگه نمیدیم . میخوام بدونم کسی داره اگه داره چطو گرفته ؟
اونایی که دارن بالای 512 از قدیم دارن ، مثل من که از 3 سال پیش 1 مگ نامحدود دارم. این قیمتی هم که بالاتر از 512 ها رو زده برای ما کاربرای قدیمی هست که بدونیم تغییر قیمت داده سرویس ها رو .اگه نه الان بالاترین سرعت نامحدود 512 میده اما محدود 1-2-.. مگ میده که در سایتش زده اطلاعاتش رونقل قول:
چون کلی کاربر قدیمی هستش که 1 و 2 مگ نامحدود دارن. پس شاید هنوز هم بده مخابرات به افراد خاص.نقل قول:
به نظرم بهتره با رئیس مرکز مخابراتی تون یک صحبتی بکنی. هواشو داشته باش .
ما همسایمون تازه اومد این محل همه پورتهای مخابرات پر بود . پسرش گفت مخابرات گفته 1 ماه باید صبر کنی تو نوبت تا پورت خالی بشه.
بعد یهویی دیدم اینترنتشون وصل شد. بهش گفتم چیکار کردی. گفتش بابام رو بردم پیش رئیس مرکز . نمیدونم چی گفت به رئیس اینترنت رو وصل کردن نوبت رو جلو انداختن 1 ماه.
تو سایت تازه اضافه شدهنقل قول:
با 2020 یه تماس بگیر آمار بگیر
اون به خاطره تغییر قیمتهاست اضافه شده تا کسانی که از قدیم یک مگ یا دو مگ دارند در جریان باشن همین الانشم مخابرات میخواد این نامحدود برداره .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما کدوم سرویس نامحدود رو خواستید که گفتن نمیدیم:n03:
سلام ...
دوستان سرعت اینترنت شما هم افت کرده ؟ برای من با قیلتر شکن سرعت خیلی پایینه و به سختی یک صفحه باز میشه ...
ویرایش : با لپ تاپ تست کردم همه چیز اوکی هست فکر کنم مشکل از مودم وای فای کامپیوتر باشه
نه مشکلی نداره،نقل قول:
کسیی آمار نگرفت ، که دوباره آیا میشه 1 مگ نامحدود گرفت یا خیر ؟
سلام دوستان
امروز قبض ماه جدید اومد ...
نگاه کردم روش فقط طرح شگفت انگیز و تبلیغ کرده و کاملا به صورت پیشنهادی گفته کسایی که نامحدود دارن میتونند از سرعت های دو تا چهار برابر بالاتر / دانلود رابگان شبانه و ... استفاده کنند ...
البته جوری تبلیغ کرده کسایی که مطلع نباشند فکر کنند چه خبر شده و دارن حلوا خیرات میکنند ... البته خوب همه هم که 24 ساعت دانلود نمیکنند و شاید خیلی ها سرعت بالاتر محدود رو به نامحدود حال حاضر ترجیح بدن و تغییر طرح بدن ...
به هر حال فعلا با خیال راحت دانلودتون رو کنید ....
نکته در رابطه با قبض های جدید این هست که به عنوان یک مشترک قدیمی که تعرفه نامحدود 512 همیشه 20400 یا همین حدود محاسبه میشد اینبار شاهد تغییر اندکی شاید در حدود 1700 تومان یعنی 4000 تومان حدودا در جمع دو ماهه هست. حالا دلیل این افزایش قیمت چی بوده؟ من دوره پیش کمی بیش از 20 گیگ مصرف کردم شاید در حدود یکی دو گیگ. تعرفه مشترکین جدید هم که با تعدیل اندک اخیر 23000 هست تقریبا و باز هم با 4000 تومان افزایش جور در نمیاد.
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود 512 بگیرم.تهران-منطقه سیدخندان
کسی از دوستان در این منطقه داره این سرویس رو؟
اصلا سرویس های نامحدود مخابرات،واقعا نامحدوده یا حد و مرز داره و محدود میکنن؟
لطفا یه توضیح کلی بدین.
سلام دوستان
می خواستم بپرسم مقدار حجم دانلودی 2مگ محدود در شب و نامحدود در ماه چقدره؟ وسرعت IDM بر روی این 2 سرویس در روز چقدره؟
ایا امکان ثبت نام 2مگ محدود وجود داره؟چون من رفتم تو سایت مخابرات اما فقط تو قسمت مشخصات فنی سرویس ADSL امکان ثبت نام محدود داشت!!!
چرا چند روزیه صفحات به کندی باز میشه؟
محدودیت حجمی برای ماه قبل حساب نکردن و قبض ها همگی یک قیمت داره و یه ذره گرون تر از قبل شده. من ماه قبل با سرعت 512 حدود 38 گیگ مصرف داشتم، ولی مجموع قبض فروردین و اردیبهشت 46،47 تومن اینا شد.نقل قول:
این طور که به نظر میرسه کلاً بی خیال این قضیه شدن، حداقل تا اطلاع ثانوی! :دی
با سلام میخوام یه نرم افزار دانلود کنم حجمش 4 گیگه.
این مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا شده یا نه ؟
چون روی قبض جدید چیزی ننوشته ولی روی قبلی نوشته بود.
??? ??? ???نقل قول:
مخابرات 5 گیگ ماهانه رو 15500 میده که روقبض 17500 حساب میشه و نامحدود همین 512 در حدود25 هزارتومان هست.
سوالم اینه چه چیزی باعث میشه مشترکین طرح نامحدود خودشونو به این طرح حجمی 5گیگ تغییر بدن؟
نظرات سایتهای مختلف رو که میخوندم خیلیها اینکارو کردن.
بعضی از این طرح های مخابرات از فحش بدتره ولی وقتی مشترکین انتخاب میکنند اونها هم وقیح تر میشن و طرح های اینچنینی رو بیشتر میکنن و به ریش مون میخندن.
خوب یه سری از کاربرها مصرف چندانی ندارند. تو خانواده ما برادر خودم رو مثال میزنم، روزها سر کاره، بعد از ظهر ها با خانومش میان خونه ما، آخر شب میرند خونه. نهایتش دو سه ساعت در روز هم به اینترنت دست نمیزنه. فقط نت رو برای این گرفته که وقتی خونه شونه وایبر داشته باشه که اون هم فعلاً انقدر اختلال داره فکر نکمنم استفاده ای ازش بکنه.نقل قول:
تعداد کاربران اینچنینی زیاده، اکثر روز رو اصلاً خونه نیستند و با نت کاری ندارند. برای این افراد هزینه کمتر دادند برای مصرفی که میدونند ندارند به صرفه تره.
بعد یه سری دیگه هستند که براشون به صرفه نیست کامپیوترشون رو روشن رها کنند برای دانلود، براشون سرویسی که شبانه داشته باشه بهتره. البته از میان این افراد که به این دلیل سرویس رو به حجمی تغییر میدند کمتر از مورد قبلی است.
تعدادی هم هستند که بدون اطلاع از اینکه واقعاً دارند به سراغ چه گونه از سرویسی میرند و تنها با دیدن قیمت پایین تر، به فکر گرفتن چنین سرویس هایی میافتند.
بین کاربران، کم نیستند افرادی که واقعاً 2 - 2 تا میکنند و حساب میکنند که آیا مصرف ماهیانه اشان با چنین سرویس ها و تعرفه ها خوانایی داره و آیا براشون به صرفه هست دنبالش برند؟ بعد اقدام به تغییر سرویس میکنند اگه براشون به صرفه باشه.
و یه سری هم اشتباه میکنند، با دیدن آمار و ارقامی که کاربران مخابرات حجمی از سرویس هاشون تو مراکز و استان های دیگه گزاشتند، با تفکر اشتباه و اطلاع رسانی غلط اقدام به تغییر سرویس میکنند، خودتون به تاپیک و سرعت های قرار گرفته توسط کاربران شهرستان و استان های دیگه نگاهی بندازید، بعضی جاها سرویس 128 سرعت Burst بالای 10 مگابیت میبندند کارپیماهایی که سرویس مخابرات میفروشند و کاربرانشون شبی دو برابر یک ماه سرعت 128 نامحدود تهران دانلود میکنند باهاشون.
این ها یک سری از دلایلی بود که به ذهن من خورد، باید دلایل دیگه ای وجود داشته باشه. اگه کسی میدونه بگه یه جمع بندی بکنیم.
تلگرام شما هم فیلتر شده؟ با سیم کارت تست میکنم فیلتر نیست ولی با وای فای فیلتره
تلگرام برای من مشکلی نداره ولی وایبر برای من این طوریهنقل قول:
دلیل یکم گرونتر بودن قبض این دوره بخاطر 31روزه بودن ماهه مخابرات روزانه حساب میکنه تعرفشو.
سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم
1. برای ثبت نام حتما باید مالک خط باشه یا مثل بقیه سرویس دهنده ها هر کسی میتونه ثبت نام کنه؟
2. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟
3. آیا اینترنت محدود (10 مگ مثلا) شامل شبانه رایگان هست؟
جزئیات افزایش تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات
خبرنامه دانشجویان ایران: حمیدرضا بیدخام در پاسخ به این سوال که تغییرات تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از چه قرار است، اظهار کرد: تاکنون تعرفه اینترنت نامحدود، براساس مصوبه 49 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات که مربوط به اواخر دهه 80 بود محاسبه میشد، این در حالی است که در این زمینه از سال 1390 از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه دیگری ابلاغ شده است. به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون تجاری مخابرات استان تهران ادامه داد: طی این مدت ما به دلیل اینکه برخی مسائل کیفی را هم مدنظر داشتیم مصوبه و تعرفههای جدید را اجرا نکرده و براساس همان تعرفههای قبلی هزینههای اینترنت کاربران خود را محاسبه کردیم و بدین ترتیب افزایش تعرفهها به زمان بهبود کیفیت موکول شد. وی همچنین عنوان کرد: اکنون کیفیت اینترنت مخابرات تا حدی بهبود یافته و برهمین اساس از اول خردادماه تعرفههای ما براساس مصوبه 152 اعمال خواهد شد البته ما در تغییرات صورت گرفته سقف رقمی که مجاز بود را انتخاب نکرده و تنها 75 درصد رقم مذکور را اعمال کردهایم که این افزایش تعرفه در مجموع حدود 10درصد میشود. معاون مخابرات استان تهران درباره اینکه آیا همچنان واگذاری اینترنت نامحدود توسط مخابرات ادامه دارد، گفت: واگذاری اینترنت فعلا به صورت نامحدود و غیرحجمی همچنان در مخابرات صورت میگیرد، چرا که نیاز برخی مشترکان است اما تفاوتی که وجود دارد آنکه اینترنت نامحدود دیگر تنها تا سرعت 512 کیلوبایت ارائه میشود و برای سرعتهای یک و دومگابایتی لازم است مشترک از سرویس حجمی استفاده کند. بیدخام در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از سال 1387 به بعد تغییر نکرده بود، گفت: تغییر در تعرفهها نیز بیشتر به استانهای تهران و البرز مربوط میشود، چرا که در بسیاری استانها از ابتدا اینترنت به شکل حجمی و پیش پرداخت واگذار میشد. وی در پایان یادآور شد: سیاست مخابرات بر آن است که مشترکان اینترنت نامحدود به طور تدریجی به استفاده از اینترنت حجمی روی آورند برهمین اساس نیز مشوقهایی مانند «کمپین شگفتانگیز»در حال اجراست تا اقبال مشترکان نسبت به اینترنت حجمی افزایش پیدا کند.
مخابرات تهران به هیچ عنوان 2 و 1 مگ نامحدود دیگه نمیده.با رئیس مخابرات منطقمون صحبت کردم گفت حتی پسر شهید هم باشی یا پدرت جانباز باشه اصلا دیگه امکان نداره 2 و 1 مگ نامحدود بدیم. تموم شد.
دوستان سلام. یه سوال دارم. اگر ترافیکمون تموم بشه اینترنت قطع میشه ؟ یا با یک تعرفه دیگه اینترنت به صورت آزاد حساب میکنه!!؟
من سرویسم ماهی 10 گیگ هست ولی حس میکنم بالای 10 گیگ مصرف داشتم ( به پنل هم دسترسی ندارم )
سلامنقل قول:
اینترنت قطع نمیشه. ترافیک اضافه میاد روی قبض.
تا 5 گیگ 3600
5 تا 10 گیگ 2600
بقیه 1600
سلام
این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!
سلام
این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!
دوستان سلام
ما اخیرا آپارتمان جدید خریدیم که قبلا چند بار معامله شده و خط تلفن موجود، به اسم اون نفر اول هست. الان دیگه به اون شخص دسترسی نیست که خط رو تغییر نام بدیم. مخابرات میگه برای اینترنت باید مالک خط درخواست بده. میخواستم بپرسم شما راه حلی سراغ دارید؟؟ (به غیر از خرید خط جدید که زمانبر هست و ممکنه خط pcm وصل کنند). ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید
هیچ راه حلی نداره و حتما باید کسی که صاحب خط هست با مدارک شناسایی بره و درخواست بدهنقل قول:
من خودم این مشکل رو داشتم و به هیچ طریقی نتونستم اینترنت بگیرم برای همین رفتم و خط جدید خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات زنجان
سرعت 512 گرفتم و 8 برابر کردن واقعا راضیم عالیه
با این سرعت و ترافیگ 8گیگ ماهیانه 17 تومن میشه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خرید خط جدید اصلا زمانبر نیستا.نقل قول:
من خط جدید خریدم یه هفته ای وصل شد.
درضمن همون موقع که میری خط جدید بخری تو فرمش گزینه اینترنت هم داره که همزمان اینترنت رو هم وصل میکنن