مودمت هاوایی هست؟نقل قول:
یه تصویر از داخل مودم قرار بدید تا اگر فهمیدم بهتون بگم.
با سرور داخلی هم 80 دانلود میکنی؟
Printable View
مودمت هاوایی هست؟نقل قول:
یه تصویر از داخل مودم قرار بدید تا اگر فهمیدم بهتون بگم.
با سرور داخلی هم 80 دانلود میکنی؟
در کنسول cmd بزنید tracert 4,2,2,4 مسیر seabone فرانسه-ایتالیا اگر درست بگم از همه بهتره برای کسی که پینگ براش مهم نیست گت وی مهم نیست مگه اینکه گت وی تاثیر داشته باشه روی دانلودنقل قول:
من به ترافیک شبانه و غیره نیاز ندارم فقط پینگ میخوام
lآره آقا مهدی هاوایی .من با وایرلس به مودم کانکتم .از کجا داخل مودم رو ببینم؟نقل قول:
نمیدونم الان دارم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود میکنم
نیاز نیست داخل مودم بری.نقل قول:
دستور tracert 8.8.8.8 رو در cmd تایپ کن.(اگر نمیدونید از cmd یه عکس قرار بدید)
در لاین دوم گیت وی رو زده.
===
از یه سایت مثل میهن دانلود یا سافتگذر دانلود کن.ببین سرعتت چطوره؟
در ضمن اگر اکانت پرمیوم از رودفایل نداری سرعت برای کاربر معمولی یا مهمان محــــدود میشه!
این لینک رو تست کنید ببینید سرعتش چطوره؟
[HTML]http://texl.us/files/armansds/Fists.of.Legend.2013.BluRay.1080p.5.1CH.x264.Ganoo l.mkv[/HTML]
در لاین دوم : 46.224.0.6نقل قول:
لینک شما رو زدم سرعت توپه حدود 900k :n04:. بزارم دانلود بشه 32 دقیقه مونده 13% دانلود شد.این فیلمه؟سرعتم نسبت به بقیه چطوره؟
گیت وی رو درست گفتی.نقل قول:
خب عزیز همونطور که گفتم rodfile سرعت رو برای کاربران معمولی و مهمان مـــحدود میکنه!بخاطر همین سرعتتون پایین بوده
در ضمن از لینک های پر سرعت و قوی و مستقیم دانلود کن تا به حداکثر سرعت برسی!
سرعتت هم عالی هست.
سلام دوستان
چند تا سئوال در مرود های وب داشتم
اول اینکه این طرح فشفشه که میگین یعنی چی؟! دوم اینکه سرویس 128 نامحدود واسه وب گردی چه طوره؟خوبه و اینکه با این سرویس با میانگین دانلود روزانه 6-7 ساعت در ماه چقدر میشه دانلود کرد؟(به عبارتی میصرفه استفاده ازش یا نه)
ممنون میشم اگه جواب بدین
اینترانت بای وب تقدیم می کند::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام/نقل قول:
طرح فشفشه چیزی شبیه شارژ شگفت انگیز ایرانسل هست که باید یه حجم معینی در زمان محدودی مصرف کنید.
128 نامحدود برای وبگردی خوبه.اما برای سایت های سنگین چون حجمشون بالاست زیاد مناسب نیست.اما کار راه انداز هست.
با 128 نامحدود در 24 ساعت حداکثر 1.3 گیگ میتونی بگیری./به نظر من برای دانلود به صرفه نیست!
من شبها برای دانلود فیلم از فشفشه استفاده میکنم .دیشب 3 ساعته 3 فیلم دانلود کردمنقل قول: