آره بده!:40::40::40:نقل قول:
من عاشق اين فيلمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره بده!:40::40::40:نقل قول:
من عاشق اين فيلمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آبجی مخلصیم :31::31:نقل قول:
ما بیشتر :27:
نقل قول:
در پیغوم خصوصی فرستاده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بیشتر تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرفرصت ميام جواب سوالات مگي رو ميدم ، اين سوال اخر منو كشته :دي
1. تا حالا مسافرت رفتي اگه رفتي بگو كجا ها رفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كم ميرم بيشتر شما ميريم.
2. توي روز چقدر موسيقي گوش ميدي؟:8:
خييييييييلي زياد........
3. اگر ميتونستي يك روز زمان رو نگه داري چيكار ميكردي؟
فقط استراحت مطلق :20:
4. اگر ميتونستي زمان رو تغيير بدي ميرفتي آينده يا گذشته؟ چرا؟
آينده تا ببينم كنكور قبول ميشم يا نه
5. بازي هاي كامپيوتري دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره زياد ولي وقت نميكنم بازي كنم
6. توي روز چقدر فيلم نگاه ميكني؟ و كدومشونو بيشتر از همه دوست داري( ايراني ، خارجي) ؟
خيلي كم. سريال ايراني رو بيشتر ميپسندم
7. خريد كردن رو دوست داري؟ اگه دوست داري بگو دوست داري تنهايي بري خريد يا با دوستات يا با مامانت؟
خيلي دوست دارم بيشتر با خواهرم.
8. نظرت در مورد مرد هزار چهره چيه؟
عالي بود.
9. چرا همه فكر ميكنن من پسرم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من فكر نميكنم قبلا هم فكر نميكردم :20:
10. و در آخر منو دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستت دارم يه عالمه هر چي بگم بازم كمه :20: من تمام خانمهاي فروم رو دوست دارم.البته بعضي ها رو بيشتر
به بهنقل قول:
به به
خيلي ممنون:40::31:
پس لذتش رو نبردي ... حيف ولي حتما يجوري گيرش بيار ببين!:31:نقل قول:
دست شما درد نكنه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه پسر بودم تا حالا 100 بار بن شده بودم كه:34:
پس هم درديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!نقل قول:
يك نمونه ي بارز:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2328046&postcount=78
1. تا حالا مسافرت رفتي اگه رفتي بگو كجا ها رفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خيلي جاها : قم - كاشان - اصفهان - مشهد - شمال - جنوب (شهرهاي جنوبي يه مسافرت سياحتي ) ...
2. توي روز چقدر موسيقي گوش ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كم چون نميرسم
3. اگر ميتونستي يك روز زمان رو نگه داري چيكار ميكردي؟
ميرفتم پيش اون كسي ازم دوره ودوستش دارم
4. اگر ميتونستي زمان رو تغيير بدي ميرفتي آينده يا گذشته؟ چرا؟
همين حال رو عشقه
5. بازي هاي كامپيوتري دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حوصلشو دارم نه وقتشو
6. توي روز چقدر فيلم نگاه ميكني؟ و كدومشونو بيشتر از همه دوست داري( ايراني ، خارجي) ؟
كم ، بعد از ساعات اداري تابرسم خونه سردرسام بايد برم ، ولي سريال ها رو دنبال ميكنم
7. خريد كردن رو دوست داري؟ اگه دوست داري بگو دوست داري تنهايي بري خريد يا با دوستات يا با مامانت؟
هي تاچي پيش مياد ، همون خواهرم
8. نظرت در مورد مرد هزار چهره چيه؟
وقتشو بيشتركنين :27:
9. چرا همه فكر ميكنن من پسرم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي بدي اب وهوا ، زندگي سخت ،پيش مياد ديگه ، زياد غصه نخور :31:
10. و در آخر منو دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبازم از اين سوالا :31:، بابا دوستم داري اره ميدونم دوستم دارين :40::40::40:
سلام خانومای گل .
خوبید ؟
راستی تاپیک صندلی داغو دیدید ؟:20:
اگه نه برید حتما ببینید اونجا چی شده :31:
ها ! نیدونم :31:نقل قول:
آره خوب اونم هست .
پس دخمری عزیزه دلم :40: