یه نمونه کوچیکش اینه که آسیاتک سره خود معلوم نیست چه بلایی سره راپید شر آورده که باز نمیشه
Printable View
یه نمونه کوچیکش اینه که آسیاتک سره خود معلوم نیست چه بلایی سره راپید شر آورده که باز نمیشه
:11:سلام:11:
آقایون وخانمای محترم
من به این ضرب المثل اعتقاد دارم شما چطور؟؟؟
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
خوب بابا این آسیا تک حتماً یه مرضی داره ددیگه اینهمه نارراضی وشاکی داره:8:
دوست عزيز همه مثل شما با فرهنگ و مودب نيستن ما از نوع بي فرهنگ جامعه ايراني هستيم . در ضمن كلمه آشغال حرف بدي نيستش و در مورد هر چيز به در نخوري مورد استفاده قرار ميگيره شما كه حرف از فرهنگ ميزني اين كلمه رو بارها از زبان آدمهاي تحصيلكرده استاد دانشگاه شنيدم پس لطفا شلوغش نكن من دوست دارم نظرم رو بگم شما نميتوني چيزي بگي چون بنده به شما جسارت نكردم كه در مورد سرويس نظرم رو گفتم چون اولين سرويسي نيست كه دارم فرقش رو با همه ديدم.نقل قول:
مريم خانوم شما تو سايت پرشين تولز رو كه بخونيد خيلي بيشتر از اينجا هستش براي هر شركتي يه تاپيك مجزا داره هيچ كس از آسياتك راضي نيستش. سايت خود پرشين تولز رو هم كه ----- كرده چند تا سايت ديگه ----- كرده شورش رو دراوردن ديگه. شركتي كه نميتونه نامحدود بده نبايد بده مجبور بشه دزدي كنه صبانت محدود دار ميده ولي اكثر منطقه ها سرعتش روي 50 به بالا هستش حداقل معني اينترنت پرسرعت ميفهمه آدم.
من صحبتی دیگه با شما ندارم ولی کاش برای همه اتهامایی که به شرکت می زنید دلیل داشتین تا حداقل ما هم آگاه میشدیم!نقل قول:
من چیزی رو که خودم یک ساله تجربه کردم گفتم و میگم تو این 4 ماهه اخیر به طور مثال حدود 120 گیگ از رپید من دانلود داشتم بدون کوچکترین مشکل.(گوش شیطون کر)
پشتیبانی هم من 4 صبح زنگ زدم 12 شب زنگ زدم همیشه به راه بوده و پاسخگو.
اصلا هم شرکت برام مهم نیست اگه خدماتش بد باشه اولین نفر که میگم خودمم. پول که نگرفتم بیام اینجا ازشون تبلیغ مجانی کنم!!! ولی شما بی دلیل همش میگی آره چون همه ناراضین پس بده این که نشد دلیل پس منم بگم چون تو این نظرسنجی اینهمه رای آورده پس خوبه!
من تجربه خودمو گفتم همین. شما هم که متهم میکنید به دزدی و اینا بیاین تجربتون رو بگین.
در ضمن در مورد آشغال هم شاید من حساسیت زیادی نشون دادم ولی خوب فکر نمی کنم خیلی کلمه مناسبی باشه.
اگه کسی رو ناراحت کردم من شرمتده ام.
امیدوارم سرویس جدیدی که میگیرین براتون خوب باشه خدماتش.
سلام
چرا این همه بحث الکی میکنید.
10 نفر میگن این شرکت خوبه 2 نفر میگن بده.
اون یکی میگه فلان شرکت دزده یکی دیگه میگه نه اینطور نیست.
اگر واقعا" سرویسی میخواید که مشکل نداشته باشه باید بیشتر پول بدید.
مشکل همه ما اینه که میخوایم با پول کم بهترین امکانات رو داشته باشیم.
دوستان عزیز هر چقدر پول بدید همونقدر آش میخورید.
همین امروز با سپنتا قرار داد بستم.نسبت به بقیه شرکتها گرونتر هست اما بدون اینکه اینجا پست بدم و در موردش از دیگران سوال کنم میدونم که سرویسش معرکه هست.
یک ماه 256 نا محدود 49900 تومان:5:
اقا کسی هست از سپنتا بگه مثلا سایت یاهو را چند پینگ میکنه !!؟
ممنون میشم هر کی از هر شرکتی بگه سایت yahoo.com و gamespot.com را چقدر پینگ میکنه
برای پینگ کردن هم تو run تایپ کنید cmd بعد تایپ کنید ping yahoo.com
خواهشا دوستان همکاری کنم تو شکم با اسیاتک تمدید کنم یا نه!! پینگ برام مهم تر از سرعت دانلود هست
الان یاهو را با سرویس 512 اسیاتک شرکتی 285 در ماکسیموم پینگ کرد
و گیم اسپات را 391 در ماکسیموم پینگ کرد
خیلی برام مهمه که سپنتا ارزش پرداخت انقدر پول را داره کلا دنبال یه شرکت میگردم که پینگ خوبی بده برای کافی نت پیج راحت راحت باز شه ممنون از همه دوستان
كار بسيار عالي اي كردي دوست عزيز، شك نكن سرويسش عاليه!من الان 10 ماهه دارم از سپنتا سرويس ميگيرم، يك بار نشده كه لازم باشه به پشتيبانيشون زنگ بزنم.نقل قول:
من نميدونم چرا اينجا كسي طرفدار سپنتا نيست، سپنتا هم سرعت هاش واقعيه، هم IP Static هست، هم اينكه پورت هاي p2p هميشه بازه، نه مثل بعضي شركت ها كه فقط آخر هفته ها بازش ميكنند.
راستي شما 256 رو براي مصرف خونگي گرفتي؟ ميدن؟
سلامنقل قول:
چرا پینگ شما اینقدر پایینه؟:18:
من که 128 دارم پینگ یاهو واسم 328 تو حالت ماکسیمم هست
سلامنقل قول:
آره میدونم که سرویسش عالی هست.
بله من برای منزل 256 گرفتم البته قصد دارم برای ماه بعد 512 بگیرم.
من با مدرک ثبت شرکتم گرفتم اما یه راه دیگه ای هست که کاربران خانگی هم میتونند سرعت بالا بگیرند بدون هیچ مدرکی..البته فقط در مورد سپنتا.
اگر خواستی بگو تا راهشو بهت بگم:21: