به احتمال زیاد مشکل از کرک استنقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد مشکل از کرک استنقل قول:
دوست عزیز ما تا بیاد جواب بده خودم رفتم فروم های خارجی راه حلشو دیدم!!گفتم اینجا اعلام کنم تا اگه:13:نقل قول:
دوستانی که به این مشکل برخوردن چی کار کنن!!
باید فایل skyrim.ini که تو فولدر سیو بازی در مای داکیومنت هست رو پاک کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید.
البته قبلش یه کپی ازش بگیرید واسه احتیاط !!
نقل قول:
هنوز منتظر جواب سوالم هستم دوستان!:41:
سلام ودرود
من چند وقت پیش بازی فال اوت نیو وگاس رو نصب کردم رو XP sp3 اجرا شد اما صداش مشکل داشت .....
بعد از مدتی رو سون نصب کردم اما موقع اجرا این پیام رو میده :
نقل قول:
بازی رو در سون ریپایر کردم و تو قسمت capabilites هم رفتم خودکار رو سرویس پک 3 بود ولی بازم بعد از اجرا همین پیامو داد..... چه کنم......؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بازی Postal 3 رو از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم
زمانی که نصب بازی رو اجرا کردم انگلیسی نبود
بازی که کامل نصب شد ، کرک هم کپی کردم
بعد از اینکه اجرا میشه این پیغام رو میده :
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام شما گفتيد كه اين خطا You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
نياز به نصب steam داره من steam نصبش كردم خودشو ابديتم كرد فقط بعد ازاين كه بازي رو مي خوام اجراش كنم برنامه steam باز ميشه نميدونم بايد چكار كنم تا بازي اجرا بشه :45::45::45:
سلام
دوستان BATTLE FIELD 3 من حدود 11 گیگه بدون هیچ کرک خاصی
برای بازی معمولی و گیر نداشتن توی صدا وگیر بازی باید بعد از وارد شدن به داخل بازی از طریق تسک , Set affinity رو از حالت AllProcesses به تیک فقط CPU 0 بازیرو ادامه بدم تا این مشکلش برطرف بشه ...شما هم به این صورت ؟
میخواستم بدونم مگه سیستم بازی که ارائه داده شده و در این فروم عنوان کردید صحیح نیست !؟ پس چرا من با رم 2 گیگ OCZ پردازنده Core2due E7200 و گرافیک ATI 1GIG HD 4670 هنوز به صورت روان حتی با تنظیمات LOW نمیتونم گیم پلی روانی داشته باشم ...!؟ آیا محتویات بازیم کامل نیست ...کرک خاصی باید بریزم...پچ هنوز براش نیومده ...؟؟؟
ممنون
من بازی FIFA Manager 12 و witcher 2 رو با زبان روسیه ای دارم کسی میتونه بگه چی کار کنم تا انگلیسی بشن
ممنون
سلام دوستان ...
من یه مشکل تو اجرای بازی Driver دارم ! بازی نصب میشه و تموم میشه ، وقتی که میخوام اجراش کنم ارور میده متن ارورش اینه :
Failed to load configuration . please restart the game if the error persists please contact ubisoft support .
توی دی وی دی که کرک نبود ، نمیدونم حالا مشکل از کرک هست یا نه !
موقع اجرا هم دیسکانکت میکنم ...
لطفاً راهنماییم کنید .
باتشکر ...
سلام ...
آقا این Darkness II برای PC اومده ... تاپیک خاصی هم براش نیست ...
می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره ؟! بذاریم روی دانلود ؟!
سلام دوستان
من بازیه age of mythology رو نصب کردم
همه ی فایل هاش هست اما بازیه اجرا نمی شه
دو بار روش کلیک می کنم یه ذره ماوس حالت لودینگ می گیره اما بعدش هیچ اتفاقی نمی افته
دلیلش چیه ؟؟؟ چیکار کنم درست شه ؟؟؟
با تشکر
توی بازیmw3
دوستان من تو قسمتsoecal opsاون بخش که مربوط هست به اون دو نوع بازی یکیsurvivalو اون یکی هم اسمش یادم نیست.
من میتونم اونی که اسمش یادم نیست رو برم ولیsurvivalوقتی یه مپ رو انتخاب میکنم اصلا لود نمیشه و صفحه سیاه میشه میپره بیرون چی کار کنم؟
خیلی واجبه
یعنی کسی اینو بازی نکرده ؟؟؟نقل قول:
من یک بازی از شرکت شما خریداری کردم بازی نصب شده ولی بصورت کامل اجرا نمیشود . بایستی چکار کرد؟
یه خورده بیشتر توضیح بدید...اسم بازی؟ سیستمتون ؟ ارور؟نقل قول:
بازی کانتر2010 را نصب کردم ولی کامل اجرا نمیشه ویک نفر بیشتر بازی نمیکنه وهیچ دشمنی هم وجود نداره علت چیست ؟باتشکر
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
سیستم پنتیوم 4 میباشد 512-128
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
رم 512 و گرافیک 128
بازی کانتر2010 را نصب کردم ولی کامل اجرا نمیشه ویک نفر بیشتر بازی نمیکنه وهیچ دشمنی هم وجود نداره علت چیست ؟باتشکر
سیستم پنتیوم 4 میباشد 512-128
رم 512 و گرافیک 128
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
کسی هست که دراین مورد جواب من رو بده ؟
مثل اینکه فایده ای نداره
کسی نظری نداره در باره این اررور ؟
Win : 7
خیلی حالمو گرفتهنقل قول:
می شه کمک کنید ؟؟؟
با تشکر
: دی !.نقل قول:
دوسـت عـزیزم بـازی شـما کـامل هـست! و مـشکلی نـداره.
فـقط هـنگام بـازی از روی کـیبرد کـلید [ ~ ] رو بـزنید و تـوی کـادر پـایین صـفحه دسـتور [ bot_add ] رو تـایپ و Enter رو بـزنید.
بـا هـر بـار زدن ایـن دسـتور 1 نـفر بـه گـروه CT و یـک نـفر بـه TR اضـافه مـیشه!.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
سلام.
من نسخه Globe بازی mafia II رو با حجم 2.5 Gig رو دانلود کردم ، بعد از نصب موقع اجرا بازی با اين ارور مواجه ميشم ، دليلش و راه حلش چيه ؟
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیزم شـما یـک بـار بـازی رو حـذف و از اول نـصب کـنید.
سـپس CrackFix زیـرو دانـلود و فـایل [AoM.exe] را بـه مـحل نـصب بـازی مـنتقل و جـایگزین کـنید.
[الـبته قـبل از ریـختن کـرک ،یـک BackUp از فـایل AoM بـگیرید].
مـوفق باشـ:40:ـید!.
دوستان من bioshock 2 رو نصب کردم ولی توی بازی مشکل سیو کردن دارم وقتی پروفایل آفلاین live رو میسازم بازی میپره بیرون !!! game for winlive رو چند بار هم reinstal کردم ولی بازم همون مشکل قبلی !
دوستان من تا اینستال رو میزنم این میاد :41:
چکار کنم؟ :41:
(بازی assassins creed revelations)
بازی تراپیکو 4 رو از همین سایت خریدم ولی تا میره تو بازی میپره میاد بیرون!
حدس میزنم مشکل از کرک باشه و اون سریال نامبری که باید وارد کنیم ولی سریال های دیگه رو هم امتحان کردم مشکل حل نشد
دوستان اگر این بازی رو دارند یا میدونن مشکل از کجاس راهنمایی کنند ممنون میشم
با سلام من در اجراي بازي Deus Ex Human Revolution The Missing Link به من اين اخطارو ميده
You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
شما گفتید که نياز به نصب steam داره من steam نصبش كردم خودشو ابديتم كرد فقط بعد ازاين كه بازي رو مي خوام اجراش كنم برنامه steam باز ميشه نميدونم بايد چكار كنم تا بازي اجرا بشه
باسلام خدمت دوستان
وقتی بازیه evil 5 رو اجرا میکنم با خطای زیر بسته میشه
بعد از نصب حدوداُ 2 هفته اینجوری شده
چجوری درست میشه
باتشکر
کسی توی این تاپیک جوابگو نیسی انگار!!!:13:نقل قول:
سلام دوستان موقع اجرای بازی darkness 2 هنگام لود بازی ، بازی متوقفغ میشه مثل تصویر زیر ولی دموی بازی رو میتونم ببینم ولی لود بازی اینقدر طولانی میشه که دیگه بیخیال میشم راهنماییم کنید
کمکم کنید
سلام. من لپ تاپم گرافیکش ati radeon 6490M هست.
بازی NFS SHift رو نصب کردم. اما موقعی که میخوام اجراش کنم این پیغام رو میده :
حتی directx هایی که تو دی وی دی بود هم نصب کردم. چیکارش کنم ؟
اینو دانلود کن و داخل system32 کپی کننقل قول:
کد:http://dll.downloadatoz.com/d3dx9_41.dll-file.html
شما برنامه ی GFWLIVE رو باید نصب کنی....فکر کنم باید توی DVD بازی باشه.نقل قول:
دوست من اول ا همه آنتی ویروس کامپیوترت رو خاموش کن ببین نصب میشه یا نه...اگه نشد بگرد ببین آیا فایل دیگه ای برای شروع نصب توی DVD بازی هست یا نه اگه بود که هیچ ولی اگه بازم بازی نصب رو شروع نکرد ممکنه DVD بازی مشکل داشته باشه..برای اطیمنان روی یه سیستم دیگه تست کن ببین آیا نصب رو شروع میکنه یا نه ولی اگه بازم ایراد گرفت دیگه مطمئنا فایلهای DVD مشکل داره!!نقل قول:
بچه ها این بازی batman: arkham city رو چطوری باید سیو کرد. من هر بار که بیرون میام باید new game برم. فکر کنم مشکل از کرکم باشه که در این صورت لطفا یه کرک سالم بهم معرفی کنین.پیشاپیش ممنون
سلام من کاربر جدید هستم .توی assassins creed revelations همه ی کار ها را انجام دادم وقتی می رم تو ستینگ روبروی offline mode نوشتهstart the launcher in offline mode برای همین تو بازی نمیره.لطفا کمک کنید:41:
<<شما برنامه ی GFWLIVE رو باید نصب کنی....فکر کنم باید توی DVD بازی باشه>>
با تشکر
برنامه رو نصب می کنم
اما بعد از مدتی اینجوری میشه
البته اینم بگم اینترنت زیاد میرم نمیدونم ربطی داره یانه
لطفاً یه راه حل بگید
با تشکر:11:
دوستان کسی مارو راهنمایی نمیکنه
این تاپیک رو واقعا باید بستنقل قول:
کسی جوابگو نیست
سلام
من بازی Total War Shogun 2 رو از شرکت مدرن گرفتم و بازی رو نصب کردم.
اما وقتی میزنم اجرا شه هیچ اتفاقی نمیفته.نه اروری نه چیزی.
در ضمن کرک هم نداشت.
یکی میتونه لینک دانلود کرکش رو بده؟
مرسی
سلام بچه ها کرک افلاین بازی Command & Conquer 4: Tiberian Twilight رو میخواستم.... موقع اجرا میگه باید به نت وصل شد و بعدشم اکانت میخواد ... مرسی....