من الان 1 گیگ ترافیک اضافی خریدم . توی کنترلپنل کاربری چرا ثبت نمیشه همون موقع ؟؟؟
هنوز ترافیک همونه!! این عادیه یعنی طول میکشه که حجم خریداری شده بیاد ؟؟؟؟
یا اینکه بر حسب عادت دزدیدن؟؟؟؟؟
Printable View
من الان 1 گیگ ترافیک اضافی خریدم . توی کنترلپنل کاربری چرا ثبت نمیشه همون موقع ؟؟؟
هنوز ترافیک همونه!! این عادیه یعنی طول میکشه که حجم خریداری شده بیاد ؟؟؟؟
یا اینکه بر حسب عادت دزدیدن؟؟؟؟؟
با سلام
آیا پارس آنلاین روی خطوط فیبر نوری هم adsl میده یا نه ؟
کلا آیا شرکتهای خصوصی رو فیبر نوری adsl میدن؟
آخه من از شهراد شبکیه که پرسیدم گفت روی فیبر نوری اینترنت نمیدیم
الان adsl مخابرات دارم ولی داغونه
در ضمن من ساکن تهران هستم
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام/دوست عزیز روی فیبر نوری فقط خود مخابرات میتونه بده/نقل قول:
مخابرات کابلهای تلفن رو،رو حالت نوری میزاره که هیچ شرکتی جز خودش نتونه سرویس بده،بعد از اینکه شما به مخابرات درخواست شبکه دادین و پولو واریز کردین بعد نیم ساعت کابل شما از نوری به حالت مسی در میاد و بتون شبکه میدن!
اگه زرنگ باشین میتونین قرارداد رو فسخ کنید و تا وقتی که کابل تلفن شما مسی هستش از شرکت های خصوصی سرویس بگیرین!
اینجا رو نفهمیدم یعنی منظور شما اینه که از مخابرات اینترنت بگیرم بعدش فسخ کنم ؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه من الان اینترنت مخابرات دارم شما میگی برم فسخ کنم و از بیرون بگیرم ؟
اره داداشه گلم/فقط قبلش به اون شرکتی که میخای ازش سرویس بگیری زنگ بزن شمارتو استعلام میکنه که مسی هست یا نه/چون جدیدا مخابرات تو تهران روی فیبر نوری شبکه میدهنقل قول:
احتمال کیلویی چنده میگم با واحدفروش شهرمون حرف زدم اینطور گفت فعلا که این 15 روز رو به من هدیه دادن انشالله منتظر ترافیک رایگانم:8:نقل قول:
دوستان چرا الکی یه چیزی رو همینطوری میگین و رد میشین اگه پارس نمیتونه روی فیبر نوری خدمات بده پس این فیبرنوری که این همه دارن روش سرمایه گذاری میکنن واسه اینه که مخابراته اینترنت بده بقیه هم برن به جهنم با اون کابل مسی داغون خواهشا اگه اطلاعات دقیق در این مورد ندارین بقیه دوستان رو دچار گمراهی و سردرگمی نکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز اگه از خونه شما تا مخابرات هم جزء شبکه فیبرنوری هست خوش به حالت چون رو سرعتت تاثیر خیلی خوبی میذاره و هیچ وفت به کابل مسی برنگرد چون الان دوره فیبرنوری نه مسی و این کار شما مثل اینکه شما از بین سرعت 1 مگ و 1 گیگ برثانیه 1 مگ رو انتخاب کنی و بیخیال 1 گیگ برثانیه بشی اگر در این مورد که آیا خط شما رو پارس میتونه سرویس دهی کنه بهترین گزینه پشتیبانی خود شرکت پارس نه هیچ کس دیگه ای...
دوست عزیز چرا مطلب رو ندیده جوش میزنی؟نقل قول:
نوشته رو کافوهای نوری استان مازندران/قشنگ دقت کن بعد تهمت بزن
من رفیقم تو پارس انلاینه/فقط تو مازندران میتونن بدن
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
از 900 مگی که از من دزدیدن فقط 500 مگش رو برگردوندن/چه دزدای با کمالاتی هستن
اتفاقا نمیدونم چطور دست بر قضا ماله من هم فیبرنوری اما رو پارس ضمنا تا چندماه آینده حتما تمامی شرکت هادر تمامی شهرها به این شبکه دسترسی کامل خواهند داشت.نقل قول:
تو شهر ما هم فیبرنوری اما رو پارس و جالبتر اینکه مخابرات یکماه بعد از پارس آنلاین تو شهرمون ADSL راه اندازی کرد و تا اون موقع حتی نمیدونستن ADSL چی هست.:31:نقل قول:
نقل قول:
یکم طول میکشه تا ثبت بشه برای منم همینطوری شد
دوستان چقد سر من کلاه رفت همین که رفتم سرویس گرفتم طرح ها شروع شد .........
پارس که معادل ترافیک سرویس ترافیک رایگان میده .....
شاتل هم اگه سرویس یک ساله بگیری یه سرویس یک ساله هم رایگان میده واقعا اشتباه کردما عجب طرح هایی هم هستن .....
با فروش پارس آنلاین تماس گرفتم
فرمودند : در حال حاضر هیچ شرکتی روی فیبر نوری خدمات ارائه نمیکنند ( البته من ساکن تهران هستم )
والسلام
ما که تو شهرمون هر وقت از مخابرات ایراد میگرفتیم که ADSL بیارین میگفتن چون فیبر نوری نیست نمیتونیم ارائه کنیم.آخرش هم یه نفر نمایندگی پارس آنلاینو تو شهر راه اندازی کرد بعدش یه ماه گذشت و مخابراتم ADSL آورد.
من با سرویس یک مگ دانلودم تو ساعات رایگان خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت تو ساعات رایگان باید زنگ بزنی تا سرعتتو بررسی کنم کسی از دوستان تماس گرفته نتیجه ای گرفته؟
اوه اوه شما وضعت خیلی خرابهنقل قول:
طرح عیدش اینه ؟ کجا نوشته اینو ؟نقل قول:
پارس که معادل ترافیک سرویس ترافیک رایگان میده .....
من رو نوری ام پارس دارمنقل قول:
نقل قول:
منم ندیدم جایی بزنه همچین چیزی رو
دوستان کسی چیزی شنیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرکت پارس آنلاین به متقاضیانی که در بازه زمانی 1390/12/15 تا 1391/01/15 سرویس های ADSL2+ سه ماهه و یا سه ماهه به بالا را خریداری کنند، معادل ترافیک سرویس خریداری شده، ترافیک رایگان به سرویس ایشان اضافه می نماید.
توجه داشته باشید که این طرح مخصوص مشتریان جدیدی است که به تازگی پارس آنلاینی شدن.
برای قدیمیها احتمالا ترافیک رایگان میدن اما با حجم کمتر.
ای لعنتی من 13 هم گرفتم ! می دونستم 2 روز دیرتر اقدام می کردم ! چرا اینقدر دیر طرح شون رو اعلام می کنن !نقل قول:
یک سوال : اگر به نت وصل باشی یکسره و شب هم دانلود کنی تا صبح ساعت 6:55 دیسکانکت کنیم . 6 تا 6:55 رو رایگان حساب می کنه؟
نه . تا 6.45 دقیقه رایگانه . اگر بشه 6.46 از ترافیک ات کم می کنه چه برسه به 6.55 . خیلی دقت کن . این جوری سر خیلی ها کلاه رفته ها:19:نقل قول:
دوست خوبم من هرروز ساعت 6:55 دیس میکنم و 1 مگ هم از من کم نمیکنه این 80 مگ هم به خاطر مصرف روزانه است چون اصلا دیس نکردمنقل قول:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
واسه من 15 روز اضافه کردن و قول دادن 1 ال 4 گیگ دیگه هم عید بزنن به حساب:8:نقل قول:
من هم 6:55 دیسکانکت میشم و چیزی کم نمیکنه.نقل قول:
سرویس 512
دیشب خیلی سرعت خوب بود
آره خدا کنه دوباره کم نشه.نقل قول:
سرویس 1024
اینو که دیده بودمنقل قول:
منظرورم قدیمی ها بود که معلوم نیست چقدر میخوان ترافیک رایگان بدن ! خب مثل آدم بگن دیگه :13:
آره باهاتون موافقم.بعید میدونم بیشتر از دو گیگ به کسی بدن.نقل قول:
البته تا الان فقط یه چیز قطعی شده و اونم اینکه هدیه ی امسالشون هر چقدر هم باشه اصلا با پارسال قابل مقایسه نیست چون ظاهرا اینجور که دوستان با سابقه میگن پارسال کل ایام عید 24 ساعته رایگان بوده.
نقل قول:واسه من این طور نیست . چند باری سرم کلاه رفته . واسه من یکی تا 6.45 جواب میده واسه شما رو نمی دونم . خوش به حالتون که تا 6.55 می دانلودید.نقل قول:
کسی ترافیک رایگان گرفته ؟ پارس نوشته که اضافه میکنه
کی ؟!
برا من 6:18:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
i don't knowنقل قول:
آره پارسال که کلش رایگان بود چه کیفیم داد ...نقل قول:
منم 11 اسفند تمدید کردم البته رزرو هستش چون این یکی هنوز تموم نشده .....نقل قول:
شانس نداریم .
ضمنا من بگم یه شب من 12.30 تا 5 صبح دانلود گذاشته بودم بعدش هرجای این مدیریت سرویسم رو گشتم اصلا رایگانی برام ننداخته بود ؟!!!!!!!!!!!!
رفتم بهشون گفتم حتی مرکز تماس گرفتم فکر کردن من متوجه نیستم آخرش کم آوردن اما آخرشم هیچ کاری نکردن . منم هیچ ..........................
یعنی می شه
از دوستان تهرانی کسی توی مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی سرویس پارس آنلاین گرفته؟
اگر بله ، ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
سلام
دوستان 12:30 به بعد هنوز رایگان هست یا اینکه جدیدا دیگه کنتور میندازه ؟
الان به ماها در بهترین حالت فقط 15 روز مدت اضافی (بابت تمدید اشتراک) و روز اضافه یا ترافیک رایگان (بابت نوروز ) میدن ؟
کاشکی ترافیک دو برابر هم میدادن :D شاتل میده .
وای فکرش رو بکنید مثل نوروز 90 از نو پارس بیاد تمام 13 روز رو رایگان کنه اونم با سرعت تووووووپ
سرعت عید 90 من 24 ساعت روی 240 تا 250 بود ، حالا بگید با چه اشتراکی ؟؟؟:27:
با اشتراک 128 :8::21:
حالا امسال که 256 دارم ببینیم بهتر میشه یا بدتر :20:
کاملا باهات موافقمنقل قول:
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومد. چند وقته متوجه شدم که اینترنتم خیلی بیشتر از چیزی که استفاده میکنم مصرف میشه و سریع تموم میشه واسه همین برنامه نصب کردم که مصرف رو چک کنه. الان متوجه شدم که دیروز 18 ام توی پنل پارس میزان مصرفم رو 550 زده ولی تو برنامه که خودم دارم حدود 200 مگ مصرف داشتم!!!!! دانلود شبانه هم نداشتم اصن.
زنگ زدم تهران گفت باید بری نمایندگی شهرتون پیگیری کنید. کسی میدونه جریان چیه؟ اشتباه شده یا دزدی میکنه پارس؟