اطلاعی ندارم ، از دوستان دیگه که در این باره آگاهی دارند باید بپرسید .نقل قول:
اطلاعی ندارم ، از دوستان دیگه که در این باره آگاهی دارند باید بپرسید .نقل قول:
سلام ظاهرا میشه با Wireless Adapter ایکس باکس رو شبکه کرد
ولی سوال من اینه که با این وسیله میشه مثلا دو xbox من و هماسایمون که xbox اون 10 متر از من فاصله داره رو با هم شبکه کرد یا این دستگاه فقط برا اینه که امواج اینترنت وایرلس رو به xbox منتقل کنه؟
یه سوال دیگه جریان این xbox جدیده چیه؟منظور همون NATAL هست؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی جواب مارو بده
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Siavash/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:
///C:/DOCUME%7E1/Siavash/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر - فقط با دو تا Wlan نمیشه باید اکسس پوینت هم داشته باشید .نقل قول:
اکس باکس جدید هم ، 360 اسلیم هست و به نتال ربطی نداره - البته یک پورت اختصاصی نتال (کینکت) داره .
قیافش هم به 360 هایی که ماها داریم خیلی فرق فکولد . به نظر من قشنگ تر شده .
این خیلی ناراحت کنندست!نقل قول:
اگه واسه من هم اینجوری باشه خیلی بد میشه
راستی دوست من ، نمیشه یک درایو "لایت آن" بخری و بجای این درایوت بزاری؟
راستی دوستان من درایوم قسمت ظاهریش (جلوش) شبیه استیل و انگار آهنییه! از روی این قسمت نمیشه تشخیص داد درایوم چیه؟
ممنون
ببخشید خوب متوجه نشدم یعنی با دوتا wireless adaptor میشه این کارو کرد به شرط داشتن اکسس بوینت؟نقل قول:
اکسس بوینت چی هست ؟نیاز به اینترنت داره؟
2/ناتال که در آینده قراره عرضه بشه به xbox های معمولی هم وصل میشه؟ یعنی مثلا مال من که elite هست بهش وصل میشه؟
با تشکر از sonixax
دوستان کابل Composite خود کنسول کیفیت تصویرش خوب هست(مثلا 720p یا حتی بیشتر) ؟
نه دوست عزیز من امتحان کردم. اصلا حال نداد . حتما به فکر hdmi باشنقل قول:
پشت دسته نوشته فقط از باطری آلکالاین مدل LR6 استفاده بشه.من باطریم رو نگاه کردم همین بود
خوب قیمتش چنده؟آقا میثم شما گفتی سه تیکش تقریباً 18 تومنه یعنی دونه ای می افته 6 تومن!!!!!!یعنی من هر ماه باید علاوه بر پولی که بابت سی دی گیم میدم 12 تومن هم بابت باطری بدم؟
من یه جا خوندم قیمت همین باطری را زده بود 1500 تومن
به فرض بخوام برم این باطری رو بخرم می خوام بدونم تقلبی موجود نباشه بندازن به من؟
راستی من یه جا شنیدم که نباید باطری های ایکس باکس را شارژ کرد.درسته؟
متشکر
سلام . از کجا باید فهمید کنسول LT هست یا نه .
فعلا همه بازیهای جدید رو میخونه . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
کی گفته میشه دوتا وایرلس رو بهم وصل کرد؟ وایرلس جفتش فقط گیرنده هست!! اگه اینطور بودبرای اتصال دوتا لپ تاپ نیاز به سیم کشی با کابل کراس نبود!!!
به قول دوستمون باید یه اکسس پوینت داشته باشه ولی من شک دارم اینطوری بشه!! ( گیم نت های 360 دار هم معمولا فوتبال 2 نفره میذارن .بازیهای گروهی ندارن ) ولی باز اگه کسی جوابی داره بگه چون جالبه!!
کدوم قسمت دسته این عبارت رو نوشته؟نقل قول:
من خودم 6 ماه پیش که xbox بازی میکردم از باطری های دوراسل استفاده میکردم (حفتی 1200 تومان) و حدودا" 2 ماهی میموند واسم
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کار خیلی دشواریه.باید به کامپیوتر وصل کرد. بنابر این نمیشه فهمید.نقل قول:
اگه همه بازی ها رو میخونه مشکلی ندارد.
برادرا داستانه این Play & charge kit چیه؟:13:
تو بستش باتری هم داره؟
اصلا به درد میخوره یا نه ؟ قیمتش چنده؟
ممنون از همه:8:
شما می تونید در حال بازی کردن دسته را شارز کنید من می خواستم بگیرم ولی می گن مفت گرونه واسه همین منم نگرفتم:41:نقل قول:
دوستان قیمت فتحی برا ارکید 285 شده . تو تمام دنیا قیمتا میاد پایین تو ایران میره بالا و خیلی مسخرهست !
من در رابطه با xbox خبر ندارم اما میدونم 2 تا لپ تاپ را میشه با وایرلس با هم شبکه کرد و نیازی به کابل کراس نیست.نقل قول:
شما مقداری صبر کن تابستان تمام بشه قیمت ها افت میکنه.الان قیمت های همه کنسول ها کاذب بالا هست.نقل قول:
ایرانه دیگه :10:نقل قول:
نقل قول:چرا ، میشه اما قیمت درایوش 60 تومنه ... این جور که پرسیدم ... منم دیگه راستش پولی برام نمونده :41: ... ADSL و بازی و cd های مخصوص و... هیچ پولی برام نذاشتن که برم یه درایو پرتابل بخرم یا درایوم رو عوض کنن ...نقل قول:
نقل قول:
دقیقاً مال من هم همین جوریه ... این جوری نمیشه تشخیص داد ...
مثل اینکه 2 راه داره :
1. از روی تاریخ ساخت کنسول
2. از روی شکل درایو ...
منم از روی تاریخ ساخت کنسول از یکی از بچه ها پرسیدم :27::
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4989718&postcount=571[/HTML]
اما همونطور که دیدید نبود ...
منم برخلاف میلم از امروز به PSN کوچ کردم ... :19:
راستی بچه ها این Xbox 360 slim کی میاد تو ایران ؟؟؟ قیمتش حدوداً چنده ؟؟؟ ( بریم یه دونه بگیریم ... )
بچه ها میشه یه چند تا عکس از silm و دستش و قابلیتش بذارین ؟؟؟
خیلی ممنون
یه سوال..
میشه این دستگاه play and charge kit رو به کامپیوتر وصل کرد و به عنوان گیم پد از دسته استفاده کرد؟
ممنون :11:
عکس ها و قابلیت هاش رو ضفحات قبل گفته بودم :نقل قول:
نمونش :
خیرنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم به خدا خیلی گیرم!
اگه کنسول بن بشه دیگه اصلا نمیشه باهاش بازی کرد؟
یا فقط نمیشه باهاش live بازی کرد؟
Ban یعنی قطع دسترسی شما به محیط xbox live و امکانات اوننقل قول:
کاری به بازی offline نداره
میگم این کنسولهای جدید ایکس باکس همچین زیادم اسلیم نیستن معلوم نیست روی چه حسابی این اسمو روش گذاشتن .
ساعت و تاریخ 360 من بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه علت چیه و چطور این مشکل حل میشه ؟ به نظر خودم باید باطری داخل کیس کنسول ( باطری برد دستگاه ) ضعیف باشه .
سوال دوم اینکه امکان استفاده از دسته های بازی pc برای X 360 وجود داره ؟
تاييد ميشه ...نقل قول:
فك كنم در همون قسمت تنظيمات يك گزينه به مين نام وجود داره كه بايد غير فعال بشه ...
دسته هي بي سيم xbox به وسيله ي دستگاهي به نام max shooter به pc وصل ميشه كه اونطوري كه من شنيدم حدود 60 - 70 تومان در ايران قيمت داره ...
بهترين راه استفاده از دسته ي xbox براي pc استفاده از دسته ي سيم دار xbox هست كه به راحتي در هر دو قابل استفاده است ....
سلام. کنسولو حتما از برق کشیدید یا شاید یه کوچولو برقتون رفته . مشکل از باتری هم نیست منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
ساعت و تاریخ 360 من بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه علت چیه و چطور این مشکل حل میشه ؟ به نظر خودم باید باطری داخل کیس کنسول ( باطری برد دستگاه ) ضعیف باشه .
سوال دوم اینکه امکان استفاده از دسته های بازی pc برای X 360 وجود داره ؟
بله میشه ولی باید یه گیرنده مخصوص خریداری کنید. که نمیدونم جدا جایی میفروشن یا نه. چون در حالات عادی با دسته به فروش میرسه
اسم كنسول اسليم نيست كه.به اين اسم معروف شده ولي مايكروسافت تا حالا از عنوان اسليم براي كنسول جديدش استفاده نكرده.نقل قول:
به به خیلی هم شیک هستش....
1- حافظه داخلی داره..؟ چقدر..؟
2-در قسمت قدرت گرافیکی یا پردازندش هم تغییراتی کرده یا همان قبلی هستش.؟
3- اون طور که از قاfبش معلومه حتما از فن جدیدی توش استفاده شده.؟؟
نقل قول:از هر دو دوست خوبم ممنونم که جواب سوالاتمو دادید .نقل قول:
منظور من استفاده از دسته بازی PC برای کنسوله نه دسته کنسول برای PC . آیا میشه دسته بازی کامپیوترو به کنسول ایکس باکس متصل کرد و ازش استفاده کرد ؟
من شنیدم بجای دو فن ( توی کنسولهای قبلی 360 ) تنها از یک فن اما بزرگتر استفاده کردن شاید علتش این باشه چه ترازیستورهای چیپست این برد 45 نانو متریه ( قبلیا 65 بود ) که هم گرما کمتر و هم مصرف برق کمتری دارن .نقل قول:
اما قدرت پردازشگر تفاوتی با قبلیها نداره .
تفاوت بین مانیتور معمولی و LCD در بازی های 360 چقدره ؟ یعنی میخوام بدونم اگر بخوام 360 بگیرم باید حتماً مانیتورم رو هم عوض کنم و یک LCD بگیرم ؟؟ تفاوت کیفیت خیلی زیاده ؟؟
اکسس پوینت در حقیقت یک روتر بیسیم هست (البته نه دقیقا) که دو یا بیش از دو تا لن وایر لس و حتی سیمی رو با هم مرتبط میکنه . قیمتش هم فکر کنم 50-40 تومنی باشه به پول ایران .نقل قول:
بله نتال با یک مبدل USB به دستگاه های قدیمی هم وصل میشه . البته اسمش دیگه نتال نیست ، اسمش کینکت هست .
اره کیفیت فرق میکنه .کلا LCD یه چیزه دیگست.شما اگه بتونی تلویزون بگیری بهتره :46:نقل قول:
البته بتگی به نوع بن داره و گاهی اوقات دسترسی شما علاوه بر live به هاردتونم قطع میشه یعنی نمیتونید رو هارتون بازی نصب کنید :31:نقل قول:
درسته امانقل قول:
اون مشکل خیلی وقته حل شده
و به راحتی میشه رفعش کرد
جدا ؟:8:میشه بگبد چه طوری ؟نقل قول:
با آپدیت کردن..:8:نقل قول:
الان یکی از دوستانم رفته " بانه " میگه میخواد 360 بگیره ! به نظر شما از اونجا بگیره بهتره یا از مشهد ؟ اگر از اونجا بگیره, آپدیت هاش ردیفه و کپی خور شده یا اینکه باید بیاد اینجا کپی خورش کنه ؟ تفاوت قیمت ها چقدره ؟
لطفا سریع جواب بدید خیلی عجله داره.
منم دقیقا همین سوالو دارم. تفاوت قیمت بانه با تهرانو کسی میدونه؟:20:نقل قول:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
کسی اینجا هست که play & charge kit داشته باشه؟ یعنی خوب نیست؟؟نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم ایا دسته های pc رو میشه در xbox360 استفاده کرد ؟؟؟؟
کلکی راهی مثلا وصل کنی به کامپیوترو ......
ممنون میشم اگه جوابمو بدید ..