می شه قیمت دست دوم این قطعات را بگید ممنون می شوم
1پخش پایونر 9550
2 باند پایونر 6975 اصل
3 آمپلی 1200 رنیک 4500 وات
4 2عدد ساب پایونر 310p4
5خازن 5 فارات اسمشو نمی دونم
و.+سیم سیستم؟
می شه قیمت دست دوم این قطعات را بگید ممنون می شوم
1پخش پایونر 9550
2 باند پایونر 6975 اصل
3 آمپلی 1200 رنیک 4500 وات
4 2عدد ساب پایونر 310p4
5خازن 5 فارات اسمشو نمی دونم
و.+سیم سیستم؟
سلام من بین هدیونیت 145 و 153 موندم کدومو بگیرم از طرفی هم صدا هم بلوتوث برام مهمه که 145 بلوتوث نداره:n03:
سلام.دشمن شرمنده باشه هر چقدر دوست داری سوال بپرسید کیه که جواب بده:n08:نقل قول:
اسمت رو هم که ؟آخر نگفتی؟
ببخشید من حواسم نبود فکر کردم اینا کامپ هست. مگه همون 90 واتیا نیست؟
نه من نگفتم با کواکس جالب نمیشه بهتره کامپئننت با ساب نصب بشه. یعنی سیستمی که تو ترکیبش ساب ووفر هست،پیشنهاد میشه دیگه از کواکسیال استفاده نشه.ولی من حس کردم شما از اون ترکیبی که خودتون فرمودید بیشتر احساس رضایت میفرمائید.گفتم همون رو تهیه کنید.
بیشتر چه سبکهائی رو گوش میدید؟سنتون چقدره؟
بیا یه کاری کن.هر چی داری رو رد کن بره برای جلو یه جفت کامپوننت هلیکس با یه آمپ 4 کانال و یه ساب هلیکس بگیر.قدرت بیست درسته به جی بی ال نمیرسه ولی کافیه.در عوض کیفیت خوبی داری.موافقی؟
تقریبا تو یه سطح هستند.اگر بلوتوث میخواهید که خب باید 153 رو تهیه کنید.نقل قول:
به 7056 کن وود هم میتونید فکر کنید به نظر من که کیفیت صداش از آلپاین های جدید بهتره.
قیمت آلپاین رو چند دارید هر دو را؟
153 720تومن و 145 830 تومن کدوم صداش بهتره؟؟؟؟ 148 چطوره در ضمن 153 محصولات 2014 هستند بقیه 2013نقل قول:
کنوود هم نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم
دوستان مراجعه کردم یه سیستم فروشی میخواستم Infinity Kappa 693.9i بگیرم بنده خدا داشت اصلیشم داشت اما میگفت باگارانتی پایونیران؟!!!!!!!!!!!!! :n04::n04:
به نظرتون میشه اصلی باشه اما با گارانتی پایونیران که مال محصولاته پایونیر؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
بعدشم مشاوره خواستم شدیدا توصیه کرد نخرم و به جاش 6975 v2 بردارم میگفت این 693.9iکاپاها جدید دیگه کیفیت گذشته رو اصلا ندارن.
گفت واسه من فرقی نداره هردوتاشو دارم اما کاپا بخری بعد پشیمون میشی الان v2 ارزش داره به کاپاها جدید
سلام عزیزنقل قول:
v2 کیفیتش بیشتره از کاپاست؟؟؟ :n04:
در مورد ورژن های جدید کاپا اصلاع دقیقی ندارم,ولی فکر نکنم آش به اون شوری که طرف خدمتون عرض کرده باشه,که v2 بخواد بهتر باشه.احتمالا پایونیر رو دستش مونده که ازش تعریف کرده وگرنه فروشنده ها هیچوقت نمیگن ماست من تُرشه.
حواست باشه,فکر کنم شانس اوردی داداش...
در مورده گارانتیش چی؟نقل قول:
میشه کاپا با گارانتی پایونیران باشه؟!!!!!!!!!!
من تا حالا نشنیده بودم.
مگه گارانتی کاپا شرکت بازرگانی کیش نیسته؟
با سلام دوستان اگه کسی اطلاعات کاملی داره جواب بده.
راستش برای خرید باند بین چند مدل گیر کردم و چون صدای هیچ کدوم نشنیدم نمیدونم کدوم بردارم؟؟؟
ماشین پراید صندوق دار - پخشم پایونر P5850 شش خروجی - آمپلی فایر : فعلا ندارم اما تا 3 الی 4 ماه اینده یه آمپلی فایر دسته دوم حدود 300 تومن میگیرم. یه سـاب ووفر لوله ای jbl 1214 هزار وات دارم که آمپلی فایر بخرم اونم میبندم.
باندها:
JBL GTO939
infinity -6939i-kappa
hertz - hcx690
لطفا از نظر کیفیت و بیس این سه تارو مقایسه کنید.
دوستان من بیس خوبی میخوام از باند که تا ولم یکم زیاد (35-30) خراب نشه و شفافیت و کیفیت هم داشته باشه صدا
البته گفتم سـاب ووفر لوله jbl 1214 دارم برای بیس کافیه اما فعلا تا چند ماهی که آمپلی فایر ندارم تا سـاب ووفر ببندم.بهدشم موقع سفر یا بعضی وقتا بخاطر شغلم ممکنه سـاب ووفر بردارم و رو سیستم نباشه پس میخوام بیس باندا با آمپلی فایر و بدون سـاب ووفر هم راضی کننده باشه
تشکر.
نقل قول:
سلام
تو شرایط یکسان کاپا کیفیتش از هرتز بیشتره و هرتز بیس بیشتری داره ....
اگر ساب ووفر توی سیستم هست کاپا انتخاب بهتریه ...
شفافیت صدای hcx و کاپا خوبه ولی باید امپلی که در نظر میگیرید هم کیفیت مناسبی داشته باشه ....
اکسسوری هم توی صدای خروجی تاثیر گذاره .... تنظیم خوب هم همینطور ....
موفق باشید/.
سلام
دوستم یه سیستم معمولی میخواد بین ساب کنوود 1000 و جی بی ال 1000 مونده کدومو بگیره هر کدوم کارکرده 100 هزار قیمت داره .
میشه کسی بگه منظور از اکسسوری چیه که تو صدا خروجی تاثیر داره؟
وگارانتی محصولات اصلی هرتز hcx 690 چیه بخوام بگیرم؟
سلامنقل قول:
اکسسوری شامل کابل برق / فیوز/ کابل اسپیکر / کابل rca / اتصالات/ سیم ریموت / کابلشو و .... میشه
استخون بندی سیستم حساب میشه:n02:
گارانتی محصولات هرتز هم "" شرکت ایران هرتز""
ممنون داداشنقل قول:
آیا سوکت برق پشت پخش تو صدا پخش تاثیر داره؟
آخه پخشم پایونیر وقتی خریدم سوکت پشتش نبود اصلی و فابریک خودش 20ت میدادن اما معمولی چینی 7 ت بود.من چینی گرفتم که خوبه بنظرم برق مشکلی نداره پخشم اما میگم شاید اگه اصلی خودش میگرفتم تو کیفیت صدای باندا تاثیر داشت؟؟
دوستان عزیز آقا حمید و حسین عزیز و بقیه اساتید که اسمشون رو نمیشناسم برای تنوع میخوام اسپیکرهای co609 گلیدن رو بفروشم یه اسپیکر دیگه بگیرم چی پیشنهاد میدید؟
صدای با شفافیت و دیتیل بالا میخوام
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
co رو میفروشی به قیمت کارکرد،بعد مجدد مجبوری بری آکشو بگیری...:n08:
نکن این کاررو:n15:
سلام خدمت اساتید :n16:
یه پخش 5850 پایونییر قدیمی اومده دستم (ماشین معامله کرده بودم روش بوده) میخوام بفروشمش.چند میارزه؟
فلش نمیخوره و کنترلم نداره.اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه اینکه اگه ووفر اسپیکر گوشش بریده شه میشه کاریش کرد؟
ولوم که میره بالا کلا رو مخه :n03:
ممنون
خربزه ای؟ 9*6 دیگه ماله شما یکی از بهترین هاست اگه بحث تنوعه 696l jbl یا کاپا 693.11i جز خیلی خوب ها هستنقل قول:
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم من زیاد سر در نمیارم از سیستم صوتی یعنی اهلش نیستم فقط میخام یه جفت باند معمولی بدون آمپ بگیرم که یه صدای با کیفیت با ولوم پایین داشته باشم، ضبط آلپاین 9872 (ایران خودرویی)
پیشنهاد تون چیه؟ kenwood 6934a مناسبه؟ بدون آمپ جواب میده؟
سلامنقل قول:
شاید مدل 2014 رو بگیری بهتر باشه.اگر تصمیم بر خرید تون نهائی شد به من pmبدید من از شرکت سوال کنم. اگر مدل مورد نظرتون رو موجود داشته باشه کمتر براتون تهیه میکنم.البته اگر مایل باشید.
محمد داری اشتباه میکنی.الان تو این بازار هیچ اسپیکری نیست که کیفیت co رو داشته باشه.ولی برای تنوع اگر خواستی کاپا پرفکت بگیر.البته تقلبیش زیاده .متاسفانه من هم نمایندگیش آشنا ندارم وگرنه خودمن برات میگیرفتم.نقل قول:
بازم میگم نفروش co ها رو.
قیمت پخشتون رو متاسفانه ندارم. ولی رابر اسپیکرهاتون تعویض میشه.نقل قول:
میلاد جان خوش آمدید به جمع ما.:n16:نقل قول:
تو اسپیکرهای بدون آمپ تقریبا همه در یه سطح هستند. ولی اگر بتونی جی وی سی 7158 گیر بیاری اسپیکر خوبیه.ولی من پیشنهاد میکنم بعدا براش آمپلیفایر هم تهیه کنید. تو کیفیت صدا موثر هستش.
این مدل کن وود رو من نشنیدم صداش رو.ولی کن وود هم اسپیکرهاش غیر از 718 بد نبودن.
اره والانقل قول:
تا جایی که دیدم شرکت کیش ایران گارانتی اینفینتی رو به عهده داره :n13:
خیلی ممنون جناب( گزینه تشکر را پیدا نکردم :n02: )نقل قول:
فرمودید اسپیکر های بدون آمپ یعنی مثلا همین کنوود 6934a اگه بعدا آمپ خریدم نمیشه بهش وصل کرد؟؟
سلام ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم
باندای ماشین پایونییر هست ، یکیش صدا میشه وقتی که صدا رو زیاد میکنم
مشکلش از چیه ؟؟؟ به نظر از صفحه ( تلخ :n13: ) هست
میشه کاریش کرد ؟؟؟
دوستان کسی آمار نداره اینو ؟نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
میگم حالا ارزش داره عوض کنم رابروشو !؟ آخه یه اسپیکر معمولیه
چقد خرجشه؟
صداش مث قبل میشه عایا؟
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
چرا میتونید به آمپ هم متصل کنید.بهتر هم هست ولی اجباری نیست.
برخی اسپیکرها به خاطر ساختار طراحیشون و متریال مورد استفاده حتما باید با آمپلیفایر درایو گردند.در کل شما یه آمپلیفایر 60-80 واتی میتوانید در آینده براش تهیه نمائید.
دوست عزیز من که شخصا هیچ چیز از سوالتون متوجه نشدمنقل قول:
لطفا بیشتر و بهتر مشکل روتوضیح بدید.
اگر اسپیکر ارزشنمدی نیست نه هزینه نکن. ارزش نداره. نمیدوننم چقدر هزینه اش میشه چون باید متخصصش ببینه و قیمت بده.نقل قول:
منظورم از تلخ ، صفحه ی بند این بود : نمیونم بهش چی میگن :n02:نقل قول:
دوست عزیز من که شخصا هیچ چیز از سوالتون متوجه نشدم
لطفا بیشتر و بهتر مشکل روتوضیح بدید.
صداشم مثل این میمونه که باند جاش لق باشه و تکون بخوره
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
درود حمید جان.
من ی جفت کامپونت AKAI خونه دارم و تو باکس داخل خونه ازش استفاده میکنم که صدای فوق العاده شفاف و بیس خیلی خوبی داره.(شیشه هارو میلرزونه قشنگ).
وسوسه شدم که رو ماشین نصبشون کنم .از باکس درشون اوردم دوباره وصل کردم به امپیلی که خورد تو ذوقم (صدا باند پاره میداد)
دوباره انداختم تو باکسش صداش درست شد.
ینی بره رو تاقچه صداش درست میشه؟
اصلا به نظرت درسته کواک هارو در بیارم و اینارو بندازم؟
130wat max داره
80wat nom فک کنم
6 اهم هم هست
اینم عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اسمش dust cap هست.یعنی داست کپ الان در آمده از جاش؟
ارادت دارم.نقل قول:
این درایورها مخصوص باکس هستند.نه تنها از نظر امپدانس قابل استفاده تو خودرو نیستند بلکه از نظر ساختار و طراحی نیز تو ماشین صدای خوبی نخواهید گرفت. باید تو باکس خودش نصب بشه.
حتی اگه داخل کیک پنل هم قرار بگیره جواب نمیده؟ :n03:نقل قول:
همینطوری با باکسش گذاشتم صندق و وصلش کردم به ضبط ماشین صداش خوب بود.
سلام به تمام اساتيد
من روي مزدا نيو سيستم آلپاين بستم كه شامل:
ضبط آلپاين D511E ، دو عدد آمپيلي PDX-M12 , دو عدد آمپيلي PDX-F6 , يك عدد پروسسور H800 , سه جفت كامپوننت type x17 Pro , دو عدد ساب type-x 10 و. يك عدد سنتر 05DC
ولي تا الان كسي نتونسته اين سيستم تنظيم كنه. مي خواستم بدونم كسي هست كه كسي و جايي بشناسه كه اين سيستم تنظيم كنه واقعا ممنون مي شم كسي راهنمايي كنه
سلام
کسی اطلاعی در مورد پخشهای primier و booster داره ؟
چون با توجه به قیمتشون خیلی امکانات بالایی داره
خروجی 65 وات - پخش فیلم - dvd - صفحه نمایش 3.8 اینچی و از این جینگولکا
اگه کسی تجربشو داره بگه
ممنون میشم
سلام
اهالی فن لطف کنید منو راهنمایی کنید . به سوالاتم جواب بدین . تشکر میکنم . یکم سوالام زیاده.
(اگر پستمو نقل قول کنید و جلوی سوالاتم با قرمز جواب بدید ممنون میشم.)
سوال یک :
- میخواستم بدونم برای سه جفت باند ؟
- دو جفت باند ؟
- یک جفت باند و یک ساب ؟
به چند جفت خروجی برای پخشمون نیاز داریم ؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. .............................................
سوال دوم :
کدوم سیستم زیر صدای بلند تر و ببا بیس بیشتری میده (به ترتیب بگید)
سیستم 1 : دو جفت 718EX
سیستم 2 : یک جفت باند 7100 کنوود
سیستم 3 : دو جفت Pioneer TS-A6995S
.................................................. ..................
سوال 3 :
کسی که پخش چینی ازا ین تصویری داره که یک جفت خروجی داره و میخواد فقط یک جفت باند مثلا 7100 ببنده مشکلی پیش نمیاد ؟
.................................................. ..................
سوال 4 :
میشه پخش که دو جفت خروجی داره . یک جفتشو یک باند امپلی خور ببندی و اون جفت دیگر رو مستقیا وصل کنی به یک باند بدون امپلی خور ؟
...............................
سوال 5 :
من که از صدای بلند و با بیس مناسب خوشم میاد کدوم ترکیب بهتره برای من
یک جفت باند و یک سب.
دو جفت باند .
یک جفت باند بسیار قوی .
شرمنده سوالاتم کنکورم:n02: زیاد شد . با نقل قول جواب بدید ممنون میشم .
سلامنقل قول:
سلام
اسمش dust cap هست.یعنی داست کپ الان در آمده از جاش؟
در نیومده ولی احساس میکنم صدا میتونه از اون باشه ، چون پیچ ها سفته و باند سر جاش محکمه
فکر نکن اینطوری بشه منظورمو برسونم
باید ببرم نشون بدم :n02:
ممنون از شما :n16:
دوستان سلام
من میخوام یه هدیونیت برای تیبا بخرم که بلوتوث داشته باشه. یه مدل ناکامیچی (NA87) دیدم که فروشنده میگفت ژاپنیه و قیمتش حدود 250 تا 300 هست، اپتیک سی دی نداره فقط فلاش و اس دی کارت میخوره. کار منو راه میندازه. اما میخواستم نظر شما رو بپرسم که اولا از نظر کیفیت مناسبه؟ دوما آیا گزینه مناسب تری هست؟
سلام
دوستان ماشین من پراید هست به نظر شما این سیستم و اسپیکر خوبه که بعدا قصد تعویض ماشینو داشتم سیستمو برای ماشین بعدی بردارم
Pioneer DEH-X9650SD
hertz - hcx690
دوستان یه آمپ خوبم 150 تا 250 برای این سیستم پیشنهاد بدید آمپ 2 کانال کافیه کلا نمیخام از 1 تومن بیشتر بشه
بعد دوستان اگه درباره سیم کشی مواشینم یه توضیح بدن ممنون میشم چون دوستم حدود 700 سیستم بست گفت 80 تومن سیم کشیش شد
دوستان یه چیز دیگه ای که خیلی برام مهمه
hertz - hcx690 قیمتش حدود 350 هست و قدرت 260 وات
Infinity 693.9i Kappa قیمتش 300 هست و قدرت 660 وات
JBL T696L ليميتد معروف به " جی بی ال سنگی " قیمت 400 قدرت 600 وات
علت اینکه hertz - hcx690 قدرتش خیلی کمتره چرا قیمتی در رده اینفینیتی و جی بی داره ؟
آقا دو تا سوال کوتاه
1 - میخوام کواکسیال هرتز hcx690 بخرم . شهر خودمون نیست. مشهد آشنا دارم اما وارد نیستن.بگم دقیقا از کجای مشهد و چه مغازه معتبری بگیرن که قلابی بهشون ندن و اصلی باشه؟
2 - ماشینم پراید صندوق دار مدل 78 می باشد. سیم کشی ماشین همون فابریک خودشه خیلی بد نیست اما فکر میکنم سیماش قدیمیه و ممکن ضعیف باشه برای این مدل باند که گفتم.
آیا بنظرتون لازمه برای گرفتن کیفیت بهتری از باندای جدید , عوض کنم سیم جدید از پخش تا باندای عقب بکشم ؟ ( آمپلی هم تا 2 ماه آینده بودجه برسه تا300 میگیرم. )
با سلام خدمت دوستان عزیز:n12: مخصوصا حمید آقای عزیز :n16:
شرمنده چند وقتی سرم خیلی شلوغ بود نتونستم سری بزنم به پی سی
دوستان بنده قصد خرید یک ساب باکس گرند زیرو و یک دستگاه آمپیلی رو از یکی از دوستان دارم.
ساب باکس و آمپ دست دوم و دارای جعبه هستند.
ساب باکس گرند زیرو مدل spl 1200 w با باکس کارخانه خیـــــــــــــلی شیک و با کیفیت هست
آمپیلی فایر هم مدل spl 4000 w 1 ohm
هم ساب باکس هم آمپ سالم و به شرط هستند
به نظر شما دوستان این اقلام (ساب و باکس و آمپ) چقدر میارزن؟
لطقا راهنمایی کنید
بـــــــــــــــا تشکر از همگی :n16::n16::n16::n16:
سلام دوستان اهل فن، من ۹۴۵۰ پایونیر داشتم فروختم یه ضبط بلوتوث دار میخوام کدام بهتره bt۹۵۵۰ یا ۹۶۵۰btیا کنوود ممنون از راهنمایی شما
سلامنقل قول:
ممکنه توئ کیک پنل کمی صدا بهتر بشه ولی بهترین Performance رو زمانی میتونید ازش بگیرید که داخل باکس خودش نصب بشه.
هر دو کالا فیک هستند.پیشنهاد نمیکنم تهیه نمائید.نقل قول:
ناکامیچی کلا فیکه.ژاپن:n04::n04::n04:؟!!!حتما شوخی کرده باهتون.:n08:نقل قول:
ناکامیچی حدود 7 ساله که برندش رو فروخته.
پخش رو 7056 کن وود بگیرید.نقل قول:
روی هرتز نظری ندارم.براش آمپ دو کانال 5602 پایونیر تهیه نمائید.
در مورد سیمکشی اگر پک برق کامل تهیه نمائید که الان بهترین استریت وایرز هست 4 گیج قیمتش حدود 150 البته کابل اسپیکر رو باید جداگانه تهیه نمائید اونم جنس خوب و استانداردش از متری 7 تومن تا 9.5 هست.
در ارتباط با مقایسه قیمتی بین هرتز و اینفینیتی و جی بی ال هم بر میگرده به سیاست شرکتهای وارد کننده آنها.ضمنا توانهائی که فرمودید توان ماکزیمم هست که به کار ما نمیاد. ما به توان RMS کار داریم.
در مورد سوال اولتون من نمیدونم مشهد نمایندگی برند هرتز رو داره یا خیر.باید از طریق سایتشون سوال نمائید که تو مشهید نمایندگی دارند یا خیر.نقل قول:
درر موردسوال دوم حتما و 100% باید کابل اسپیکر خوب با ضخامت 2*2.5 تهیه نمائید.
به به آقا مجتبی گل.دلمون براتون تنگ شده بود.نقل قول:
مجتبی جان قیمت رو نمیشه همینجوری گفت. باید آکبندش رو سوال کنی بین 20-30% بسته به تمیزی و کارکردش ازشون کم کنی.
متاسفانه من از قیمتهای گرند اصلا اطلاعی ندارم.شرمندم.
سلامنقل قول:
سری 9 پایونیر هم خوبه ولی به نظر من 7056 کن وود با توجه به امکاناتی که داره کیفیت صدای مطلوبتری داره.
سلامنقل قول:
پاسخ سوال یک:
به طور کلی برای هر یک جفت اسپیکر قابل نصب با آمپلیفایر نیاز به یک جفت کانال آمپلیفایر داریم.
تبصره:در برخی موارد برای ساب ووفرها از بریج نمودن دو کانال در آمپلیفایرهای غیر مونو(دو کانال یا 4 کانال) نیز میتوان استفاده نمود.
=============================
پاسخ سوال دوم:
متاسفانه نمیشه دقیق نظر داد.چون رسیدن به SPL بالا رابطه مستقیم دارد با:
1-برق قوی و پایدار
2-توان واقعی خروجی آمپلیفایر
3-اکسسوری مناسب و استاندارد
4-در حالت تئوری با افزودن هر Cone Area میزان 3dB به حجم صدا افزایش پیدا میکند.لذا دو جفت اسپیکر (هم نام و هم مدل)از یک جفت اسپیکر میزان صدای بیشتری تولید میکند.
=============================
پاسخ سوال سوم:
سوالتون کلی هست.منظور چه مشکلی هست؟مشکل برای پخش پیش نیاد؟
مشکل برای اسپیکر پیش نیاید؟
ولی به طور کلی اگر یک جفت خروجی کابل RCA داره برای نصب به یک آمپلیفایر دو کانال و در نهایت یک جفت اسپیکر کن وود 7100 مناسب هست.
تبصره:استفاده از پخشهای چینی به خاطر کیفیت پائین متریال مصرفی و همچنین کیفیت پائین صدا و تصویر پیشنهاد نمیشود.
============================
پاسخ سوال چهارم:
خیر،اصلا نمیشود این کار رو انجام داد.
منظور از خروجی در پخشها خروجی کابل RCA یا هست. پخشهائی که این خروجی رو دارا هستند باید حتما خروجی پخش رو به ورودی آمپلیفایر قدرت متصل نمایند.این خروجی به شکل جک یا فیش هستند و به هیچ عنوان نمیشود مستقیم به اسپیکر متصل گردند.
===========================
پاسخ سوال پنجم:
به نظر من شما باید از ترکیب دو جفت کامپوننت حد اقل 100 واتی و یک ساب 400 وات تا 1000 وات داخل کابینت مناسب بهره ببرید.
تبصره:استفاده از اکسسوری مناسب +کابل اسپیکر مرغوب+آمپلیفایرهای مجزا برای کامپوننتها و ساب ووفر الزامی میباشد.
در صورت اینکه جمع توان RMS به 1000 وات برسد انجام BIG3 داخل موتور الزامی میباشد.
در خدمتم.