اخر مارچ میاد الان25 مارچه فقط نمیدونم برنامه هایی که الان نصب داریم رو اندرویید 4 هم کار میکنه یا نه!?
Printable View
اخر مارچ میاد الان25 مارچه فقط نمیدونم برنامه هایی که الان نصب داریم رو اندرویید 4 هم کار میکنه یا نه!?
خیلی از برنامه ها کار نمیکنن که این یه ضعفه فوق العاده استنقل قول:
مثلا kascend که یه پلیر مشتی برای پخش فیلمهای hd با فرمت wmv هست اجرا نمیشه
backup & restore سونی اریکسون که از گوشی x10 داشتمش و باهاش کلی اس ام اسهامو جمع کرده بودم از 2 سال پیش کار نمیکنه :41: خیلی برنامه توپیه
دقیقا برنامه های کاربری کار نمیکنند و گرنه چیزها دم دستی فکر کنم تا ورژن 10 آندروید هم کار کنند که هیچ وقت به کار آدم نمیان :13:
سلام به دوستان
[[من حدود 3ماهی هست این گوشی Xperia mini روخریدم ولی جدیدا"ًیه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که یه چند دقیقه که باهاش کار میکنم شروع میکنه به بک کردن .هر قسمتی که باز میکنم دوباره بر میگرده به صفحه اول حتی وقتی ولش ومکنم بدون این که بهش دست بزنم هی بک میزنه انگار کسی دستش رو گذاشته روی دکمه سمت راستی ودسش رو بر نمیداره .تنظیمات کارخانه رو هم زدم ,یه بارم فلشش کردم ،باز هم همین طوره لطفا راهنمایی کنید.]
سلام بچه ها خوبین من گوشی xperia x12 arcدارم 3ماه میشه خریدم این دکمه منوی گوشی باهاش کار میکنم صدای خاصی میده شل شده یکم اعصابم خرد کرده به نظرتون بفرستم واسه گارانتی این چهارمین گوشی منه و اولین باره که سونی اریکسون خریدم:41:
سلام داداش به نظر من مشکل حادی نیس نه نفرست زیاد هم وسواس نداشته باش. گوشیه خوبی خریدی.(اینونقل قول:
از رو تعصب نمیگم)
خوبی من امروز arc s خودمو فروختم
و اینجا میخوام یک چیزی رو فاش کنم در مورد نمایشگر این گوشی
نمایشگر این گوشی در زیر نور خورشید خوب عمل میکنه و کاملا دیده میشه
اما مسله مهم زاویه دید هست
مسلما شنیدید که میگن زاویه دید گوشی arc یا arc s بده و با زاویه دار شدن دیگه هیچی پیدا نیست
اما من در عمل دیدم که با دادن زاویه 10 تا 20 درجه به گوشی در حالت افقی نه تنها دید بدتر نمیشه بلکه تعداد رنگهایی که در زیر رنگهای شارپ شده در نمایشگر که در دید مستقیم مهو بودند پدیدار میشوند و این یعنی یک فاجعه عظیم
به خصوص اگر شما بخواهید یک فیلم با صحنه های تاریک ببینید عملا فیلم زهر مارتون میشه به زبان ساده :31:
مگر اینکه گوشی رو مقداری زاویه دار کنید
کافیه تست کنید
تاخیر در ارائه اندروید 4 برای سری اکسپریا:41:
Sony delays Xperia Android 4.0 ICS update, now starting from mid-April
]
کد:http://www.xperiablog.net/2012/03/30/sony-delays-xperia-android-4-0-ics-update-now-starting-from-mid-april/
دوستان الان قیمت این گوشی چنده؟(بدون گارانتی)
گوشیم ارک معمولی هستش هر کاری میکنم وارد منو ریکاوری مد نمیشه با زدن دکمه کم کردن صدا موقع بالا امدن گوشی :19:
کسی میدونه چیکار باید بکنم... ؟
من نمیدونم شما به روت و برنامه هایی که دولوپرها برای گوشیها مینویسند آشنا هستی یا نه ولی در کل این مطالب رو میگمنقل قول:
برای داشتن منوی ریکاوری گوشی شما باید روت باشد
روی گوشیهای سونی اریکسون مدل lt15، lt18 آرک و آرک اس باید بیس باند گوشی از 62 کمتر باشد برای مشاهده بیس باند گوشی به تنظیمات و بخش about phone بروید
حالا با برنامه ای به نام flash tools for xperia series باید گوشی خود را روت کنید
برای یافتن این برنامه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
پس از روت کردن در همان انجمن به دنبال آموزش های نصب ریکاوری مد بروید
نکته در صورتی که بوت لودر گوشی خود را باز نکرده ای برای روت کردن و نصب ریکاوری از روشهای باز کردن بوت لودر استفاده نکنید برای روت کردن بیس باند های 62 و جدید تر باید بوت لودر گوشی باز بشود که این کار توصیه نمیشود
در ضمن معمولا مد ها و برنامه های جالبی تا به حال برای این دو گوشی عرضه نشده و من توصیه میکنم با رام اصلی از گوشی خود لذت ببرید