5 سال پیش کباب خوردم خوب بود الان نمیدونم :n02:نقل قول:
یه دوهفته ای میشه که سرعت دانلود خوب شده قبلا سرعت روی 40 یا 50 بودنقل قول:
512 نامحدود مرکز3
من از همین سروی که داری دانلود میکنید سرعتم رو60 هست پشتیبانی هم یه مشت حرف الکی تحویل میده
Printable View
5 سال پیش کباب خوردم خوب بود الان نمیدونم :n02:نقل قول:
یه دوهفته ای میشه که سرعت دانلود خوب شده قبلا سرعت روی 40 یا 50 بودنقل قول:
512 نامحدود مرکز3
من از همین سروی که داری دانلود میکنید سرعتم رو60 هست پشتیبانی هم یه مشت حرف الکی تحویل میده
من آدم شکموئی هستم , رستوران هم زیاد میرم اینور اونور , به نظر من رستوران خوب اونیه که کیفیت غذاش رو همیشه در یک سطح خوب نگه داره , نه یه روز گوشت نرم بده که تو دهن آب بشه و یه روز گوشتش رو با اره هم نشه نصف کرد.نقل قول:
این تجربه رستورانی من بود
من بهترین جایی که رفتم ( عمو خسرو ) بوده:n08:نقل قول:
یه موقع واسه تست اینکه اینترنت قطعه یا نه Google رو باز می کردیم الآن که دیگه گوگل ترکید.
C:\Users\OMID>ping google.com -n 20اگه جیمیل هم باز بشه با هزار راز و نیاز و دعا و چند ساعتی منتظر موندن، اتچ ها باز نمیشن...:n28:
Pinging google.com [173.194.41.71] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
...ادامه دارد....
یه موتور جست و جوی درست حسابی هم که نداریم خودمون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بتستید، جالبه :n27:
من هزار تومن دانای علی نذر کردم. همه سایتها راحت باز میشه و مشکلی ندارم:n02:
:n02: خوش به حالت، ما که رشت نیستیم چه کنیم ؟ :n13:نقل قول:
آخه بستگی داره کدوم رستوران بهت بچسبهنقل قول:
من فعلا همین مخابرات جوجه بهم چسبیده (( در زمینه دانلود ))
مخابرات جوجه برگرفته از اکبر جوجه :n02:
میگم چطوره تاپیک بهترین سرویس چلو وجوجه کبابی استان گیلان رو بزنیم چون با این کلاس گذشتنا که سرعت دانلود من بیشتر از توئه و دلت بسوزه و این حرفا..شکممون سیر نمیشه:n02:
در هر صورت بازم فعلا 2020 خیلی از اندیشه جلوترهنقل قول:
چون 256 نامحدود اندیشه رو 28000 میدی اما حداکثر سرعتی که میده 60 تا 80 هست، اما این 2020 رو شما 2400 میدی و 120-130 تا میده!
در حال حاضر بهترین جایگزین برا گوگل bing.com هست:n18:نقل قول:
اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشم رو کور کردن!
اومدن پینگ رو درست کنن زدن دهن سرعت رو سرویس کردن!
البته همچنان معتقدم که 80% به خاطر انتخابات در پیش رو هست :n01:
به نظر من بیشتر بخاطر سیستم ف یلترینگ جدید هست...و ملی شدن اینترنتنقل قول:
موافقمنقل قول:
بعد از انتخابات برمیگرده سرجاش :n06:
فقط الان مشکل اینجاست بیشتر از 1 ماه باید عذاب بکشیم :n27:
فقط 1 ماه نا قابل؟نقل قول:
اگه مثل سال 88 نشه آخر تیر ماه اگه خدانکنه که اونجوری بشه که کلا یه 4 ماهی کلا قطع هستیم
دوست گلم ربطی به اینترنت ملی نداره آخه! با اینترنت ملی فقط می خوان اطلاعات خودشون (اطلاعات سری کشور) امن بمونه؛ مثلا اطلاعاتی سری یی درباره نیروگاه هسته ایی می خوان بفرستن تهران از طریق اینترنت بخوان بفرستند بدون اینترنت ملی و در حالت عادی اول ارسال میشه میره به سرور های خارجی و بعد دوباره بر میگرده میاد میره تهران و تو این مسیر چه بسا ممکنه هـ*ـک هم بشه!!نقل قول:
اما وقتی اینترنت ملی راه بیوفته، چون سرور هاشون دیگه داخل کشور قرار داره این مزیت ها رو داره:
1) خب دیگه چون سرور هاشون داخل کشور قرار می گیره دیگه به راحتی و بدون هیچ گونه ترسی و به صورت امن می تونن اطلاعات سریشون رو منتل کنند
2)اولا با منتقل شدن به مرور زمان سرور سایت های ایرانی به داخل کشور اولا که هزینه پهنای باندی که می خوان بخرند خیلی کمتر میشه
دوما سایت های ایرانی خیلی سریع تر باز میشن
3)با اینترنت ملی می تونن تلوزیون اینترنتی رو راه بندازن، یعنی چی؟ یعنی اینکه شما با وصل کردن یه کابل lan به پشت تلوزیونتون می تونید بدون هیچ آنتنی شبکه های تلوزیون رو از طریق اینترنت مشاهده کنید
4) از همه این ها مهم تر وابستگی اینترنتی ما به کشور های دیگه کم میشه!
مثلا فکر کن یه زمانی انقدر تحریم ها زیاد بشه که حتی بیان اینترنت رو بل کل روی ما قطع کنند! خب فکر کنم پیشگیری بهتر از درمان باشه! وقتی کشور برا خودش اینترنت مستقلی داشته باشه حالا اگه یه روزی هم رسید که اونجوری شد نخوایم بلند بشیم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم!
در ضمن لحاظ کنم، بنده عضو هیچ ارگانی و چیزی نیستم، فقط از این همه شایعه و بی تدبیری خسته شدم :n02:
اگه آدم به صورت منطقی و با عقل و درایت خودش به این موضوع فکر کنه می فهمه که در حال حاضر وقتی که کشور ما این همه وابستگی به اینترنت جهانی داره این جمله که اینترنت ملی بیاد اینترنت جهانی رو قطع می کنند واقعا کودکانه هست :n23:
با حرفتون موافقم ولی امیدوارم وقتی شبکه ملی اطلاعات افتتاح بشه سرعت اینترنت جهانی مثل الآن باشه. حالا زیاد نمیشه دیگه کم نشه در حد 128 کیلوبیت. چون هنوز خیلی اطلاعات و فایل های آموزشی هست که تو فضای اینترنت جهانی هست و باید از همون طریق گرفته بشه. یه مشکل دیگه ای هم که تو کشور ما وجود داره اینه که (البته به نظر من) نشر اطلاعات تو کشور ما کم هست. منظورم اینه که شخصی که یه فایل خوبی داره نسبت به جهان اگه در نظر بگیریم به نظر نسبت نشرش تو ایران به نسبت جهانی کمتره. حالا به خاطر سرعت کم اینترنته یا ضریب پوشش کم اینترنته و یا شاید هم عدم علاقه به نشر اطلاعات هست که تو ایران شخص علاقه نداره این کار رو بکنه.نقل قول:
مشکل دیگه ای که در مورد شبکه ملی اطلاعات هست اینه که مطمئناً اوایل برای راه اندازی سیستم یه سری باگ هایی سیستم داره که تا رفع بشه مدتی طول می کشه و این ممکنه باعث اختلال استفاده از اینترنت بشه. ولی مهمترین مزیت شبکه ملی اطلاعات همون آی پی تی وی و سرعت انتقال بالای تصویر هست که تو خیلی از موارد می تونه کمک کنه. کنفرانس تصویری و ... .
خخخخخخ :n02::n08:نقل قول:
واقعا که اصن اندیشه به جای این همه خرج کردن اگه عاقل بود الان وضعش این نبود که همه جمع کنن برن :n08::n08:
اندیشه حتی سرعت محدود نامحدود فرق میزاشت یعنی خون دوستان داخل رشت از کل استان رنگین تره؟؟؟؟ نه خدایی ؟:n24:
وقتی بهشون میگفتم که دوستم تو رشت داره با سرعت X داره دانلود می کنه بعد ما چرا نمی تونیم دانلود کنم میدونی چی میگفت؟ میگفتن که پهانی باند واسه شهر شما کم نمی تونیم افزایش سرعت بدیم :n24:ولی الان چی مخابرات خیلی راحت تا سرعت N هم به آدم میده ولی نصف قیمت اندیشه
درسته شاید قیمت اندیشه کمی زیاد باشه اما از نظر امنیت اندیشه امن تره درضمن شما میدونید مخابرات الان دسته کیه ؟ میدونید کدوم ارگان داره ادارش میکنه ؟
بیخیال برین از همیون مخابرات دانلود کنین واسه شما بهتره وقت بخیر
بله کی می خواد باشه ؟؟ الان همه شرکت ها زیر دستش هستنقل قول:
نمونه همین مبین نت دست کی هست اینم دست همون هست
امنیت؟؟؟ شما چه جوری امنیت اطلاعات اندیشه تائید می کنید؟ تمام شرکت های پپ زیر نظر همینا هستن نمیزارن یه آب بخورن بعد شما میگی
همچین میگید امنیت هرکی ندودنه انگار داشتیم از اندیشه ssl می گرفتیم
دوست عزیز شما کارمند اندیشه هستی؟شما که میگی مخابرات میدونی دسته کیه مگه اندیشه دست کیه؟اندیشه خودش نماینده مخابرات هست و داره پورت مخابرات میفروشه.فقط پشتیبانی میکنه همین.وگرنه ضحی کیش هم یک شرکت هست مانند اندیشه که فقط داره پشتیبانی میکنه.همه این ها زیر مجموع مخابرات هستند هیچ فرقی هم با هم نمیکنن.یکم دارید یک حرفی را میزنید قبل از حرف زدن اطلاعات جمع اوری کنید.اندیشه سبز خزر حدود 1 سال هست دیگه نماینده مخابرات هست و پورت مخابرات ایران را میفروشه.از پینگ های speed تست هم کاملا نمایان است .بنده هم از زمانی که تغییرات دادن سرعت ها را کم کردن خیلی رازی هستم چون سرعت الان برای 512 نامحدود حدود 70 تا 80 است.پینگ هم خیلی خوب شده.و سرعت باز کردن صفحه عالی شد.اگر دوستانی که ضحی کیش دارند برعکس بنده نظر دارند لطفا اعلام کنند.نقل قول:
الان تمام شرکت دسته همونی هست که برای خدمت فقط بهمن و اسفند نیرو میگیره.نقل قول:
ما به اینا چیکار داریم فقط سرعت برامون مهمه.الان مخابرات داره اینجوریی پیش میره بیشتر شرکت های متوسط باید برن کنار فقط شاید آسیاتک و شاتل بمونن و مخابرات.
مخابرات باید پهنای باند بالایی داشته باشه به خاطر همون که خودت میدونی .......
یعنی دولت میاد به شرکت خصوصی پهنای باند میده که مشترکاش بالا بره حالا سره خودش کلاه بره.
پهنای باند دست خود مخابرات ایران هست فقط اسمش رو عوض کردن(زیرساخت)
سهم اون ارگان از سهم مردم یزد که سهامدار مخابرات هستند کمترهنقل قول:
دوستان اگه سرعت براتون مهمه من نوین نت داشتم و سرعتش عالی بود . حتی سرعتش به ندرت نوسان داشت چه برسه به قطعی.
امنیت ؟ !!!!!!!!!!!!نقل قول:
هرکی ندونه فکر میکنه داری بم**ب ا**تم میسازی !!!!! :n19:
بعدشم
اندیشه خودش 1 سال هست که داره پورت مخابرات میفروشه
همین ضحی کیش هم فقط داره پورت میفروشه و در واقع فقط ارائه کننده هست
اندیشه و ضحی کیش و یا هرشرکت دیگه فقط تو مزائده پورت مخابرات رو خریدن و دارن پورت رو ارائه میدن
هر 2 تا شرکت از ریشه یکی هستن
حالا بر فرض اندیشه از مخابرات نباشه و امنیت داشته باشه
شما فکر میکنی فقط پورت مخابرات نا امن هست ؟؟ یعنی بقیه شرکت ها همشون مستقیم از خارج کشور پهنای باند خریداری میکنن و هیچکس باهاشون کاری نداره ؟؟
برادر من چه خصوصی چه دولتی هیچ فرقی نداره
همه دارن از یه چشمه آب میخورن
فقط فرقش اینه اسمشون عوض شده
همون طور که میدونید چند روزی هست که چند روزی هست که سرعت سرویسای مخابرات افت کرده و همینطور که یکی از دوستان با پشتیبانی صحبت کرد گفتن که میخوان پهنای باند رو افزایش بدن به نظر شما احتمالش هست که مث مازندران سرویس ها رو بالاتر ببندن و مثلا سرعت به 200-300 برسه؟
سرویس 512 نامحدود دارم دوستانی که 256 نامحدود دارن بگن که سرعت دانلودش چنده؟(الان که با70 دانلود میکنم )
256 نامحدود از 20-40 نوسان دارهنقل قول:
منم زنگ زدم همینو گفتنقل قول:
و احتمال داره سرعت افزایش پیدا کنه
در مورد مازندران
سرعت مازندران به این دلیل بالاست که مثل اینکه محدود کردن رو بلد نیستن (( از یکی از دوستان تاپیک مازندران پرسیدم ))
چون سرعت بین 100 تا 400 نوسان داره
ولی تو گیلان سرعت رو محدود میکنن
چون اگه قرار بود محدود نکنن الان باید سرعت250 رو داشته باشیم چون پورت رو 2 مگ بسته شده
ولی هیچوفت همچین سرعتی نداریم چون محدودیت داره
256 نامحدود سرعت 35 :n23::n28:نقل قول:
محدود که بلندندنقل قول:
مثلا اون موقعی که نامحدود گذاشتن به جای این که نامحدود ها رو سرعتشون رو پایین بیارن محدود ها رو پایین اوردن جوری شده بود که محدود سرعت کمتری از نامحدود داشت:n02:
الان اوردنش یکسان کردنش
منظورم این بود کلا زیاد تو این کارها دخالت نمیکنن :n02:نقل قول:
ولی گیلان این شکلی نیست
من حدود 1.5 سال پورت خود اندیشه و 7 ماه پورت مخابرات از اندیشه و الان هم حدود 1 ماه پورت مخابرات ضحی کیش دارم و پورتم همیشه رو 2 مگ هست :n02:
بازم واسه شما سرعتش بیشتره یه ذره دلخوشی دارید :n02:
خودشون میگن که بعد از تهران مازندران بیشترین نفوذ رو داره.گفتن که اومدن پهنای باند رو اتوماتیک کردن که به هر استان که ضریب اشتراک بیشتری داره پهنای باند به همون استان برهنقل قول:
اگه محدود کردن رو خوب بلد بودند که پشتیبانیشون هم خوب میشد.
به نظر من مخابرات مازندران با خودش اینطور فکر میکنه که پهنای باند که داریم به مشترک ها هم سخت گیری نمیکنیم چون این کار به نفع خودشونه با اینکار هم مشترک جمع میکنن هم امتیاز خودشون بالا میره دیگه محدود نمکینن:n02:
مازندران کلا بحثش جداست :n08:
چون من یه مدت اونجا بودم شاتل سرویس داشتم خطوط 1مگ محدود سرعت تا 450 هم می رسید :n25:
دانلود کنید لذت ببرید از ما گفتن بود نمیخواستم اینو بگم من کارمند اندیشه هستم اگر دوست ندارید کسی بیاد در خونتون از مخابرات نت نگیرید مخابرات سیستم مانیتورینگ داره ذیگه خود دانید باوووووو
اصلا مگه مخابرات خودش داره پورت میفروشه که شما هی میگید مخابرات مخابرات ؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
پورت مخابرات رو بقیه شرکت ها ارائه میدن
اندیشه خودش داره پورت مخابرات میفروشه !!!!!!!!!!!!!!
:n18:
شما چند تا مشتری های خودتان را تو این چند ماه از دست دادی ؟100 تا ؟200 تا؟300تا؟400تا؟500تا.........../دوست عزیز دارم بهت میگم خود اندیشه از پورت مخابرات استفاده میکنه بعد یوزر های اندیشه مانیتور نمیشه ولی ضحی کیش مانیتور میشه؟.رقابت سالم هم خوب چیزی هست.چرا به جای این دلایل الکی سرعت ها را زیاد نمیکنید؟شما در نظر داشته باشید که ضحی کیش تو گیلان با 2 برابر کردن سرعت ها نسبت به اندیشه تمام مشتری ها را جذب کرد اگر سرعت ها را مانند مازندران بکنه که اندیشه با خاک یکسان میشه.نقل قول:
ما خودمون میدونیم که مخابرات کنترل میکنه اینکه گفتن نداره:n02:
من که دائم تو سایت های ایرانی هستم وف-ی-س-ب-ک و ی-و-ت-ی-و نمیرم.
مخابرات هم که نت ملی رو شروع کنه سرعت داخلی بیشتر از این میشه به نفع منه شاید خصوصی ها قیمتشون رو بالا بکشن یا سرعت کافی رو ندن
همین مخابرات رو عشقه.....................
مخصوصا تو استان ما
اینم به خاطر دوستان البته سرعت افتضاحه الان....فردا یه دونه بهتر رو برتون میزارم تا به سرعت شما اثر کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما که حرفه ای هستید میدونید اکثر سایت ها و انجمن های پارسی زبان دست و حسابی در خارج ازنقل قول:
ایران میزبانی میشن .
مگه اینکه منظورتون سایت های خبر گذاری فارسی دولتی و ... باشه .
من اوایل زیاد دانلود میکردم ولی الان همون تو سایت خبری میرم مخابرات.فناوری اطلاعات......نقل قول:
و همین چیزا
البته مثلا برای دانلود از سایت راسخون که سرعتش بالاست استفاده میکنم.خیلی کم استفاده میکنم
طمعی که اندیشه کرد هیچ شرکت دیگه ایی انجام نداده و الانم داره حسابی چوبشو می خوره , کسی که می خواد انحصار طلبی کنه وضعیتش از این بهتر نمیشه
همین مازندران یه سر بزنید انواع isp ها هستن از پیشگامان کویر یزد بگیر تا شاتل و پارس و... چیزی به نام انحصار وجود نداره
بچه ها البته بعیده ها کارمند اندیشه باشه :n17::n25:
آخه کارمندهای اندیشه که اینقد سطح پایین حرف نمیزنن باقلاقاتوق و چلوکجاب :n08:
من از فروردین 90 تا مرداد 91 از اندیشه پورت داشتم (( حدود 17 ماه )) پورت خود اندیشه منظورم هستنقل قول:
تو این مدت راضی بودم
که نمیدونم چی شد تعرفه هر گیگ اضافه رو که فکر کنم 2500 بود رو یه شبه درست کرد 3700 (( یه شبه 50 درصد کشید رو قیمت ))
تو این حرکت انتحاری نشون داد که اون اوایل داشت خوب کار میکرد فقط واسه جذب مشتری بود
چنتا حرکت مشتری جذب کن هم زد
نگرفتن هزینه نصب
باز گذاشتن صفحه کاربری شارژ برای شارژ تا پورت 512 (( در حالی که اون موقع شرکت هایی مثل دامون فکر کنم نمیشد همچین کاری کرد و تو ارائه مدرک سخت گیر بودن ))
و ارزون گرفتن هر گیگ شارژ به قیمت 2 یا 2500 (( دقیق یادم نیست ))
اون موقع که میخواستم adsl یگیرم اندیشه خوب بود و خیلی ها ازش تعریف میکردن
ولی الان اصلا این شکلی نیست
هر گیگ ترافیک رو گرون کرده و با ارائه پورت مخابرات کیفیت پورتاش اومده پایین
سرعت نامحدود رو هم که ارائه میداد خیلی پایین و گرون بود
256 نامحدود رو 28 تومان میداد که سرعت حداکثر 60 بود
ولی ضحی کیش 256 نامحدود رو 15 تومان ارائه میده با سرعت 120 (( نصف قیمت 2 برابر سرعت -- حدودا میشه 4 برابر برتری ))
512 نامحدود اندیشه 140 هزار تومان قیمتش هست
ولی ضحی کیش 24 تومان ارائه میده
اندیشه اصلا پورت 2 مگ نداره ولی ضحی کیش دارد
کلا اندیشه دیگه اون اندیشه سابق نیست
اگه هم باشه دیگه نمیتونه با اون سیاست و قیمت رقابت کنه
دقیقا این قیمت هایی که میگد یادم هست خودم از 87 تا همین 1 ماه پیش پورت خودشون داشتم
اندیشه دیگه نمی تونه کاهش قیمت بده و یا افزایش سرعت داشته باشه الان تو خیلی از شهرها دفتر و کارمند حقوق کارمند ها و... کلی میشه و حتما باید افزایش قیمت بدن
ولی مخابرات چون یه دفتر مرکزی تو رشت داره کمتر به همچین مشکلی بر می خوره و به همین خاطره که این جور شرکت ها دوام نمیارن
حالا نمی خواییم بگیم مخابرات خیلی خیلی سرویس خوب میده و پشتیبانی که هیچ