نه من هم الان اینطور شد قبلا 250 بود تقریبانقل قول:
Printable View
نه من هم الان اینطور شد قبلا 250 بود تقریبانقل قول:
واسه شما هنوز روی 94 هست؟نقل قول:
احتمالا منطقه به منطقه فرق داشته.دی: یا زود درستش کردن
بله 94 هست!نقل قول:
مهم نیست برای من!
نقل قول:به جون خودم تو یه زدو بندی با شاتل کردی، یا از بس زنگ زدی گیر دادی گذاشتنت تو بلک لیست! هم آپیت عوض شده(هنوزم برای ما 94 ) هم کل شهرتون رو قطع کردن از تو رو قطع نکردن! یه چکی بکن ببین شاید ترافیکتم نامحدود شده!!!:18:نقل قول:
پینگ منم رفته بالا، قبلا رو 230 اینا بود الان 370!!نقل قول:
سلام
مشکل پینگ که مثله اینکه همون روز بود !! چون پینگم الان خیلی خوب شده
ولی سرعت دانلود همچنان !!!! کمه !!
ولی عیب نداره چون من دانلودی ندارم !! فقط بازی میکنم که سرعت زیاد مهم نیست و بیشتر پینگ مهمه !!
مرسی بروبچ
راستی مودم من d link هست !! میخواستم سرویس بگیرم گفت تنها مودمی که شاتل پشتیبانی نمیکنه همین دی لینک هست !! ولی من اصلآ مشکلی ندارم !! 45 هم خریدم ! مدل dsl 200 !! البته من اوله تابستون خریدم
راستی شاتل تو یسری ساعات خیلی کاهش سرعت داره !!
البته من صبا مدرسم و خبری ندارم !! ولی بعضی روزا که 12 میام خونه تا ساعت 3 3:30 پینگ اوزاش خرابه !! ولی از 4 تا 12 1 پینگا خوبه !!
از 1 شب به بعد هم که هیچی !!! دیشب سرعتم یهو شد 2 کیلوبایت :دی
ip منم از روز ازل همین 94 بوده .چند بارم رفتم پشتیبانی انلاین مطرح کردم اصلا دیگه جواب ندادند حتی بگن که نمیدونیم:31:نقل قول:
پینگ یاهو برای من 427 هست قبلا هم حدود 200-250 بود:41:نقل قول:
بدون نامه هم ميدن فقط تو قرارداد 128 رو ثبت ميكنن در صورتي كه 512 كيلوبايت رو ازشون ميگيري
بدون نامه هم ميدن فقط تو قرارداد 128 رو ثبت ميكنن در صورتي كه 512 كيلوبايت رو ازشون ميگيري
نقل قول::31:نقل قول:
نه اینجور نیست! شما از شاتل اینجوری 512 گرفتید؟!
نقل قول:شهرستانم ممنون. مزیت 604 به 602 چیه؟نقل قول:
ضمنا سوالم در باره صبا که محض اطلاع پرسیده بودم چرا بحثش تو انجمن ممنوع شده، با این که قبلا تاپیک داشت هم بی جواب مونده و من هم دارم از کنجکاوی می میرم. اگر اینجا نمیشه گفت خب pm بدین.