درپاسخ به گزافه های وبلاگ مبین نت ..
کوشش برای لبخند رضایت تمام نمی شود...
کد:
http://mobinnet.blogfa.com/post-257.aspx
تکیه بر جای بزرگان نتوان کرد به گزاف / مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی...!!!
فرمایشات شما بزرگوار همه در حد حرفه و بس !!! در مورد کیفیتتون که باید گفت زرشک !!!با این پهنای باند بسته..دوستان من با اکانت ADSL شرکت ها،با پهنای باند 256 براحتی بین 400 تا 450 KB Per Sec دانلود رو میگیرند (توجه کنید که عرض کردم KB نه Kbit ) ولی این حقیر با داشتن پهنای باند 1024 MB با کلی مشقت،،از دستکاری ریجستری ویندوز گرفته ..تا نصب کلی نرم افزار..بزور میتونم 80 KB دانلود داشته باشم ..واین برای منه طراح سایت یعنی مصیبت !! چون سرعت آپلودم خیلی وحشتناک ترمیشه !!..
در مورد پشتیبانی شما باید عرض کنم،،عمه بلقیس ممد علی ماست بند محله ما،،اطلاعاتش از همکاران پرتلاش و دلسوز حضرت آقا بیشتره ..ترجیح میدم در مورد گاف های که دو موردش رو خودم دیدم چیزی نگم ..!!!
درمورد تبلیغات هم ،،دوست عزیز..شما نیازی به تبلیغ ندارید،،چون رقیبی ندارید..دریک سیستم بسته ،،که هیچ شرکت خصوصی اجازه دریافت پروانه دایرکردن اینترنت وایمکس رو نمیگیره ..شما و ایرانسل بر اسب مراد سوارید ..و ما ملت بیچاره ناچار...
وامصیبتا..در دوره ای که کشوری مثل کره جنوبی از 4 سال گذشته داره برنامه زیرساختهای ارائه پهنای باند 1 GIG Per Sec رو میریزه ..و اونوقت وزیر محترم !! ارتباطات و فناوری ما علنی میگه همین اینترنت 56 Dial up از سر ملت زیادیه ..دیگه از شما چه گله ای داشت ..
دست آخر ،،آنچه بر جای نرسد،فریاد است.