تنها زماني که احساس کردم خيلي خوشبختم لحظه اي بود که هيچ کسي صداي فرياد هام رو نميشنيد منم تا تونستم فرياد زدم
Printable View
تنها زماني که احساس کردم خيلي خوشبختم لحظه اي بود که هيچ کسي صداي فرياد هام رو نميشنيد منم تا تونستم فرياد زدم
Yaru rashtie zang mizane hava shenasi mige:agha daste shoma dard nakone diruz hava kheili khub bud
بني آدم اعضا يکديگرند که مثل سگ بهم مي پرند چو عضوي بدرد آورد روزگار که پنچر شود چرخ آموزگار تو کز محنت ديگران بي غمي گمونم پسر عمه شلغمي!
قصه آدم و زندگي: زندگي زد,آدم رقصيد. آدم رقصيد,زندگي عرق کرد. زندگي عرق کرد,آدم چاييد. آدم چاييد,زندگي تب کرد. زندگي تب کرد,آدملرزيد. آدم لرزيد,زندگي ترک برداشت. زندگي ترک برداشت,هيچ کس درد آدم را نفهميد.
Rashtiha be dush migan a'b charkh kon.
من اوني هستم که خوشحالم با تو هستم و هستن من در هستي تو هست تو همه چيز من هستي تو هستي من هستي و دوست دارم که هستم چون هستي وبي هستي تو هستن به چه درد من ميخوره ودر نهايت خوشحالم که هستي
Yek ruz be yek tork megan ba hamid va farid jomle besaz:mige shoma vaqti ba hamid chand nafarid?
يه مورچه داشته يه دونه برنج رو ميبرده، بهش ميگن اين چيه؟ ميگه: حميد؟ (آگهي تبرك رو كه يادتونه)
هر که خوبي کرد زجرش ميدهند هر که زشتي کرد اجرش ميدهند باستان کاران تباني کرده اند عشق را هم باستاني کرده اند هرچه انسانها طلايي تر شدند عشق ها هم موميايي تر شدند اندک اندک عشق بازان کم شدند نسلي از بوزينگان آدم شدند
وقتي چنگيز به ايران حمله كرد در سخنرانيش گفت: Ching K...ching SMS Lpching يعني: .... تو لپ كسي كه اساماس جديد داشته باشه و براي ما نفرسته