چاکرییییم . اره منم بچه خوزستانم کوچیکتم رفیق... :10:نقل قول:
Printable View
چاکرییییم . اره منم بچه خوزستانم کوچیکتم رفیق... :10:نقل قول:
منم خوزستانيم :دي
ای ممد خود فروخته... :دی
من یه هفته نبودم معلوم نیست چی شده... اسم شهر رو هم که عوض کردین.. اینم که گزاشته بودم جای خودم نیستش.. دلم از بازی زده شاید دیگه بازی نکنم:2:
والا مهران و حمید و چندتا دیگه از بچه ها رفتن از این شهر
برا همین فاندر و معاوناش عوض شدن و هر کاری دلشون بخواد می کنن
می گم من یه نقطه ی سفید رنگ توی نقشه دیدم و وقتی روش زدم کوست بود به نام شهر ارواح..اینو قبلن ندیده بودم
این در آپدیت 1.26 ( اگه اشتباه کنم ) اومده ...
مهران و حميد براي چي رفتند ؟
والا بعد از خیانت بهشون در یکی از جنگ های فورت اونا هخم تصمیم گرفتن شهر رو ترک کنننقل قول:
مهران و حميد براي چي رفتند ؟
الان با رفتن اونا و عوض شدن فاندر ها خیلی چیزا عوض شده از قبیل آلی شدن اساسینز!
کلی جون کندم رفتم اونجا تازه هیچی هم نبود،فک کنم سر کاریهنقل قول:
این در آپدیت 1.26 ( اگه اشتباه کنم ) اومده ...
pty اینا کیا هستند دهن منو صاف کردن ایقدر پیام دادن
يعني چي كه خيانت شد و شهر رو ول كردن !! اگه اينجور كه تعريف كردي باشه خيلي مسخره و احمقانه هست !نقل قول:
والا بعد از خیانت بهشون در یکی از جنگ های فورت اونا هخم تصمیم گرفتن شهر رو ترک کنن
الان با رفتن اونا و عوض شدن فاندر ها خیلی چیزا عوض شده از قبیل آلی شدن اساسینز!
مسخره ترش اینه که من دهن خودم رو سرویس کردم تا شهر رو ساختم ایتم هام از شهر اصلی بهتره یکی از بچه ها رو فاندر کرده بودم تا برگردم اقا بازی رو ترک کرده... satofi میشناسینش حتما.. اینم از شانس ما
lolنقل قول:
مسخره ترش اینه که من دهن خودم رو سرویس کردم تا شهر رو ساختم ایتم هام از شهر اصلی بهتره یکی از بچه ها رو فاندر کرده بودم تا برگردم اقا بازی رو ترک کرده... satofi میشناسینش حتما.. اینم از شانس ما
مهدي رو فاندر كردي بعد بازي رو ول كرد ؟؟؟ :دي
من رفتم چقدر اوضاع مسخره شد !
اکانت واسه ما ندارین ؟ :پی
ورلد 9 بخواهی دارم :31:
اوضاعش چطوریه؟ :پینقل قول:
اوضاعش خوبه مثلا دیشب ساعت 2:40 یک فورت medium گرفتیم :21: و الان پوینت شهر شده 207121
که بزودی از اینم می ره بالا :21:
منم میخوام منم میخوام :دینقل قول:
ایول ... دوباره فایندر شدم فکر کردم شهر به فنا رفته... فقط یه بدی هستاونم بچه هان که رفتن از پاسارگاد
فاندر میخواستی به من میگفتی :دی
راستی این PTY یا همون پی پی کیه ؟ ایرانیه؟
2 روز بود داشتم هماهنگی می کردم برا آتاک دادن به فورت و بلااخره آتاک دادم به دو تا فورت بزرگ GALTS و هر دو شون را گرفتیم :31:
و بازم با هماهنگی هایی که کرده بودم و آتاکی که به دو تا فورت داده بودم , تونستیم 2 تا فورت بزرگ دیگه بگیریم :5:
دارم فورت های ورلد 9 را درو می کنم
الان در کل برا دشمنان سیلور 3 تا فورت بزرگ تو دستشون مونده ( در کل 8 تا بود که 5 تاشون را در 4 روز اخیر از دست دادند :21: یکیش را برا REDLIGHT و 4 تاشون را برا سیلور :31: ) که به زودی اون 3 تا فورت بزرگم خواهیم گرفت و بعد استارت می زنم برا فورت های متوسط شون :31:
به سلامتي !
بچه ها من هم اومدم
اسمم arman.fa هست
الان باید چیکار کنم
دنیای ۱۲ هستم
منظور از چه کار کنم چیه ؟ خوب بازی کن !نقل قول:
پست اول راهنما هست می تونی از اون هم استفاده کنی
این کوئست جدید چقدر روده درازه....:31:
آره بابا دهنم سرویس شد تا تموم کنم :31:نقل قول:
من دیر جنبیدم.دیگه نمی تونم رو ارم Maid کلیک کنم.کوئست رو فکر کنم از دست دادم:19:
نه بابا دیر نکردی
برا آی پی های ایرانی اینجوری هست ! فکر کنم مشکل dns اینا دارند و یا باگ اینا داره !
آی پیت را با چیز پی ان عوض کنی درست می شه من خودمم برام نشون نمی داد عوض کردم درست شد
حملههههههههههههههههههه
سعید برا منم برو
والا یکم زیاد وقت میگیره اگه خواستی بزارم خودت برو؟
سلام من تازه عضو شدم
خوش اومدی
کدوم ورلد و یوزر ؟
دوستان کاشکی این بازی فارسی بود من تو ورلد آریزونا با یوزر Molecule2 هستم من یه سوال دارم این بازی مثل بازی های دیگست که وسط سرور ثبت نام کنی ارزش بازی نداره یعنی قدرت دسته اونایی هست که همون روز اول ثبت نام کردن و تو فقط نقش فارم رو بازی میکنی:31:
خوب صبر کنی ورلد جدید باز می شهنقل قول:
ولی بازم اونقدر یهویی ازت جلو می زنند که بازم در همون نقش فارم می شی :31:
سعید ارزش داره کوستش؟؟
به نظر من که به طولانی بودنش نمی صرفه.فقط اگه یکم کوتاه تر بود شاید.
ارزش داره چون ست آخر رقاص را می ده همون چتره ...نقل قول:
آقا یکی هست تو آریزونا با من رفیق شه
سعید بگو چطوریه کجا هست من برم