البته این نکته رو هم باید اضافه کرد که اگه پسورد شما با صفر شروع میشه ، بایستی صفر رو نزنی.نقل قول:
موفق باشید:n40:
Printable View
البته این نکته رو هم باید اضافه کرد که اگه پسورد شما با صفر شروع میشه ، بایستی صفر رو نزنی.نقل قول:
موفق باشید:n40:
لعنت بر مدیریت مخابرات شدیدا تایم اوت دارم چند روزه
از منم چند روزه همینجوری شدهنقل قول:
ولی من یه خط شاتل هم دارم اونم یکی دو روز همینجوری بود ولی خب زودتر از مخابرات رسیدگی می کنند
فکر کنم پس پرداخت ها فقط یکساله استنقل قول:
نقل قول:نقل قول:عزیزان بهترین کار برای اینکه دانلود شبانه از حجم کم نکنه این است که از لحظه شروع ساعات رایگان مودم رو خاموش کنیم بعد از چند دقیقه روشن کنیم تا سیستم حسابرسی مخابرات قاطی نکنه حجم ها رونقل قول:
این مشکل هم فقط مال مخابرات نیست بقیه شرکت ها هم توصیه می کنند حتما یه بار مودم رو خاموش کنیم بعد از چند دقیقه روشن کنیم تا از حجممون کم نکنه
از کنترل پنل قسمت INTERNET OPTION گزینه DELETE رو بزن همه تیک ها رو بزن اوکی کن صبر کن نوار پر بشهنقل قول:
فکر کنم مشکلت حل بشه
دوستان مشکل افت سرعت ندارید جدیدا ؟
سلام .... دوستان الان شبانه رایگان شبی چند گیگ میشه گرفت سرعت ۲مگ ؟؟؟؟؟ سرعتش رو چنده ؟؟؟؟؟
الحمد الله من که ندارمنقل قول:
من شبانه ندارم ولی سرعت 2 مگ قانونیش باید 256 کیلوبایت بر ثانیه باشهنقل قول:
شب ها سرعت کم میشه بعضی شب ها هم افتضاح میشهنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
بنده ازین هفته شبانم شده با سرعت 12 کیلوبایت تا 20 یعنی زور بزنه میشه 20 اونم از سرور 4upload و سایت سافت گذر و دانلودهانقل قول:
کلا در طول شب حداکثر 400 مگ میگیرم
با وجود اینکه مودم ریست خاموش روشن هم چندین بار میکنم اما سرعت از 20 از سایت داخلی بالاتر نمیاد
نمیدونم باز چه کاری کردن
طرحم خیر سرشون 2 مگ
من که یه هفته است که شبانه ام خیلی خوبه تک لینک با 16 کانکشن از 4upld و مول و تاینی و imovie که همه داخلی هستند با سرعت 260 میگیرم هر شب 5 گیگ دان میشه:n16:
لعنت بهشون
شبا همش نت قطع و وصل میشه. سرعت داغونه. تایم اوت زیاده. اعصابم خورد شده دیگه. وسط فعالیت میبینی یهو نت قطع شد ریده میشه توی اعصابت:n34::n34::n34:
سرعت شبانه من که از سرور داخل و خارج رو 260 هس
سرعت شبانه من هیچ وقت از 64 کیلوبایت بیشتر نمیشه -محدود کردن -ماه هاست همین طوریه و متوسط سرعت 40 کیلوبایت از سرور داخل هست و ساعتی بیش از 130 مگ دانلود نمیشه.
دوستان برای من مدتی نوشته بود یک گیگ رزرو الان اون شده صفر
خوش حال شدم یک گیگ به من دادن اونم فنا رفت
:n25::n13::n24::n38::n03:
تنها تغیر مثبت در مخابرات امنیتش بود که درست شد
دیگه ه ک نمیشه وگرنه مشکلات فراوان داره
هم سرعت هم پشتیبانی افتضاح
اینم بخاطر شبه دولتی بودنشه
کسی زورش بهش نمیرسه چون پر زوره :n02:
ملک جعفریان هم نرفت و چهره ماندگار شد:n02:
بنظرم مخابرات فقط فیبر نوریها
البته میگن انحصارش تا پایان سال برداشته میشه:n13:
زین پس برای اندازه گیری سرعتاینترنت خود از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین نه speedtest.net
speedtest معمولا اشتباهه .
سرعت امشب :| ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگر قیبر نبودم لحظه ای نمی موندم ... ! )
تمدید زمانی هم پر شد به کل ؟
اینو توضیح میدی یعنی چی؟نقل قول:
تمديد زماني پلن خريداري شدهنقل قول:
١ ماه
٢ ماه و ...
محض اطلاع کسانیکه دنبال شارژ حجمی هستند>>
دیشب کمتر از 14 گیگ از کمپین پاییزه ی 2Mbps باقیمانده بود که با این سرعت کنتور انداختن مخابرات تا 217 روز دیگه سهله عمرا کفاف دو ماه هم نمیشد تلفنی 20 گیگ شارژ حجمی کردم از قرار هر گیگ 3924 ت!! گفت جمعا میشه 51،230 ت! ظاهرا که تخفیف خوبی خورد
ضمن اینکه 5 گیگ هم هدیه تعلق گرفت(هر 4 گیگ، 1 گیگ هدیه)
تا جایی که اطلاع دارم بالا 20 گیگ یا 10 گیگ قیمت هر گیگ کم میشه !در هر صورت فکر نکنم تخفیفی وجود داشته باشه !فقط به دلیل کلی گرفتن حجم قیمت واحد کم میشهنقل قول:
خب منظور منم از تخفیف همین بودنقل قول:
اقا این مخابرت از حجم روزانه ما تو تایم شبانه کم میکنه چیکارشون کنم تازه خیرسرشون طرح ویژه کارکنانه :n27:
اره منم شدیدا قبول دارم که ب شدت این سیستم حجم می خورهنقل قول:
حجم رو ک حساب می کنم هر روز کاملا واضحه واسم که این سیستم جدید پارتاکشون روزانه حول و حوش 30 مگ بیشتر از مصرف واقعی کاربر کنتور میندازه که ناقابل و راحت میشه ماهی 900 مگ به نفع مخابرلت قبلا هم توی پست هام گفته بودم که اگه وقت کردین چک کنین خبرشو بدین اگه شما ها هم همین رو شکایت بنویسین و بفرستین و عکس ضمیمه کنین از مصرف واقعی تون که با نرم افزار های کنترال ترافیک چک کردین و اونچه که در جدول ثبت شده شاید مشکل رو برطرف کنن اگه چندین نفر حداقل شکایت بنویسن که بفهمن که این مشکل یک نفر نیست و خیلی ها این مشکل رو دارن شاید باور کنن که سیستم اکانیتگ دارای خطای شدید هس با شکایت کردن یک نفر فایده نداره
لطفا بگید ایا دانلود رایگان شبانه وجود دارد ؟ از چه ساعاتی ؟
سلام. من چند وقتی هست که متوجه شدم که بدون رمز هم میشه به اینترنت وصل شد. یعنی برای اتصال به اینترنت فقط نیاز به نام کاربری هست! ضمن این که با توجه به هم کد سازی از هر دو شماره قبل و بعد هم کد سازی هم میشه برای نام کاربری استفاده کرد. حالا می خوام ببینم این قضیه فقط برای خط کنونی هست یا میشه نام کاربری های بقیه مشترک های شهر رو هم زد و وصل شد؟! اگر اینجوری باشه که خیلی مشکل ساز هست! البته این نکته رو هم بگم که با توجه به این که میشه آدرس MAC رو به مخابرات اعلام کرد برای جلوگیری سوءاستفاده دیگران ولی شاید من نخواسته باشم که هر کسی با دسترسی به رایانه به اینترنت وصل بشه!
دوست عزیز جدیدا بصورت پیش قرض همه پورت ها بسته شدن یعنی شما یوزوپسوردت رو هیچ خط دیگه ایی نمی تونی استفاده کنی مگه اینکه خودت درخواست بدی ازخط تلفنت که باز شه تا بتونی جای دیگه استفاده کنی پس قضیه هک کلا دیگه اثرنداره
متشکرم. الان که بررسی کردم بدون رمز یا با رمز اشتباه متصل میشه به اینترنت ولی نمی تونی استفاده کنی؛ مثل وقتی که شارژ اینترنت تموم میشه. احتمالا قبلا داشتند آزمایش می کردن و هنوز کامل نشده بوده که می شده استفاده هم کرد.نقل قول:
دوستان من اینو الان دیدم که نوشته حجم خریداری شده شما (احتمالا منظور همون 2 گیگ هایی که توی توی این سیستم جدید وارد نکردن) در صورت نیاز بعدا به صورت کم کم به حجم شما افزوده میشه . قضیه این چیه ؟
کجا نوشته...؟ چون این مسئله مربوطه به ماه اسفندهنقل قول:
آخرین استعلامی که حدود 2 هفته قبل ازشون گرفتم گفتن نخیر ما حجمهای هدیه رو اعمال کردیم!!! گفتم از گلدنت به پاراتاک چرا حجم من یهو آب رفت پس؟! اونقدر آسمون ریسمون بافتن که آخرش دیدم یک چیزیم بهشون بدهکارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان راهنمایی فرمایند.
من طرح بهار تا بهار 1 مگ گرفتم.طرح قبلی من 128 بود. سرعت دانلود و آپلود من آنزمان 1 مگ دانلود و 512 آپلود بود. الان که این طرح رو گرفتم سرعت هیچ تغییری نکرده و دوباره همان مقدار هست.می خواستم از دوستانی که این طرح رو دارند و یا اطلاعاتی دارند بپرسم که سرعت الان به من درست دادند؟سرعت دانلود تقریبا 123 کیلو میره حداکثر. برای این طرح این سرعت درسته؟ با 128 قبلی هم سرعت دانلود من تا همین حد می رفت.خلاصه اگر این درست هست پس اون چی بود؟هر کمکی می توانید سپاسگذارم.
دوست عزیزنقل قول:
از قدیم شرکت های خصوصی وقتی سرویسی میخریدی سرعت شما رو بالا از از چیزی که خریدی میبستند همین سیاست باعث میشد طرف زود حجمش رو تموم کنه و باز حجم بخره
مخابرات هم دیگه داره عقب میافته اونم اینکاره شد.حالا سرعت بیشتر به چکار میآد اینجوری؟سرعت بیشتر برای دانلودر های گرامی هست که
با حداکثر توان با سرعت واقعی شروع به دانلود کنن که مثل جغد بیدارند!
پس اگه شما شبها (دانلود رایگان) دانلود نداری (یا دانلود نمیکنی !) پیشنهاد من اینه سرویس سرعت پایین برداری البته بازم کمی فرق دارند مثل ساعات شلوغی و ... اما سرعت بالا برای استفاده از سرویس حجمی و محدود توصیه نمیکنم. (بازم بسته به توقع کاربر)
معمولا 128 رو 1 مگ میبندند حتی بیشتر ! ( من چند سال پیش طرخ 128ک داشتم که سرعتش 1.5مگ و کم کمش 900ک بر ثانیه بود صبانت !دانلود شبانه امم همون بود و متاسفانه تو کشورمون اینترنت رو کیلویی میفروشن! و هر سال پس رفت شدید برای مردم مثل هر مشکل دیگه ای داره !!! )
سرعت واقعی 128 . 16 کیلو هست 1مگ 125 ک بر ثانیه است
بدرود
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
من می خواهم شبها هم دانلود داشته باشم. سرعت دانلود شبانه و روزانه من را روی 1024-512 بسته.میدونم که قانونیش برای من همینه. می خواستم بدونم دوستانی هستند که با سرعت یک مگ همانند من از دانلود با سرعت بیشتری در روزانه و شبانه بهر ه مندباشند.هرچی با 2020 تماس گرفتم گفت که سرعت شما قانونی هست و نمی شود بیشتر ببندیم.گفتم چطور 128 من رو بالا بسته بودید ولی این را بالا نمی بندید.گفت قبلا اشتباه شده و نمی بندیم.نقل قول:
طرح بهار تا بهار سرویس 1 مگ دانلود در روز و شب رو 128 کیلوبایت هست و 2 مگ هم 256کنقل قول:
گفتم که هر سری پست رفت + گرون کردن اینترنت تو کشورمون هست.نقل قول:
من قدیم 4.5 گیگ دانلود داشتم با 128 بعد طرحم تموم شد عوض کردم شد4گیگ بعد ماه رمضون اوضاع خراب شد و شد 2 گیگ سال بعدش تمدید کردم همون طرح رو با قیمت بیشتر شد 1.2 گیگ !
پسرفت تو کشورمون طبیعیه!مشکل اینه مردممون هم بازم میخرن میگن گرون میخواد بشه استقبال میکنن بیشتر هم میخرن!البته خودم هم ممکنه همیکارو بکنم چون یک دست صدا نداره!
قبلا هر طرحی میخریدی شامل شبانه بود!و قبلنا نامحدود نداشتم ولی چه حالی میکردن نامحدودا!
الانم که نامحدود نمیدن اگه بدن تو بعضی شهرها قد یک اجاره خونه باید پول ماهیانه اینترنت بدی!چون سرعت خوب بخوای گرونه!
وقتی پولی که مردم کشورمون برای اینترنت میدن تقریبا 2000 برابر کشور های بزرگ دنیا باشه دیگه جایی برا بحث نمیزاره وقتی انحصاری هست کاریش نمیشد کرد.
تا حالا فکر کردین چی میشد یکی به نمایندگی از مردم کشورمون!!! از هرکی اینترنت استفاده میکنه پول حداکثر یک ماه اینترنت مردم رو جم میکرد!و با پولا کابل میخرید از دریا رد میکرد!:pبعد از انحصار زیرساخت درمیومدیم خودکفا میشدیم!!! شاید مسخره باشه حرفم ولی من چند سری راجب این قضیه فکر کردم!!
به یک نفر مثل محسن په.... و یا الیور کویین نیازمندیم! :))
البته اگر شدنی هم بود بعدش فوت شدنش دور از ذهن نیست!!!
این ایده هم خودمونی گفتم پیش خودمون باشه به کسی نگید :d ادامه اش هم ندید!مسخره هم نکنید:d خودم و خودتون میخندیم کافیه!:))))
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
باز معلوم نیست چه خبره. نصف روزه دائم تلفن خش خش، چراغهای مودم هم اکثر اوقات رفتن گل بچینن، 3g هم کند و داغون
2020 هم یا بوق مش غول میزنه یا میگه 30 نفر توی نوبتن برو ته صف
همه جای دنیا وقتی سیل بیاد ارتباطات با اختلال مواجه میشه، مشهد وقتی هوا ابری باشه:n08:
دوباره شروع شد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
چند وقته از مخابرات کلا جمع کردم ولی بعضی وقتا میام سر میزنم تو این تاپیک . پست شما رو دیدم یاده 2020 افتادم با پشبتان هایی که فقط میخان مشتری رو یه نادون فرض کنن و خودشونه همه چیز بلد .نقل قول: