چون 1 مگابیت هستشنقل قول:
sent from my LG G3-d855
Printable View
چون 1 مگابیت هستشنقل قول:
sent from my LG G3-d855
من می خوام طرح جشنواره صبانت رو بخرم از طرفی ۷ گیگ از حجمم مونده آیا قابل انتقال به طرح جدید هست ؟؟؟نقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
اگر صبانت دارید که نمیشه چون فقط برای مشترکان جدید هستنقل قول:
sent from my LG G3-d855
نه من برای بابام که عضویت قدیمی داشت خریدم وبه عنوان سرویس رزرو قرار گرفتنقل قول:
من الان صبانت دارم چطور میتونم رزرو کنم?نقل قول:
بعد از اتمام حجم شروع میشه یا زمان?
ایا اگر رزرو بشه هروقت بخوام فعال میشه?
sent from my LG G3-d855
کی فعال میشه ؟نقل قول:
ببین من اصفهان هستم وارد صفحه کاربری شدم و قسمت خرید الکترونیک بعد قسمت جشنواره که سرویس 60 گیگ یکساله رو ذاره کلیک کنید و بعد هم پرداخت الکترونیک هفته پیش که من خریدم 1 گیگ و 7 روز از سرویس قبلی بود برا همین این سرویس بصورت رزرو موند الان هم وصل شده 5 گیگ این ماه و بعلاوه یک گیگ جایزه خوش جسابی رو داده فردا هم بخش رایگانشو چک کیکنم و میگمنقل قول:
رایگانش بود؟نقل قول:
بله رایگانش بود ولی زود بعد دو برابر مصرف محدود شد و محدود شدش هم با سرعت متوسط 200 کیلو دانلود بودنقل قول:
نسبت به گفته خودشان که به 1 مگابیت محدود میشود خوب است، لطفا فردا حداقل و حداکثر سرعت تک کانکشن را هم در ساعات رایگان تست کنید.نقل قول:
حالا که ظاهرا جشنواره ها رو برداشتندنقل قول:
صبانت طرحشو برداشته :(((((((نقل قول:
دوباره برگشتهنقل قول:
من هم مثل شما خریدم هنوز سرویس قبلی تموم نشده کجا نشون می ده که رزرو شده ؟ پول از حساب من کم کرده ولی جایی ثبت نشده که شما رزرو کردیدنقل قول:
تو قسمت اطلاعات سرویس مشخصات سرویس فعلیت هست زیرش یه گزینه داره بنام سرویس رزرو که جلوش نوشته سرویس رزرو داره ضمنا یه قسمتی هم هست بنام تاریخچه تلفن توی اون تاریخ این خریدت به همراه سایر مشخصاتش ثبت شده البته برای این دومی باید از تو کامپیوتر و یایت صبا نت قسمت زیز مصرف نگاه کنی نه از طریق اپلیکیشن صبانت .مشکلی نداره خیالت راحتنقل قول:
من از سرویس قبلی ۳۰ روز مونده چطوری سرویس جدید رو فعال کنم میشه حجم رو هم انتقال داد ؟
نقل قول:
تا این سی روز با حجمش تموم نشه نمیتونی فعالش کنی
الان ساعت 01:13 بامداد هست. اینجا شیراز. سرویس 12 مگابیت یکساله.
نه سایت بانک ملی باز میشه و نه سایت بانک ملت و نه دیجی کالا!
صبانت رسماً افتضاح شده اخیراً من بعنوان یک شاهد دارم میگم .
تنظیمات DNS هم اعمال کردم درست نشد.
با شکننده فیل های نر باز میشه فقط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 1و 19 با همین سرویس از اصفهان و همه چیز مرتب هستشاشکال در جای دیگر هستنقل قول:
سرورهای ایران رو باز نمیکنه درست
ویرایش:
الان ساعت 01:52، همه چیز الان درسته. سایتهای ایران مرتب باز میشن.
مشکل بطور موقت از صبانت بود. چون نه نویز داشتم و snr ام پایین بود و نه هیچ چیز دیگر!
با سرویس میکس در حالت محدود شدن سرور در ساعت 8 صبح دانلود کردم متوسط سرعت رو 300 البته حداقل به 110 کیلو هم رسید
۳۰۰ خیلی خوبه ولی بعیده این سرعت ادامه داشته باشهنقل قول:
دوستانی که در تهران صبانت دارند ، میشه از این آی پی واسم یه پینگ بگیرن بگن نتیجه رو ؟ ( اسکرین شات لطفا)
Ping 146.66.152.1 -t
لطفا منطقه ای که هستین و سرویس و سرعت دانلود از idm رو هم بگید. ممنون
سلام
دوستان کسی سرویس ترکیبی جدیدی که صبانت قرار داده رو امتحان کرده؟ واقعا قیمتش عجیب مناسبه، سرعتش چطوره؟
مرکز مخابراتی عاطفنقل قول:
سرعت دانلود 400 سرویس 1 مگ 80گیگ یکساله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این صبانت حجم خوریش رو اعصابه هر روز باید شارژ کنم فکر کنم حجم اپلود رو هم حساب میکنه قبلا 3x مصرف میکرد الان فک کنم به 4x برسه دوستان کسی شکایت کردن از این موضوع و جواب گرفتن؟
راستی این حالت 1/3 شبانه رفته؟ فک کنم دارن شبانه رو هم جمعش میکنن!
مرسی دوست عزیزنقل قول:
آپلود رو تو ترافیک محاسبه میکنه اما ازت کم نمیکنه داخل ریز مصرف رو نگاه کنی مشخصه. من که تا حالا حجم دزدی ازش ندیدم.نقل قول:
اول نرم افزارهای netlimiter و dumeter را نصب کنید و حجم اندازه گیری شده توسط این برنامه ها را با ریزمصرفتان مقایسه کنید، اگر متفاوت بود همراه با گزارشهای این برنامه ها به 195 شکایت کنید، اما اگر برابر بود که به احتمال 99% اینطور است، ببینید کدام برنامه زیاد اینترنت مصرف کرده است و ارتباطش با اینترنت را بلاک کنید.نقل قول:
در مورد مودمهای صبانت میخواستم راهنمایی کنید، الان در جشنواره قیمتش تقریبا 65000 تمام میشود، کیفیت این مودم بهتر است یا مودم های تی پی لینک یا دیلینک همرده اش؟
نقل قول:
هرچی میگیری بگیر، فقط تی پی لینک نگیر، این مدلای جدیدش که تو بازاره بدجور آشغال از آب در اومدن، من خودم یه ماه پیش گرفتمو از بس وایرلسش مشکل داشت بردم نمایندگی عوضش کرد، دومی هم تعریفی نداشت و با کلی تنظیم تو مودم تونستم پکت لاست و قطعی وایرلسشو درست کنم، البته بازم کیفیت وایرلسش به اندازه دی لینکی که 3 سال پیش گرفتم نیست.
دوستان شبانه صبا رفته پی کارش؟
منظورم حالت 1/3
جز glasswire چه برنامه هایی مصرف برنامه های ویندوز رو محاسبه میکنن?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bwmeterنقل قول:
سرعت نت نامحدود 128 صبانت چطوره؟
سرعت شبانه (۴-۱۰) طرح جشنواره صبانت چطوره ؟ همون طرح ۶۰ گیگ ۶۰ تومننقل قول:
درود
دوستان کدوم طرح شبانه رایگانش بصرفست. میخوام بدونم اینم مثل شاتل شبونشو محدود میکنه یا نه ؟
ممنونم .
آره شبانه رو محدود میکنه روی ۱ مگابایت ولی بچه ها میگن سرعت دانلودشون ۳۰۰ الی ۴۰۰ هست که بازم خوبهنقل قول: