دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی مهمه :دی
من که امسال با تراز 6900 عمران - عمران تهران جنوب قبول شدم و تراز آی تی هم امسال نزدیک 6000 بوده هیچ راهی نداره که بتونم به جای عمران برم آی تی :دی
اگه کسی میدونه کمک کنه :دی خیلی کمک لازمم :دی
Printable View
دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی مهمه :دی
من که امسال با تراز 6900 عمران - عمران تهران جنوب قبول شدم و تراز آی تی هم امسال نزدیک 6000 بوده هیچ راهی نداره که بتونم به جای عمران برم آی تی :دی
اگه کسی میدونه کمک کنه :دی خیلی کمک لازمم :دی
مرسینقل قول:
می دونید امسال تراز صنایع تهران چند بوده؟!
الان قزوینم نمی تونم برم؟!
تراز صنایع 6400 هست . هیچ راهی نداره بگید ترازم بالاست به صنایع قزوین میخورم ! برای هر رشته ای هر چند تراز پایین نفراتی قبول شدند یا رزرو اند !
نه نمیشه تغییر رشته داد و نه انتقالی
فقط میتونین 2 ترم بخونین
بعد سال بعد کنکور بدین
وقتی قبول شدین
ریزنمرات و ... به دانشگاه جدید منتقل میشه
صنایع تهران فکر کنم 6500 باشههه
همین حدوداس
خب الان قزوینی نمیتونی سنندج بری؟؟؟
الان دانشجو قزوینی؟ اخه ازاد قزوینم خیلی خوبهههه
تو دانشگاه خودت میتونی عوض کنی . ولی تراز آی تی تهران جنوب پارسال 6400 بودنقل قول:
من آی تی واحد ماهشهر قبول شدم. تا کی فرصت ثبت نام وجود داره ؟؟من مسافرتم تا شنبه.باید برم ماهشهر ثبت نام کنم ؟ من هنوز مدارک پیش و دیپلمم رو از آموزش پرورش نگرفتم.منتظر نتایج نهایی سنجش هستم.یعنی تا شنبه میاد نتایج ؟آزاد رو میشه 31 شهریور ثبت نام کرد؟!!؟
ازاد که اره از خداشو ن باشه
نتایج سنجشم فردا میاد
ثبت نامم ازاد از شنبه س
و سنجشم از 22 شهریوره
قزوین نیستم! سنندج قبول شدم می خواستم ببینم میشه همین الان انتقالی گرفت به تهران یا قزوین!ولی اینطور که شما و بقیه میگید به نظر میاد اصلا نمیشه...نقل قول:
نه نمیشه
واقعا
باید بری دانشگاه امسالو البته اگه میخوای بری
یعنـــــــــــــــــــی چــــــــــــــــــــــــ ی؟!!!!
این یعنی چــــــــی؟!! متن خبر :اطلاعيه مركز آزمون در خصوص زمانبندي ، چگونگي مراجعه و ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1389 به شرح ذيل مي باشد :
پيوست1 - ممتازين
پيوست2 - مقدمه ، ميزان شهريه و ساير اطلاعات
کودوم پیوست؟!! اون فایل PDF که اون آقاهه گفت یعنی چی؟!! کودوم PDF ؟ :23:
گیج شدم! :sad: